>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

BONUS Starbet 100% do 30 euro

bodi 70

bodi

Użytkownik
Mam pytanie do osób, które wygrały jakieś kwoty w starbet.
Mianowicie, czy jak wpłacaliście na bonus przez Moneybookers, to mogliście wypłacić także przez Moneybookers, czy też wypłata była możliwa tylko na wasze konto bankowe ?

Można wypłacać też na MB.

jemjogurt 52

jemjogurt

Użytkownik
chyba tak bo :
Bonus conditions
For this loyalty bonus the following conditions must be fulfilled:

1. Exclusive for our existing customers who have registered at http://www.starbet.com through 16th of August. This campaign ends 30th of September 2007.
2. If you participate in this bonus campaign with an initial minimum inpayment of € 10,00, you will be granted a bonus amounting to 100% up to € 30,00.
3. The inpayment and the loalty bonus amount must be transacted on http://www.starbet.com at least 3 times before it can be paid out for the first time.
4. The loalty bonus amount must stay on your betting account at starbet.com for at least 7 days before the overall bonus can be withdrawn.
5. The participation in this loalty bonus campaign is only possible starting at the age of 18.
6. starbet reserves the right to terminate the campaign at any time.

mozna wplacac przez MB ? i bedzie sie mialo bonus?

J 8

jerzyk63

Użytkownik
Bonus conditions
For this loyalty bonus the following conditions must be fulfilled:
Exclusive for our existing customers who have registered at http://www.starbet.com through 16th of August. This campaign ends 30th of September 2007.
If you participate in this bonus campaign with an initial minimum inpayment of € 10,00, you will be granted a bonus amounting to 100% up to € 30,00.
The inpayment and the loalty bonus amount must be transacted on http://www.starbet.com at least 3 times before it can be paid out for the first time.
The loalty bonus amount must stay on your betting account at starbet.com for at least 7 days before the overall bonus can be withdrawn.
The participation in this loalty bonus campaign is only possible starting at the age of 18.
starbet reserves the right to terminate the campaign at any time.

To jest angielskojęzyczna informacja o bonusie. Może ktoś w skrócie na polski to przetłumaczy. Chodzi mi o to, żeby potwierdzić, iż ten bonus jest tylko dla nowo rejestrowanych graczy ?

jemjogurt 52

jemjogurt

Użytkownik
przeciez w mojej wiadomosci bylo to samo :|
po co przekopiowales znowu?

pozatym w 1 poscie masz przetlumaczone bo to to samo chyba jest tylko inne daty

ja powtarzam swoje pytanie:

jak wpalce z MB bede miec bonus?

doniooo 1

doniooo

Użytkownik
ja powtarzam swoje pytanie:

jak wpalce z MB bede miec bonus?
Ja wplacilem z MB i bonus otrzymalem. Najpierw kaske wplacilem (jak baner jeszcze byl), ale bonusa nie otrzymalem. Wtedy wyslalem maila powolujac sie na ten baner. Odpisali momentalnie, ze bonus dostane. Minelo pare godzin, a bonusa nie bylo. Znowu wyslalem maila i w koncu bonus dopisali.

artur202 4

artur202

Użytkownik
oni są jacyś popier*****. Wpłaciłem przez mb wysłałem 4 maile gdzie jest moje 1`00% bonusu, na żaden mail nie odpowiedzieli. Wygrałem 100 euro i w niedziele zleciłem wypłatę kasy nie mam do dzisiaj. Dzisiaj napisałem 5 maila i trochę poprzeklinałem na nich i zobaczymy czy odpowiedzą.

A 63

awax

Użytkownik
oni są jacyś popier*****. Wpłaciłem przez mb wysłałem 4 maile gdzie jest moje 1`00% bonusu, na żaden mail nie odpowiedzieli. Wygrałem 100 euro i w niedziele zleciłem wypłatę kasy nie mam do dzisiaj. Dzisiaj napisałem 5 maila i trochę poprzeklinałem na nich i zobaczymy czy odpowiedzą.
w warunkach stoi, że kasa musi &quot;odleżeć&quot; 7 dni na koncie, zanim można wypłacić...

i uprasza się o nie przeklinanie do supportów bo potem traktują Polaków jak niewychowanych bandziorów...

artur202 4

artur202

Użytkownik
mhm ale chodzi o kasę z bonusu :mrgreen:
Bo moją na moneybookers napisali,że wysłali.

edit
22.08.2007
Kasa doszła.
Co do obrotu to musze obrócić 3 razy mój wkład +bonus czy tylko bonus??

jasiek09 0

jasiek09

Użytkownik
mi napisali ze ten bonus dla tych co zarejestrowali sie przed 16 sierpnia? co oni sobie w kulku leca?Edit
Napisalem kulturalnie co y bonusem a oni zamkneli mi konto i nie moge sie zalogowac. Co zrobic?

doniooo 1

doniooo

Użytkownik
mi napisali ze ten bonus dla tych co zarejestrowali sie przed 16 sierpnia? co oni sobie w kulku leca?
No wiesz, to akurat bardzo pozytywne ze dbaja o swoich starych i stalych klientow. Malo ktory buk przeprowadza takie akcje, z reguly wszedzie daja bonusy tylko nowym userom.

jasiek09 0

jasiek09

Użytkownik
jak ktos sie rejestrowal 16 sierpnia to nie jest chyba starym klientem ???? to mogliby zdjac ten baner juz ze strony o promcji

bodi 70

bodi

Użytkownik
jak ktos sie rejestrowal 16 sierpnia to nie jest chyba starym klientem ???? to mogliby zdjac ten baner juz ze strony o promcji
A dlaczego maja niby zdejmować baner-promocja jest do końca sierpnia dla starych klientów , którzy sie zarejestrowali do 16.08.Baner zdejmą ostatniego sierpnia. ;-)

doniooo 1

doniooo

Użytkownik
Powiem Wam, ze Buk jest spoko ???? Jak sie pojawilo pierwsze info o tej promocji, to tak jak juz pisalem we wczesniejszym poscie kaske wplacilem, ale troche ich musialem pomeczyc zeby mi bonus przyznali. Pisalem im wtedy, ze wisial taki baner i ze powinni mi przyznac. To bylo 20 sierpnia, bonusik mi w koncu przyznali. Szybko go obrocilem, odczekalem te 7 dni (zeby spelnic ich wymogi) i dzisiaj bez problemu wyplacilem 125 EURO na MB :jupi: W miedzyczasie otrzymalem od nich tego maila (co wiekszosc otrzymala), wlasnie o tej promocji. No to przed chwilka postanowilem znowu wplacic 30 EURO i bonusik kolejny dostalem :jupi:
Jak na razie Buk ma u mnie same plusy :spokodfhgfh:

jasiek09 0

jasiek09

Użytkownik
chcialem wyplacic na MB ale wyskoczyl taki komunikat :Kindly complete your Moneybookers-Profil in the PayIn Zone, as you have to complete at least one successful pay-in to proceed with a payout process.: co to oznacza?

Do góry Bottom