>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

BONUS Starbet 100% do 30 euro

doniooo 1

doniooo

Użytkownik
chcialem wyplacic na MB ale wyskoczyl taki komunikat :Kindly complete your Moneybookers-Profil in the PayIn Zone, as you have to complete at least one successful pay-in to proceed with a payout process.: co to oznacza?
Najpierw musisz cos wplacic za pomoca moneybookers, abys mogl potem na moneybookers wyplacic.
Pozdro

jasiek09 0

jasiek09

Użytkownik
doniooo, no wlasnie wplacilem na swoje konto 50zl z moneybookers i teraz chcialem wyplacic 100zl, i jak podawalem swoj email od mojego konta MB to sie nic nie dzialo, myslalem ze cos im sie popsulo i na probe podalem email kolegi i zatwierdzilo od razu i teraz nie moge tego cofnac ???? a wplacalem ze swojego MB. maja oni polski support ?

doniooo 1

doniooo

Użytkownik
doniooo, no wlasnie wplacilem na swoje konto 50zl z Moneybookers i teraz chcialem wyplacic 100zl, i jak podawalem swoj email od mojego konta MB to sie nic nie dzialo, myslalem ze cos im sie popsulo i na probe podalem email kolegi i zatwierdzilo od razu i teraz nie moge tego cofnac ???? a wplacalem ze swojego MB. maja oni polski support ?
Polskiego supportu raczej nie maja, ja z nimi pisalem po angielsku.
Skoro podales inny adres MB niz ten, z ktorego wplacales to dlatego jest problem. Mogli Cie posadzic o jakis przekret, teoretycznie na jednego czlowieka powinien byc jeden adres MB. Sprobuj do nich napisac, ze sie pomyliles...

jasiek09 0

jasiek09

Użytkownik
na poczatku podawalem email z tego co wplacalem ale nic sie nie dzialo, nie dalo sie zatwierdzic i na probe podalem email kolegi i zatwierdzilo od razu.napisalem emaila ale oni zanim odpisza to ,...

jasiek09 0

jasiek09

Użytkownik
to normalne ze jak kliknalem zeby wyplacic kase na Mb to od razu mi ja zabralo z konta a nie dopiero jak dojdzie na moneybookers?

doniooo 1

doniooo

Użytkownik
to normalne ze jak kliknalem zeby wyplacic kase na Mb to od razu mi ja zabralo z konta a nie dopiero jak dojdzie na Moneybookers?
Normalne, najpierw znika z konta. Tylko w BAH spotkalem sie z tym, ze po zleceniu wyplaty kasa nadal byla na koncie, a tak to u wiekszosci bukow kaska znika momentalnie po zleceniu wyplaty.

jasiek09 0

jasiek09

Użytkownik
no wlasnie na bet at home kasa jest dopoki nie przeleja a jak postawilem zaklad w tym czasie jeszcze to anulowali mi wylate, a nie wiecei ile sie czeka na wyplate&gt;

doniooo 1

doniooo

Użytkownik
no wlasnie na Bet-at-home kasa jest dopoki nie przeleja a jak postawilem zaklad w tym czasie jeszcze to anulowali mi wylate, a nie wiecei ile sie czeka na wyplate&gt;
W BAH czekalem chyba 3 godzinki, a pewnie pytasz sie o Starbet. W Starbet jak rano zlecilem wyplate to po poludniu kaska sie pojawila, takze trwalo to jakies 5-6 godzin.

doniooo 1

doniooo

Użytkownik
dzieki ja tez zlecilem rano ale jeszcze nie mam
Sprawdzilem dokladnie. Wyplate w Starbet zlecilem o 10.03, a kaske na moneybookers dostalem dokladnie 14.33, takze trwalo to rowne 4,5 godzinki. Na pewno niedlugo kaske otrzymasz.
Pozdrawiam.

jasiek09 0

jasiek09

Użytkownik
polecam tego buka, niech daje wiecej takich promocji, mam nadzieje ze ja tez sie nastepnym razem zalapie, buk wyplacalny, kasa na koncie ????

bodi 70

bodi

Użytkownik
Mam ogólne pytanie do unserów-czy miał ktoś ostatnio problem z emailami od starbet? ponieważ ja od 3 dni napisalem do nich kilka emaili z ich strony oraz ze swojego adresu bezpośrednio i odpowiedzi ZERO, jak równiez wypłate zleciłem dokładnie 7 dni temu na konto bankowe i cisza.Czy ktoś ostatnio wypłacał na konto bankowe i ile czekał?

J 8

jerzyk63

Użytkownik
Bodi - masz rację, chyba starbet ma problemy z wypłatami. Czekam juz 2 dzień na wypłatę na Moneybookers, do tej pory była zawsze po 3-4 godzinach.
Chyba już im się fundusze na wypłaty kończą, bo przecież dużo ludzi kasuje po 30 euro bonusu, gdy mozna obstawiać nawet kursy 1,01

doniooo 1

doniooo

Użytkownik
Bodi - masz rację, chyba starbet ma problemy z wypłatami. Czekam juz 2 dzień na wypłatę na Moneybookers, do tej pory była zawsze po 3-4 godzinach.
Chyba już im się fundusze na wypłaty kończą, bo przecież dużo ludzi kasuje po 30 euro bonusu, gdy mozna obstawiać nawet kursy 1,01
Dokladnie, ja czekam od niedzieli na kaske na moneybookers (185 EURO). Mam nadzieje, ze ja otrzymam.

bodi 70

bodi

Użytkownik
Ja tak jak piszę czekam juz 7 dni na wypłatę od nich na konto bankowe 370 euro, ale dziś w końcu odpisali mi maleńki email , że maja problemy techniczne i żeby cierpliwie poczekać na wypłatę wkrótce ją zrealizują -jestem dobrej myśli myślę ,że wypłacą, do tej pory nie było problemów.

doniooo 1

doniooo

Użytkownik
Ja tak jak piszę czekam juz 7 dni na wypłatę od nich na konto bankowe 370 euro, ale dziś w końcu odpisali mi maleńki email , że maja problemy techniczne i żeby cierpliwie poczekać na wypłatę wkrótce ją zrealizują -jestem dobrej myśli myślę ,że wypłacą, do tej pory nie było problemów.
Maly update informacji. W koncu dostalem cala kaske na MB, takze moze juz po ich problemach. Powodzenia z Twoja wyplata ????

K 0

kerek

Użytkownik
promo jeszcze chyba dziala bo wplacilem pare dni temu 10euro i dali drugie 10,.. obrot 3x tzn? Musze dobic do 60euro i moge wyplacac? Czy musze 3x postawic? oCB?

Do góry Bottom