Witam, chciałbym wypłacić 60$ z tego bingo, gdy wchodzę w Cashout wyskakuje mi informacja: "Please activate your account before cashout! "
nie robiłem depozytu.
Czy ktoś się spotkał z takim czymś.??
Dziwnaq sprawa zalozylem konto trafilem odrazu cos ze mam 72 doalry i zlecilem wyplate ... wszsytko podczas obiadu ???? . Dam potwierdzenie jak dojdzie
Jeżeli chcesz wypłacić na netellera to musisz zrobic depozyt za pomocą własnie netellera (min. 15$), dodatkowo bedziesz mogl wyplacic tylko to co ugrasz juz po depozycie. Czyli tak jakby startujesz od zera. ???? przynajmniej w moim wypadku tak było. ze 170 moglem wyplacic jedynie 90$ ktore ugrałem już po depozycie.
pozdrawiam.
u mnie w ginabingo też działał ten kod GBV04 i trafiłem bingo 14.20gbp które poszło do wypłaty i oprócz tego została jakaś część bonusu którą chyba mi odbiorą w momencie zatwierdzenia tych 14.20gb bo tak było napisane, napisane było również w momencie zlecania że mam czekać do 48h, wypłata zlecona na mb, nie mam pojęcia czy to bingo w ogóle dla nas ale co tam ????
po pierwsze minimum to nie 30gbp lecz "sugerowane" 30gbp a to różnica ???? a po drugie to macie rację, ja wpisywałem kod w polu bonus code nad wszystkimi innymi metodami depozytu a teraz tego pola po prostu nie ma, bardzo dziwne !