stary ja przed wpłatą depo pytałem jak można na moneybookers ten niedojeb powiedział mi że wpłace depo przez MB i bedę mógł na Mb dobra zrobiłem depo 10 $ i właśnie potem nie widze MB no to pytam ich a kolo mi że moneybookers jak chcę muszę dac Money order dziwno mi się to troche wydało ale dobra jeszcze kazał mi potwierdzić e-mail jaki mam na MB stary przed wczoraj jeszcze kasy nie miałem to pisze do nich odpisują mi że to ma przyjść jakimś pakietem od 5-15 dni na adres to sobie myślę porażka ;/ i piszę im że kolo mi mówił że to MB to gośc przepraszam za tamtego pracownika totalna porażka ;/;/ kurde gdybym nie miał konta zablokowanego na natteller to bym tam wypłącił ale mam ;/Wogole to ci powiem ze tam na czacie w piatek byl jakis niedoj$#@ny pracownik ktory mi powiedzial ze tylk przez money order mozna wysylac kase, a jak w poniedzialek zapytalem czy mozna inaczej i anulowac money order to mi inny gosc powiedzial ze mozna bylo wire transferem bez problemu - i ze nie moge juz anulowac money order bo wyslane zostalo - totalny syf