aha ok to spoxMi tez wyslali przez money order - dowiadywalem sie ze nie bedzie problemu z realizacja w PL tych czekow, tak wiec luz
a robiles depozyt prze mb? bo nie wiem czy ryzykowac tam wplaty.Mi tez wyslali przez money order - dowiadywalem sie ze nie bedzie problemu z realizacja w PL tych czekow, tak wiec luz
tak ja zrobiłem przez mb i myślałem ze wypłata tez na mb będzie dziś dostałem ten cały czek jutro ide do banku i zapytam co i jak czek szedł niecałe 5 dnia robiles depozyt prze mb? bo nie wiem czy ryzykowac tam wplaty.
Robilem, 10 usd ????a robiles depozyt prze mb? bo nie wiem czy ryzykowac tam wplaty.
dobrze wiedzieć ze to porzadna firma.dz za info.z money-order nie jest chyba az tak zle, ale zobaczymy co Roger napisze
ps. zapala81, nic nie ryzykujesz, to jest bardzo porzadna firma, na jednym z najwyzszych miejsc w rankingu bingo
nie ale to chyba to samo mi powiedzą ale to tylko w chwili obecnej nie że nie można kazali przyjść 11.12.09A byles w innym banku?? np. BPH albo BZ WBK?
nom ja tez czytałem i w pko tez pójdę jutro się zapytać ktoś coś pisał oni za zrealizowanie ile mogą wziacNo ja czytalem ze money order realziuja w BPH
30- zł moze ciut wiecej moze ciut mniejnom ja tez czytałem i w pko tez pójdę jutro się zapytać ktoś coś pisał oni za zrealizowanie ile mogą wziac
o zal;/;; az tyle30- zł moze ciut wiecej moze ciut mniej