>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Biedny student obstawia. :D

bocin 3

bocin

Użytkownik
No niestety, tym razem miałem noc suchą od kuponów. I dobrze, bo chciałem grać m. in. Pingwinów. :-|

bocin 3

bocin

Użytkownik
⚽ Katar - Uzbekistan 2.05 ⛔ .. postawiłem na Katar, bo inni stawiali... jednak jak popatrzyłem jak grają jedni i drudzy, doszedłem do wniosku, że to raczej nie wejdzie. I nie weszło. ????
:hokej: Cracovia - Sanok 1.85 ✅

ako: 3.83
1j

bocin 3

bocin

Użytkownik
???? Spurs - Pacers 1.40 ✅
???? Utah - Memphis 1.75 ✅
???? Trailblazers - Minnesota 1.65 ✅
???? Miami - Milwaukee 1.33 ✅
???? Knicks - Phoenix 2.15 ✅

ako: 11.56
1j ---&gt; 11.56j :cool:

Tak się gra... bardzo śmiesznie wchodziły te mecze. Czym wyższy kurs tym pewniejsze zwycięstwo. :razz:

M 0

murzyn_

Użytkownik
Nie ma co tak grać wg mnie. Rozważ lepiej granie singli i dubli za większą stawkę. Zauważ, że grając jedno zdarzenie z NBA masz 50% szans na trafienie, z każdym kolejnym typem szanse spadają dwukrotnie. Ty masz tych typów 5. To samo z hokejem, zamiast robić jakąś selekcje typów, zapewne patrzysz na tabelę i grasz wszystko jak leci. Wątpię byś znał się na tych wszystkich czeskich i innych hokejowych ligach. (jeśli tak to zwracam honor).
PS: Portland nie wejdzie.

edit: Czysty strzał, tak jak jego typy. Minnesota nie jest chłopcem do bicia, zwłaszcza u siebie.

bocin 3

bocin

Użytkownik
Spokojnie. Teraz praktycznie każdy kupon gram po 1zł. Jak nie wejdzie to nie wejdzie. Jest to bardziej forma rozrywki... póki co.
Tak jak pisałem wcześniej, niedługo zacznę grać konkretnym, przemyślanym systemem. ;)

Aha... hokej zagrałem właściwie na pałę. Nawet nie patrzyłem na tabelę.

W NBA od jakiegoś czasu śledzę wyniki. I tak Portland w ostatnim czasie dość ładnie sobie radzi. Utah zaś zalicza wpadki.

bocin 3

bocin

Użytkownik
⚽ Crewe - Wycombe 2.67 ⛔
⚽ Arsenal - Leeds Over(2.5) 1.49 (1-1) under ⛔
???? Davydenko - Federer 1.25 ✅

ako: 4.97
4j

bocin 3

bocin

Użytkownik
???? Soderling - Roddick 1.67 ✅
⚽ Manchester Utd - Liverpool 1.60 ✅
:hokej: New Jersey Devils - Philadelphia Flyers 1.65 ✅
???? Orlando Magic - Dallas Maverics 1.48 ✅

ako: 6.52
3j ---&gt; 19.56j

bocin 3

bocin

Użytkownik
⚽ Real Madyt - Villarreal 1.33 ✅
⚽ Levante - Valencia 1.88 ✅
⚽ Espanyol - Real Saragosa 1.85 ✅
⚽ Leicester City - Manchester City 1.78 ⛔

ako: 8.23
2j

-------------------------------
Saldo: -82.04

bocin 3

bocin

Użytkownik
???? Phoenix Suns - Cleveland Cavaliers 6.70 (108-100) ⛔

1j

W wyborze tego spotkania kierowałem się tym, że w Phoenix gra Marcin Gortat, a wiadomo... Polakowi zawsze pod górę. ????
A tak na poważnie to na ostatnie chyba 7 spotkań, Suns wygrali jedno. Obrona jest tak dziurawa jak ciało Taliba rozstrzelanego serią pocisków z karabinu maszynowego Johna R. Kurs na Cleveland bardzo ciekawy, a za jedną jednostkę zagrać nie szkodzi. ;)

Do góry Bottom