>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Biedny student obstawia. :D

bocin 3

bocin

Użytkownik
Bobcats z Chicago nie wygra :/
Ojj... ojj... dobrze, że nie cofnąłem Ci tej żółtej kartki, bo teraz musiałbym Ci dać ją znowu, a tak zadowolisz się tamtą. ????

Bobcats ostatnio świetna wręcz passa, a Jordan już od dawna w Chicago nie gra... tym właśnie się sugerowałem obstawiając to spotkanie. :razz:
Kaczuszki też spokojnie wygrały. ;)

Pragnę jeszcze napomnieć, że po kompromitującej porażce Phoenix Suns z jak dla mnie w tym momencie również będącymi w słabej dyspozycji Nuggetsami, rozważałem obstawienie ich porażki i dzisiejszej nocy. Jednak po zastanowieniu doszedłem do wniosku, że to niemożliwe, by przegrali z jak dla mnie najgorszą drużyną w lidze. Wstaję dziś rano, by sprawdzić wyniki i widzę, że miałem rację, Suns wygrali... ale dopiero po dogrywce. :grin: W sobotę grają z Portland. Kurs zapewne będzie malutki, ale na pewno sobie nie odpuszczę. ????

bocin 3

bocin

Użytkownik
# 5-1

???? Miami Heat - Denver Nuggets 1.77 ⛔
:hokej: Ottawa Senators - New York Islanders 1.95 ⛔
⚽ Real Madryt -1 - Atletico Madryt 1.67 ✅

ako: 5.76
2j

marqs3lby 10K

marqs3lby

Użytkownik
To dwie żółte = czerwona czyli mam nie pisać?

Jeśli chodzi o ten kupon wyżej to nie znam się na hokeju, tata coś mi mówił że Islanders są najsłabsi, nie wiem może już nie są. Real powinien wygrać chociaż Atletico to nie chłopcy do bicia. Ale Miami? Wiesz że grają najprawdopodobniej bez LBJa? W każdym razie trzymam kciuki ;)

bocin 3

bocin

Użytkownik
Będę trzymał się tego, że Nuggets mimo wysokiego zwycięstwa z Phoenix, nie są teraz w najlepszej dyspozycji. Miami z resztą podobnie. Jednak nie oszukujmy się. Mieliby przegrać drugi mecz z rzędu, w którym są faworytami? To na pewno nie spodobałoby się wielu osobom, więc myślę, że zepną dziś poślady.

Islanders nie grają wcale tak źle. Jak wyjdą zmotywowani na taflę to z pewnością wygrają z Ottawą, która obecnie jest w fatalnej dyspozycji i przegrała już kilka spotkań z rzędu.

Zaś Real już wszedł. :razz:

bocin 3

bocin

Użytkownik
# 5-3

???? Portland TrailBlazers - Phoenix Suns ⛔

ako: 2.05
8j

Spotkanie na które czekam od dwóch dni. Aż się zaśmiałem, gdy zobaczyłem kursy. :razz: Dość dobrze grające w obronie Portland versus Sito z Phoenix. :grin: Wyczuwam tu rzeź niewiniątek. :rolleyes:

bocin 3

bocin

Użytkownik
# 6-2

???? Charlotte Bobcats - Boston Celtics ⛔

ako: 4.70
4j

Albo coś przeoczyłem albo nie rozumiem tak wysokiego kursu na Bobcats. Jak dla mnie szykuje się ciekawe, dobre, wyrównane spotkanie. Stawiam na Bobki, bo kurs kusi. :?

bocin 3

bocin

Użytkownik
# 7-1

???? New Orleans Hornets - Houston Rockets 2.05 ✅
???? Cleveland Cavaliers - Utah Jazz (-14.5) 1.909 ✅
:mrgreen: Niemcy - Egipt (+7) 2.00 ✅
⚽ Bayer Leverkusen - Borussia Dortmund 2.35 ⛔

ako: 18.4
2j

Mała tasiemka... tak ładnie dzisiaj ta oferta wygląda, że nie mogłem się oprzeć. :cool:

marqs3lby 10K

marqs3lby

Użytkownik
marqs3lby
... masz dziś plusa. ✅ :razz:
Nie jestem z tego zadowolony :p Lepiej dla Ciebie żebym miał trzecią żółtą :p

Jeśli chodzi o dziś to Boston jest jak dla mnie faworytem i wydaje mi się że Charlotte po pokonaniu Chicago już nie pokona ekipy z Beantown. Bayer dałbym remisik :/

bocin 3

bocin

Użytkownik
# 7-2

???? Portland TrailBlazers - Phoenix Suns 1.87 ⛔
???? Cleveland Cavaliers - Utah Jazz (-14.5) 1.909 ✅

ako: 3.57
4j

Kurs na Portland leci w dół. Jest to dla mnie tak pewny typ, że dorzucę go jeszcze na tym kuponie. Po za tym dokładam Utah z dość dużym handicapem. Cavaliers ostatnio przegrali z Lakersami różnicą ponad 50pkt, ich skłąd ciągle jest mocno wybrakowany, więc myślę, że wygrana co najmniej 15pkt nie powinna być dla grających u siebie chłopaków z Utah problemem. ;)

Do góry Bottom