>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Biedny student obstawia. :D

bocin 3

bocin

Użytkownik
???? Miami Heat - Portland Trailblazers 2.66 ⛔ ... bardzo, bardzo zła końcówka w wykonaniu Portland.
:hokej: San Jose Sharks - Anaheim Ducks 2.3 ✅

ako: 6.12
2j

bocin 3

bocin

Użytkownik
???? New York Knicks - Los Angeles Lakers 3.40
:hokej: Atlanta Trashers - Carolina Hurricanes 2.30 ⛔ (3-4... po dogrywce -.-&#39;)

ako: 7.82
2j

marqs3lby 10K

marqs3lby

Użytkownik
oj kolego.. może już mam u Ciebie żółtą kartke ale chyba mi ją wycofasz bo nie chce mi się wierzyć by Żar przegrał w Portland, prędzej niespodzianka w LA ale bałbym się to zaryzykować :p

marqs3lby 10K

marqs3lby

Użytkownik
???? Phoenix Suns - Cleveland Cavaliers 6.70

W wyborze tego spotkania kierowałem się tym, że w Phoenix gra Marcin Gortat, a wiadomo... Polakowi zawsze pod górę. ????
A tak na poważnie to na ostatnie chyba 7 spotkań, Suns wygrali jedno. Obrona jest tak dziurawa jak ciało Taliba rozstrzelanego serią pocisków z karabinu maszynowego Johna R. Kurs na Cleveland bardzo ciekawy, a za jedną jednostkę zagrać nie szkodzi. ;)
To mnie rozwaliło totalnie ???? Cleveland bez Gibsona i Varejao ???? Jak to Ci wejdzie to normalnie sam Ci to piwo za rok dam jak bede studiować w Poznaniu :p

bocin 3

bocin

Użytkownik
marqs3lby... fatalna noc. ????

Typ na Knicks to była całkowita pomyłka w moim wykonaniu... jak widać. Kupon z Anaheim i Portland już właściwie siedział. W meczu Miami z TrailBlazers na jakieś półtorej minuty przed końcem, Portland prowadziło 7 punktami... nie wiem jak Oni to zrobili, ale zdołali te 7 pkt stracić i Miami doprowadziło do dogrywki, w której to już wszystko było pod ich dyktando... ale i takie spotkania się zdarzają. I dlatego sport jest taki ciekawy. :razz:

Jeśli chodzi o mecz Suns to przez 3 kwarty był bardzo wyrównany. Można powiedzieć wręcz, że grali na remis. Jednak w 4 kwarcie Suns się spięli i wypracowali dość bezpieczną przewagę, której Cavaliers nie odrobili. W każdym razie myślę, że warto dalej stawiać na ich porażki... bez względu na to z kim grają. ????

-------------------------------------
Saldo: -87.89zł

bocin 3

bocin

Użytkownik
Po nieudanej nocy i trochę lepszym wcześniejszym dniu nadszedł czas na wcielenie w życie małego systemu progresyjnego. Całość jest bardzo prosta. Gram progresją do 3 poziomu, kolejno za stawki 2, 4 i 8. Jeśli wygram na którymkolwiek etapie, wracam do pierwszego, jeśli przegram w trzecim, również wracam do pierwszego. Na początek, nieco eksperymentalnie, będę grał po łącznych kursach co najmniej 3. Jeśli będę niekorzystnie na tym wychodził to je zmniejszę, bądź zacznę myśleć nad zastosowaniem nowego systemu. ;)

bocin 3

bocin

Użytkownik
#1-1

⚽ Maccabi Tel Aviv - Beitar Jerusalem 1.66 ✅
⚽ Korea Płd. - Bahrajn 1.53 ✅
⚽ Rangers - Kilmarnock 1.33 ✅

ako: 3.37
2j ---&gt; 6.74j

marqs3lby 10K

marqs3lby

Użytkownik
To jak? Chyba odkupiłem tą żółtą kartkę co? ????
Wydaje mi się że ten kupon powinien wejść, co prawda narazie same niespodzianki w Pucharze Azji ale w końcu któryś faworyt musi pewnie wygrać ????
Rangers raczej też nie powinni olać, nie ma LM więc nie ma się na co oszczędzać.
O Izrealu mam nikłe pojęcie ale wiem że Maccabi to czołówka w tym kraju także powinni sobie poradzić ;) Trzymam kciuki ????

EDIT po meczykach powyżej: ????

bocin 3

bocin

Użytkownik
#2-1

???? Hanescu - Anderson 1.50 ⛔
???? Nalbandian - Fognini 1.16 ✅
???? Chela - Stepanek 1.33 ⛔
???? Dolgopolov - Tomic 1.50
???? Brianti - Zakopalova 1.48

ako: 5.14
2j

bocin 3

bocin

Użytkownik
#2-2

???? Kuznetsova - Stosur 1.48 ⛔
???? Dolgopolov - Tomic 1.47
???? Brianti - Zakopalova 1.48

ako: 3.22
4j

Kolejna fatalna noc...
A tenis to tak dziś wchodzi, że aż śmiać się chce.

bocin 3

bocin

Użytkownik
#2-3

???? New York Knicks - Portland Trailblazers 1.60 ⛔
:hokej: Canucks - Islanders 1.75 (3-3) ⛔
???? Brianti - Zakopalova 1.48 Przekładają i przekładają...

ako: 4.14
8j

bocin 3

bocin

Użytkownik
#3-2

???? Cleveland - Lakers under 199.5 1.91 ✅
???? Knicks - Portland under 202.5 1.91 ✅

ako: 3.65
4j ---&gt; 14.6j

Do góry Bottom