>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bieżące wyniki w turniejach!!!

bam14 7,4K

bam14

Forum VIP
Przez tak tragiczny i głupi bład wyleciałem !
Chciałem zgarnąć blindy, ale zrobilem to wtedy kiedynie powinienem ????
Coż duza roznica miedzy 2, a 3, ale to tez cieszy ;*

O 0

ogryzekpl

Użytkownik
LOOOL a ja bylem 11 w tym turnieju na unibet. Na rece mam AQ na stole A i jakies dwie niskie. Gosc daje all in to go sprawdzam. Na rece ma AJ i na riverze dochodzi mu J. LOOOOOL. Ale za to udalo sie wygrac wejsciowke warta $25 + 2,5 do turnieju z pula $2500 ???? bylem 5 na ponad 500osob. Od 5miejsca byly wejsciowki ????

tomekwwa 0

tomekwwa

Użytkownik
jest turek raz w miesiącu o 2 albo 3 w nocy o 100euro ost bylo kolo200 osob z czego 70 % sitki ale blindy szybko strasznie bo doszlo do loterii lekiej jak stawki byly wieksze niz stacki :/ ale idzie pograc poziom z blindami zamulily sitki

M 0

michalex83

Użytkownik
LOOOL a ja bylem 11 w tym turnieju na unibet. Na rece mam AQ na stole A i jakies dwie niskie. Gosc daje all in to go sprawdzam. Na rece ma AJ i na riverze dochodzi mu J. LOOOOOL. Ale za to udalo sie wygrac wejsciowke warta $25 + 2,5 do turnieju z pula $2500 ???? bylem 5 na ponad 500osob. Od 5miejsca byly wejsciowki ????
Ja też wygrałem ta wejściówkę ???? Widać mnie na tym twoim screenie jako michalexo :spokodfhgfh:

F 0

frantic20

Użytkownik
Martins poker .... wiekszosc turka 1-2 miejscie zostaje okolo 40 osob lece w dol ... zostaje 24 (2 do 4e platnego) qq na rece i wtopa z a2 .... eh wkurw... sie ;/

lyon69 0

lyon69

Użytkownik
Dzis turniej na Betway z wpisowym 5$ dla innego forum. Tur mial byc przelozony bo nie bylo minimalnej liczy 30 osób. Zapisalo sie 11 a turniej poszedl wiec gralismy.

Ja pierwsze miejsce - 100$ ;-P
I drugie miejsce mial rpg - 60$
PS: Chce ktoś czity na BETWAY ? ???? ???? ????

bananeq 0

bananeq

Forum VIP
Gratki MAzaq też muszę się przyłożyć do jakiegoś większego zwycięstwa.
Lyon u Ciebie też ładnie, ja niestety pusto na Betway&#39;u.
PS:
Jakie &quot;czity&quot; ? :p

Do góry Bottom