30 spirol Użytkownik Luty 10, 2008 #601 nice rpg i gl, w sumie tez pasue zagrac kiedys w takim turnieju, do tej pory gralem w najwiekszym w 25k i to freeroll hehe ciekawy jestem ja by mi poszlo w takich duuuuuzych turniejach, wkrotce sie przekonam;]
nice rpg i gl, w sumie tez pasue zagrac kiedys w takim turnieju, do tej pory gralem w najwiekszym w 25k i to freeroll hehe ciekawy jestem ja by mi poszlo w takich duuuuuzych turniejach, wkrotce sie przekonam;]
0 frans Użytkownik Luty 10, 2008 #603 i mala wygrana, ale cieszy... Kliknij aby rozwinąć... W tym samym turku tylko 4 ????
2,8K mazaq Forum VIP Luty 10, 2008 #604 Jutro atakuje rekord MAzaqa podczas Big Deal (pula 150 000$) Kliknij aby rozwinąć... GL ! /\/\/\/
105 rafalec Użytkownik Luty 11, 2008 #606 Mkiller mnie pojechal ale nie jest źlee Kliknij aby rozwinąć... gratki! a co to za fajny turniej? ????
Mkiller mnie pojechal ale nie jest źlee Kliknij aby rozwinąć... gratki! a co to za fajny turniej? ????
0 damianmularczyk Użytkownik Luty 11, 2008 #611 \/\/\/\/\\/\/\/\/\ Kliknij aby rozwinąć... graty świetny wynik :spokodfhgfh:
0 lolmax Użytkownik Luty 11, 2008 #613 no jeden z pierwszych stolików finałowych.... niewielka namiastka tego co wygrywają niektórzy powyżej, ale cieszy bardzo [/URL][/img]
no jeden z pierwszych stolików finałowych.... niewielka namiastka tego co wygrywają niektórzy powyżej, ale cieszy bardzo [/URL][/img]
0 cobi Użytkownik Luty 13, 2008 #614 1 miejsce w pokertexas na unibet ???? :jezora: zapomnialem zrobic scrrena ale kilka osób z naszego forum bylo swiadkami ????
1 miejsce w pokertexas na unibet ???? :jezora: zapomnialem zrobic scrrena ale kilka osób z naszego forum bylo swiadkami ????
10 piotrek__17 Użytkownik Luty 19, 2008 #617 mogłobyć troszke lepiej chociaż to jedno miejsce wyżej ????