0 popek1990 Użytkownik Luty 21, 2008 #621 no ja na everescie sobie stukałem turniej z wejściówką 1$ grałem okolo 4h na shorcie mialem A7 blindy 6000/12000 no i dalem allin gosc mnie spradzil z 55 i nic nie doszło ... niedosyt 41$
no ja na everescie sobie stukałem turniej z wejściówką 1$ grałem okolo 4h na shorcie mialem A7 blindy 6000/12000 no i dalem allin gosc mnie spradzil z 55 i nic nie doszło ... niedosyt 41$
A 0 andrewhawk Użytkownik Luty 21, 2008 #622 musze sie pochwalic ???? wygralem dzis bilet na mecz Korona - Wisla :-D Jutro na meczyk
105 rafalec Użytkownik Luty 21, 2008 #623 musze sie pochwalic ???? wygralem dzis bilet na mecz Korona - Wisla :-D Jutro na meczyk Kliknij aby rozwinąć... a obejmuje to koszty podróży czy nie ???? ?
musze sie pochwalic ???? wygralem dzis bilet na mecz Korona - Wisla :-D Jutro na meczyk Kliknij aby rozwinąć... a obejmuje to koszty podróży czy nie ???? ?
10 piotrek__17 Użytkownik Luty 22, 2008 #624 a obejmuje to koszty podróży czy nie ???? ? Kliknij aby rozwinąć... nie obejmuje. moja mała wygrana. Mam nadzieje że wypłacalni są ????
a obejmuje to koszty podróży czy nie ???? ? Kliknij aby rozwinąć... nie obejmuje. moja mała wygrana. Mam nadzieje że wypłacalni są ????
0 tomekwwa Użytkownik Luty 22, 2008 #625 wypłacalni gralismy razem na stole ale mi nie szly karty i tylko 14 wczoraj ja wyplacalem od nich juz 3 razy hajsy zawsze max 48h i na koncie sa ????
wypłacalni gralismy razem na stole ale mi nie szly karty i tylko 14 wczoraj ja wyplacalem od nich juz 3 razy hajsy zawsze max 48h i na koncie sa ????
10 piotrek__17 Użytkownik Luty 22, 2008 #628 Rosso poker Kliknij aby rozwinąć... a wypłacą bez depozytu na MB??
0 tomekwwa Użytkownik Luty 22, 2008 #629 bez deopzytu napisz im dane swoje niezbedne do przelewu SWIFT numer konta w formacie IBAN swoje dane i odrazu robią przelew do 48h masz hajs już ????
bez deopzytu napisz im dane swoje niezbedne do przelewu SWIFT numer konta w formacie IBAN swoje dane i odrazu robią przelew do 48h masz hajs już ????
1 malolat-11536 Użytkownik Luty 26, 2008 #633 1 i 2 miejsce dla Stolicy! Warszawa górą! :jezora::jezora::jezora:
A 0 andrewhawk Użytkownik Luty 26, 2008 #634 a obejmuje to koszty podróży czy nie ???? ? Kliknij aby rozwinąć... Nie obejmuje ale ja mieszkam teraz w kielcach wiec nie ma problemu a ten bilet to chyba karnet na cala runde wiosenna ????
a obejmuje to koszty podróży czy nie ???? ? Kliknij aby rozwinąć... Nie obejmuje ale ja mieszkam teraz w kielcach wiec nie ma problemu a ten bilet to chyba karnet na cala runde wiosenna ????
A 0 andrewhawk Użytkownik Luty 26, 2008 #635 bez deopzytu napisz im dane swoje niezbedne do przelewu SWIFT numer konta w formacie IBAN swoje dane i odrazu robią przelew do 48h masz hajs już ???? Kliknij aby rozwinąć... Jesli chodzi o rosso to wyplacaja, ja wyplacalem 15 $ i po kilku dniach kaska na MB. musialem tylko wysladz odpowiedz mailowo ze na MB
bez deopzytu napisz im dane swoje niezbedne do przelewu SWIFT numer konta w formacie IBAN swoje dane i odrazu robią przelew do 48h masz hajs już ???? Kliknij aby rozwinąć... Jesli chodzi o rosso to wyplacaja, ja wyplacalem 15 $ i po kilku dniach kaska na MB. musialem tylko wysladz odpowiedz mailowo ze na MB
2K speedfan1987 Użytkownik Luty 27, 2008 #636 Dzisiaj na paradise 24 E w Las Vegas Rebuy. Byłbym wdzięczny jakby ktoś napisał jak zrobić uploada screena.
Dzisiaj na paradise 24 E w Las Vegas Rebuy. Byłbym wdzięczny jakby ktoś napisał jak zrobić uploada screena.
105 rafalec Użytkownik Luty 27, 2008 #637 Dzisiaj na paradise 24 E w Las Vegas Rebuy. Byłbym wdzięczny jakby ktoś napisał jak zrobić uploada screena. Kliknij aby rozwinąć... print screen lub alt+printscreen, potem wklejasz np w painta, potem wrzucasz na jakiś darmowy host np. www.f4a.eu ,potem wrzucasz na forum w tagi i to wsio
Dzisiaj na paradise 24 E w Las Vegas Rebuy. Byłbym wdzięczny jakby ktoś napisał jak zrobić uploada screena. Kliknij aby rozwinąć... print screen lub alt+printscreen, potem wklejasz np w painta, potem wrzucasz na jakiś darmowy host np. www.f4a.eu ,potem wrzucasz na forum w tagi i to wsio
K 0 knobelzdorf Użytkownik Luty 28, 2008 #638 Turniej Joemonster na ParadisePoker, niby tylko 30E, ale jak na mnie to i tak nieźle.