>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bieżące wyniki w turniejach!!!

grucel 0

grucel

Użytkownik
To i ja się pochwale :mrgreen: Podkreśle że tak na serio zacząłem grać od początku wakacji ;-) Oczywiście dużo od was się nauczyłem :p ????

J 53

jaqbts

Użytkownik
jak sie nie dalo. dalo sie prawie kazdy z tego co widzialem gral w obu a do tego czy ty musisz wszystko tak przezywac
ja jak bylem w jednym i sie chcialem zarejestrowac w drugim to mi wyskakiwalo ze jakis blad i zeby sie z supportem skontaktowac. probowalem pare razy i ciagle to samo.

spirol 30

spirol

Użytkownik
niehc to szlak. 2 miejsce na DMH, to jest niesprawiedliwe, wykopalem az 6 osob na FT, a gdy zostalo nas dwoch to mialem 600k zetonow a koles 150k ;/ i kazdy all in wygrywal zemna eh ???? ???? no ale dobre i skromne 80$

piotrek__17 10

piotrek__17

Użytkownik
Prize Structure:
1st – 5th Place - £100 Free Sports Bet on Coral.co.uk
6th – 11th Place - £50 Free Sports Bet on Coral.co.uk
12th – 19th Place - £25 Free Sports Bet on Coral.co.uk
Time: 19:30 BST on Wednesday 22nd August

Wczoraj 5 miejsce i skromna wygrana bo jak widac 100 GBP. chyba coś zaskoczyło w mojej grze ???? ????

rafalec 105

rafalec

Użytkownik
Prize Structure:
1st – 5th Place - &amp;pound;100 Free Sports Bet on Coral.co.uk
6th – 11th Place - &amp;pound;50 Free Sports Bet on Coral.co.uk
12th – 19th Place - &amp;pound;25 Free Sports Bet on Coral.co.uk

Wczoraj 5 miejsce i skromna wygrana bo jak widac 100 GBP. chyba coś zaskoczyło w mojej grze ???? ????
tylko to teraz dobrze obstaw i będzie fajnie :]

piotrek__17 10

piotrek__17

Użytkownik
Prize Structure:
1st – 5th Place - &amp;pound;100 Free Sports Bet on Coral.co.uk
6th – 11th Place - &amp;pound;50 Free Sports Bet on Coral.co.uk
12th – 19th Place - &amp;pound;25 Free Sports Bet on Coral.co.uk

tylko to teraz dobrze obstaw i będzie fajnie :]
no dokładnie mam nadzieje że są wypłacalni bo jakoś nie widze tam niestety moneybookers;/

snap8 12

snap8

Użytkownik
[/URL][/img]
Ale akcja była przednia na FT gdzy zostało nas 6 ja miałem tylko 6k żetonów i koleś jeden miał 4k żetonów a reszta miała w granicach 100k i na koniec zostałem ja z tym kolesiem co mielismy najmniej ja dobiłem do 250k a ten koleś miał 80k więc szans raczej nie miał :spokodfhgfh:

spirol 30

spirol

Użytkownik
wczoraj w tym tur o 10k na cake poker, zajolem 71 mijesce, a moglem dotrwac do FT bez problemu, jestem zly na siebiem, gdy zostalo nas 80 to mialem 200k i bylem na 2 mijescu, jednak gdy dostalem AA, koles co byl na 1 miejscu dal all in i go sprawdzilem, mial AK i wygral majac flusha, i ten koles wygral caly tur ???? ???? ????

Do góry Bottom