magician
Użytkownik
On wcale nie musi mieć kogoś wielkiego nad sobą, skrzywdzili go okrutnie, posyłając niesłusznie za kraty na 3,5 roku (jeszcze prze jakieś 4 miesiące "zapominali" wyslac pisma o zwolnienie go z pierdla), sluzba wiezienna, w jego mniemaniu, doporowadzila przeszukaniem jego 72--letnej matki do smierci, wiec tak na preawde ma o co walczyc i za co sie mscic. Na pewno ma wiele kontaktow i wiele kkierunkow moglby obrac, czy wybierajac ten swoj, czy kogos, kto moglby go urzadzic jeszcze lepiej, niz on sam, ale stawiajac sie w jego sytuacji ja mu poki co wierze, ze po porsotu chce zabrac swiniom koryto i je oczyscic.No, ale chyba nie oczekujesz, że ludzie w nagrodę za takie szambo ponownie wybiorą PO? To normalne, że partia, której politycy dali sią tak skompromitować przegrywa wybory. Mnie najbardziej ciekawi, kto jest mocodawcą tego Stonogi?
A które to pokolenie nie było podatne na manipulację? Może te, które w czasie rewolucji francuskiej dokonywało zbrodni ludobójstwa w Wandei? A może te, które w Niemczech wybrało Hitlera? Albo wyborcy Stana Tymińskiego? Technologia i techniki manipulacji poszły do przodu, ale ludzie są tacy sami. Tak jak od wieków starzy narzekają na upadek młodzieży, a jakoś świat się jeszcze nie zawalił.
Moze to sie okazac kolejny przebieraniec, n oale chyba nie mysli ktos, ze lepiej dac POwcowm zrobic to po swojemu? ???? prokuratorzy tez juz sie wystarczajaco osmieszyli, mam wielka nadzieje, ze to jest koniec PO.
Kukiz (nie ma mojego poparcia za bardzo) sie z nim polaczy prawdopodobnie i ciekawe, czy beda 1. sila w Polsce. jesli tak, to bylaby to ciekawa sytuacja, jakiej juz danwo u nas nie bylo. ryzyko na prawde duze, ale i nadzieje nei mniejsze
ps
jutro pooprawie bledy
PS2
gdzie mam napisac o odblokowanie HP? ???? dostalem bana za nic