>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Biathlon sezon 2011/2012

Status
Zamknięty.
H 10

hutnik14

Użytkownik
A ja podam dość ciekawą parę według mnie.
Pojedynek Szwedzki: Fredrik Lindström - Björn Ferry 1 1.95 Tobet ✅
Jak dla mnie kursy powinny być równe w tej parze. Ferry dobrze strzela, lecz biega tragicznie. Zaś jego kolega, poprawił bieganie, a na strzelnicy nie jest tak źle. Jeżeli panowie będę mieli tyle samo pudeł na strzelnicy, to ten pojedynek spokojnie wygra Lindström. Nawet jedno pudło więcej Fredrika, powinno dać mu wygraną w tej parze. Wiem , że nie powinno się porównywać sprintu do biegu na dochodzenie. Lecz w Czechach w biegu na dochodzenie Ferry pomylił się na strzelnicy tylko raz, zaś Lindström popełnił 3 pudła, to i tak Fredrik był lepszy o ponad minutę. Więc to pokazuję jak tragicznie biega Ferry. Szanse tej pary oceniam 65 do 35 na korzyść Lindströma.

pawelstrzala 313

pawelstrzala

Użytkownik
mam pytanie co to za zawodnik bo nie moge nigdzie znalesc w statystykach
Dmitry Malyshko
w tobecie jest zakład Dmitry Malyshko - Martin Fourcade

valverde 9,9K

valverde

Użytkownik
Christoph Sumann - Dominik Windisch
- Sumann przygotowuje się do Mistrzostw Świata - to jego główny cel na ten sezon. Dotychczasowe starty słabe, ale jak sam mówił na przełomie 2011/2012 miał ciężkie treningi, które odbiły się na kiepskiej dyspozycji biegowej. Zgodnie z tymi wypowiedziami powinno być lepiej.
- Dominik Windisch mniej znany od brata Markusa charakteryzuje się kiepską skutecznością na strzelnicy - ledwie 67%, a w sprintach 66%.
- teoretycznie występ przed własną publicznością powinien zmotywować Windischa, ale jakoś niespecjalnie wierzę, aby nagle tak znacząco poprawił dyspozycję na strzelnicy. Sumann pod tym względem wypada znacznie lepiej ze skutecznością 80%.
- biegowo w ostatnich zawodach lepszy nieznacznie Windisch. Sumann jednak jak już wspominałem zapewnia o zwyżkującej dyspozycji fizycznej - myślę, że tak doświadczonemu zawodnikowi w tej kwestii można zaufać. Przecież potencjał i możliwości ma bardzo duże co znamy z poprzednich lat. W końcu zacznie biegać lepiej.
- W tym sezonie poza występem w Nove Mesto Sumann za każdym razem w top30. Windisch tylko raz w top30.

typ: Sumann
kurs: 1,75 w Unibet
Stawka: 6/10
Brak Sumanna na liście startowej także pewnie zwrot.

T 3

thinkpad

Użytkownik
Tarjei Bø - Simon Schempp 1 1,4
Fredrik Lindström - Daniel Mesotitsch 1 1,5
Simon Fourcade - Arnd Peiffer 1 1,85 - wczoraj był jeszcze 2,1, chociaż jest 2,0 na bet24
Emil Hegle Svendsen - Martin Fourcade 2 1,95 - w każdej innej firmie maks 1,85
betsafe; kurs ogólny 7,58
Osobiście zagrałem taki mix. Myślę że każdy z zawodników na którego tutaj typuję jest w lepszej dyspozycji biegowej. I tak:
Tarjei Bo wiadomo, powinien meldować się wysoko, lepiej biega, zdecydowanie stabilniejszy na strzelnicy, forma w górę. Schemp często pudłuje, i nawet jedno pudło więcej po stronie Bo powinno dać nam zwycięstwo, a przy warunkach dzisiejszych zawodów nie sądzę żeby Bo mógł gorzej strzelać od swojego rywala.
Lindstrom solidny, nie zdarzają mu się wpadki, obecnie niemal bezbłędny na strzelnicy, natomiast Mesotitsch chimeryczny, potrafi czysto strzelić, ale częściej pudłuje. Bieg na swoją korzyść powinien delikatnie rozstrzygnąć szwed, i na strzelnicy nie widzę aby mogł pomylić się więcej niż jego rywal.
Simon w tej chwili naprawdę miażdży biegowo, uważam że niemiec nie ma z nim szans, i powinien czysto strzelać, powalczy o pierwsze miejsce według mnie (kurs 10 :]), a jego rywal również w dobrej dyspozycji ale dzisiaj poza zasięgiem, tylko kataklizm mógłby tutaj sprawić aby niemiec był szybciej na mecie.
W ostatnim typie sugeruję się trochę informacją o nie najlepszym zdrowiu Svendsena,
aczkolwiek zdaję sobię sprawę że to tylko katarek. Uważam że mimo wszytsko Martin załatwi sprawę na strzelnicy, a w biegu nie powinien być również gorszy i da radę. Wiadomo zawodnicy typowani do zwycięstwa, i może ciężko wskazać lepszego, ale jestem przekonany że Martin da radę, a nawet biegowo chyba jest w trochę lepszej formie.
Podsumowując liczę dzisiaj, że ten ładny kurs powiększy stan portfela... Jak uważacie?

kudlaty089 250

kudlaty089

Forum VIP
Simon w tym roku jest w kapitalnej formie. Popatrzmy tylko na miejsca, które zajmował w Oberhofie i Nowym Meście. Na niemieckiej ziemi dwukrotnie drugi, zarówno w sprincie jak i biegu masowym. Jeśli chodzi o zawody w Czechach to drugi w sprincie oraz biegu masowym i czwarty w biegu na 20 kilometrów. Nieźle wygląda na strzelnicy a do tego fantastycznie prezentuje się biegowo.

Birnbacher to także absolutna czołówka jeśli chodzi o biathlon panów w tym sezonie. Obecnie zajmuje czwarte miejsce w klasyfikacji generalnej i to on jest numerem jeden wśród niemieckich zawodników.

Nie będę się dalej rozwodził, po prostu zestawię stary jednego i drugiego w tym roku w postaci liczb. To właśnie cyferki najbardziej przemawiają do wyobraźni. W nawiacie liczba pudeł, pogrubiłem tego, który był lepszy.

6 stycznia, sprint w Oberhofie: Fourcade 25:58.6 (0), Birnbacher+1:16.5 (2)
8 stycznia, bieg masowy w Oberhofie: Birnbacher 38:34.6 (0), Fourcade +24.3 (1)
12 stycznia, bieg indywidualny w Novym Meście: Fourcade 48:43.5 (2), Birnbacher + 29.7 (2)
14 stycznia, sprint w Novym Meście: Fourcade 27:15.8 (3), Birnbacher + 38.3 (3)
15 stycznia, bieg pościgowy w Novym Meście: Fourcade 35:20.3 (3), Birnbacher + 1:00.7 (5)

Simon wygląda minimalnie lepiej zarówno pod względem strzelckim jak i biegowym. Poza tym jego wyniki w sprincie pokazują, że jest naprawdę mocny w tego rodzaju biegach. O ile nie zawali na strzlenicy to spokojnie poradzi sobie z Niemcem.

Fourcade S. - Birnbacher A. 1 1.52

J 6

jukenduit

Użytkownik
M.Fourcade top 3
Przy niedyspozycji EHS kto ma wygrac ? FM!! moze pozniej Simon, Boe za słabo biega, Niemców dzis nie widze, moze Binbaher top4 ale to góra top4 Jak dla mnie MF, Boe i drugi Fourcard Simon i Birnbacher. Ale ta czwórka rozdzieli stzrelnica....

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Simon Fourcade - Tarjei Boe 1 @ 1,85 Unibet ✅ 12-22 izzi Norwegia kompletnie bez formy
Dzisiaj Simon położył typ z Szipulinem, pomimo tego że Rosjanin miał o jedno pudło więcej na strzelnicy, jednak przegrał nie ze względu na to że stracił formę czy coś, tylko z tego powodu że jego serwisanci nie trafili ze smarowaniem nart. Wszyscy Francuzi biegli słabo, jedynie Martę coś osiągnął. Na jutrzejszy bieg masowy gram go w parze z Tarjei Boe, młody Norweg w tym sezonie spisuje się przeciętnie. Po zeszłorocznym kapitalnym wyniku pozostały tylko wspomnienia. Boe ma problemy nie tylko w biegu ale też na strzelnicy, a po chorobie wygląda to jeszcze gorzej. Dzisiaj w sprincie dopiero 40 z 4 pudłami, biegowo był lepszy od Simona o 20 sekund ale na temat biegu Simona pisałem wyżej. Dodam tylko że do pierwszego strzelania Simon był najlepiej biegającym zawodnikiem, a później zaczął padać lekki śnieg i narty przestały jechać. Simon przede wszystkim lepiej strzela, jutro aż 4 strzelania więc na plus do starszego z klanu Fourcade. Myślę że jutro serwisanci lepiej posmarują narty i nie zawalą sprawy, a Simon zrobi swoje i wygra ten korespondencyjny pojedynek z Boe.

psm 921

psm

Użytkownik
Zgadzam sie z davidem,Francuzi musieli miec zle nasmarowane narty,ale to tez swiadczy o tym w jakiej formie jest teraz Martin..Bwin wystawil kurs 1,35 ze bedzie w top5,do zwyciestwa tez jest glownym faworytem,czyli zdaja sobie sprawe ze jesli Francuzi wyciagna wnioski to bedzie wiele lepiej.Simon trzyma rowna forme i sadze ze przybiegnie w czubie,tak wiec drugi typ na S.Furcade,troche jako alternatywa dla h2h;
Simon Furcade w top 7 1,75 bwin

pawacki 2,1K

pawacki

Użytkownik
Emil Hegle Svendsen - Fredrik Lindström typ 2,20 betsafe ✅ gładko
Fredrik nie straci formy biegowej w jeden dzień,bardzo dobrze strzela z wysokim procentem, zasmarkany Emil nie ma szans szczególnie że ostatnio dużo pudłuje.

cibeles 969

cibeles

Użytkownik
Sztafeta kobiet

Francja - Białoruś 1,60 Fortuna ✅

Kurs chyba wymyślony w oparciu o biegi indywidualne. Ja nie wierzę by francuski drugi raz z rzędu nie trafiły ze smarami , a jak pobiegną swoje to Białoruś wciągną nosem. Skład optymalny po obydwu stronach, niemniej jednak dla mnie to francuski są zdecydowanym faworytem tej pary, a kurs powinien oscylować wokół 1,30 a nie 1,60

Rosja - NIemcy 1,58 Fortuna ✅

Jedna Neuner to za mało na cztery strasznie wyrównane rosjanki - tu nie ma słabych punktów. U Niemek Hildebrand. Gossner, Bachman czyli potencjalna mina na 3 zmianach. Neuner na drugiej więc też to HC dla Rosjanek bo wtedy mogą jeszcze jechać razem i Madzia będzie pod kontrolą.

pawacki 2,1K

pawacki

Użytkownik
Polska-Włochy typ 1 ( kurs 1,57) betsafe ⛔ 0,1 s ????
Polska-Pałka,Nowakowska,Bobak,Cyl
Włochy-Wierer,Oberhofer,Haller,Ponza
Polki mają równy w miare dobry skład, najważniejsze że w naszej kadrze nie ma zawodniczki mocno pudłującej jaką jest Oberhofer,która ma 76,6 % skuteczności
Jeśli mogę się pobawić w porównywanie to wspomniana wczesniej Oberhofer jest słabsza biegowo oraz strzelecko od Nowakowskiej,która powinna na swoje zmianie dużo nadrobić , Cyl porównywalna do Ponzy biegowo obydwie podobnie również dobrze strzelają ,Pałka powinna minute nadrobić nad Wierer ,Bobak biegowo może lekko stracić do Haller ale maksymalnie 20 sekund strzelają bardzo podobnie.
Nawet jakby Polki miały jakieś karne rundy biegowe to i tak powinny sobie poradzić szczególnie że Włochy wystawiają odwrotnie do naszych na początku dają dwie najsłabsze potem mocniejsze Polki oczywiście odwrotnie to sprawia iż nasze słabsze zawodniczki są bardziej zmobilizowane do walki

wer890 300

wer890

Użytkownik
Weger - Makovev 2@ 1.57 betsafe ⛔
gram przeciwko Szwajcarowi , dzis dluzszy bieg masowy 4 strzelania , wiec okazaji do popisania sie szwajcar bedzie mial duzo więcej, licze na przynajmniej 3 jego pudla.
Tarje Boe - Shiupuli 2 @ 1.65 betsafe ✅ ( gram Rosjanina w parze z Fakiem , słoweniec nie jest wybitnym strzelcem 1.45 sts✅)
Norweg wczoraj pokzał na co go &quot;stać&quot; , Rosjanin w bardzo wysokiej formie biegowej dodajac ze jest to bardzo dobry strzelec , typ powinnien wejsc izi.
Lindstrem - Ferry 1 @ 1.75 panbet ✅ ( Lindtsrem - Hofer 1 1.5 sts✅)
Szwed wczoraj bardzo dobrze pobiegl strzelał , mozna sie zachwycać , Ferry stracil do niego 48 sekund przy takim samym strzelaniu , Ferry to bardzo dobry strzelec ale w masowym biegu bardzo liczy sie bieganie w czym Bjorn ustepuje swojemu mlodszemu koledze.
Czas na kobiety tutaj 3 typy

Polska - Ukraina 2 @ 1,4 sts
✅
Sztafeta ukrainska bardzo mocna Vita Valj Burdyga i Pidrushna wszystkie w top 20 (13 ,14 16 19) o Polakch nie bede wspomina bo tylko Nowakowska zmiescila sie w top 20 widze tutaj duze dysproporcje na strzelnicy jak i biegowo.

Rosja - Francja 1 @ 1.35 sts co Zaitseva zrobila ????
Wszystkie francuzki poza 30 , porównujac je biegowa rowniez odstaja od Rosjanek, niski kurs ale uwazam ze to pefka
Gram na win Niemek @ 4,2 panbet ⛔ Bachman mina
Skusil mnie do tego kurs , pozatym dobra dyspozycja Niemek pisałem wyzej , wiem ze oprocz Neuner ( choc to ostatnio ona zwalila ) to wszystkie 3 Niemki moga okazac sie zawodne ale licze ze pobiegna tak jak wczoraj
e: Zaitseva pozbawila mnie pokaźnej wygranej :;/:

J 6

jukenduit

Użytkownik
Ja gram dzis konsekwentnie na Martina Fourcada. Svendsen dzis zapewne zaprezentuje sie troche lepiej jak wczoraj pewnie zakreci sie koło 5-10 miejsca. Jezeli doskwiera mu jeszcze bardzo katar to moze byc ciezko mu nawet powtórzyc wczorajszy wynik, dłuzszy bieg, wiecej strzelania a to wszystko osłabia. Francuz powinien byc w top3 (1.8) ale rywalizacje ze Svendsenem wydaje mi sie duzo pewniejsza.

Fourcade M-E.H,Svendsen 1.62 8/10 bet365

Co do Kobiet to stawiałbym na Rosjanki (2.4) W miare równy zespoł, wyrózniaja sie i biegowo i strzelecko. Boje sie troche o Niemki bo to zawsze jest wielka niewiadoma a szczególnie Neuner. Francuzki zdecydowanie za wolne a dobre strzelanie to moze im dac maks 3-4 miejsce. Norweżki to głównie Solemdal i Berger. Mysle, że one podgonia na 3 i 4 zmianie i na podium stana.

Rosja win 2.4 6/10 bet365 3
Rosja-Francja 1.4 9/10 bet365 3-1

D 25,5K

dzidzok

Użytkownik
M.Fourcade-S.Fourcade 1 1,35 STS

Wczoraj Martin lepsze strzelanie i bieg chyba też.Simon jedno pudło a Martin bezbłędnie strzelał.Dzisiaj aż 4 strzelania i sądze,że będzie podobnie.Kurs na podbitkę jak znalazł.

Burke-Boeuf 1 1,70 Milenium

Wczoraj 31 sek przy takim samy strzelaniu (2 pudła) na korzyść Amerykanina.Biegowo więc lepiej się prezentuje Burke,dzisiaj 4 strzelania więc spokojnie może nadrobić 1 pudło,może nawet 2.Kurs zachęca.

Svendsen-Boe 2 2,40 Milenium

Można zaryzykować,Svendsen bez formy,wczoraj aż 3 pudła,jak na niego to dużo.Boe zawalił wczoraj drugie strzelanie,pudłując aż 4-krotnie.Wątpie aby znowu tak spalił strzelenie.Kurs zachęca.

D 3,3K

davey_watt

Użytkownik
unibet:

Szwecja - Ukraina 1 1.25 mały pewniaczek ;]
Jeśli nie będzie jakiś dziwnych sytuacji powinno wejść bez problemu. Ukraińcy już tak nie człapią, jak na początku sezonu, ale dalej to nie jest wysoki poziom. Mając 3 armaty: Lindstroem, CJ i Cietrzewia powinni spokojnie być przed UKR. Szwedzi jak dla mnie mogą skończyć na podium.

Kanada - Estonia 1 1.35
Kanadyjczycy dużo solidniejsi i w biegu i na strzelnicy. Green i Leguellec powinni już wypracować solidną przewagę, zwłaszcza, że Estończycy z rzadka odmawiają sobie biegania karnych rund. Skończą gdzieś koło Polski, pewnie też zlapowani.

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Szwecja - Niemcy 1 @ 1,80 Unibet ⛔ 5-2 Bergman ????
Przeanalizowałem ten typ wzdłuż i w szerz i wyszło że Szwecja będzie wyżej niż Niemcy, ale po kolei. Najpierw zacznę od składów i opisaniu drużyny Niemieckiej. Skład: Roesch, Birnbacher, Graf, Peiffer. Krótko mówiąc nie ma petardy jaką kiedyś mieli Niemcy w sztafecie. Wyraźne dwie dziury w składzie o nazwiskach Roesch i Graf. Ten pierwszy nie dość że bardzo słabo biega, to jeszcze na strzelnicy spisuje się słabo. W biegu masowych nie biegał, ale w sprincie czas półtorej minuty gorszy niż najlepsi zawodnicy, na dystansie 10 km to kiepsko. Graf to z kolei dobry biegacz, ale strzelnica i on nadają na innych falach. W Anterselvie strzela wybitnie słabo, w masowym 3 pudła w sprincie 2. Ogólnie na strzelnicy tylko 80%. To główny kandydat do biegania karnej rundy i myślę że jutro przynajmniej raz odwiedzi popularny ogródek. Dalej Peiffer który jest bardzo solidnym zawodnikiem, biega bardzo dobrze, na strzelnicy też jest raczej pewny, choć w masowym zaliczył aż 5 pudeł. Skuteczność na strzelnicy 84,9%. No i na koniec lider tej reprezentacji Birnbacher. Świetna forma w Anterselvie. 4 w sprincie 1 w masowym jest forma i na tej drugiej zmianie może trochę mnie zagotować (u Szwedów najsłabszy Jonsson) ale spokojnie. Na strzelnicy 85% więc nieźle, powiedzmy solidnie. Szwedzi wystąpią w następującym składzie: Bergman, Jonsson, Ferry i Lindstrom. Na pierwszej zmianie łysy nie powinien wypaść gorzej niż Roesch, co więcej nie może. Weekend we Włoszech średni jednak w sztafecie łysy spina się niesamowicie by dobrze wystąpić. Forma na strzelnicy raczej niezła bo 84%, biegowo średnio bo w poprzednich biegach do najlepszych tracił ok 30-40 sekund. Kolejny to Jonsson który jest najsłabszym ogniwem tej drużyny, jak na razie w Anterselvie nie biegał więc ciężko coś na jego temat powiedzieć, jednak w sztafecie raczej nie zawodzi, biegowo traci gdzieś minutę do najlepszych ale w sztafecie strzela nieźle, tylko zdecydowanie za szybko i wtedy zdarzają mu się wpadki i tak słaba skuteczność bo tylko 78,6%. Jeśli on nie zawali, to Szwecja jutro wygra sztafetę. Trzecia zmiana to Ferry, dzisiaj w masowym nie wyszło mu strzelanie bo aż 4 pudła jednak biegowo kapitalnie, w sprincie też dobrze zarówno biegowo jak i strzelecko. Skuteczność na strzelnicy aż 88% jedna z lepszych ze wszystkich zawodników. Na koniec ten kapitalny w Anterselvie, Lindstrom, 1 w sprincie, 4 w masowym biega tu kapitalnie strzela również więc będzie jutro liderem zespołu. Skuteczność na strzelnicy aż 88,5%. W tym roku mieliśmy dwa razy sztafetę panów. W Hochfilzen Niemcy byli na 6 miejscu (na strzelnicy 1+10) a Szwedzi na 4 (strzelnica 0+7), druga sztafeta była w Oberhofie, Niemcy zajęli 4 miejsce (strzelnica 1+14) a Szwedzi 3 (strzelnica 0+6). Wyniki z poprzednich sztafet, obecna forma, wskazują na wygraną Szwecji w tym pojedynku i tak też zagram na ten jutrzejszy bieg.

Otrzymane punkty reputacji: +1
johnnygangsta 68

johnnygangsta

Użytkownik
Norwegia-Francja typ:2 kurs: 1,50✅✅✅
Ja dziś proponuje zagrać na Francuzów w biegu rozstawnym przeciwko Norwegom kurs na Francuzów w tej chwili jest około 1,50 ale pewnie poleci ostro.Norwegowie dziś bez Svendsena za to z zupełnie bez formy Boe słabym Bjoerndalenem jeszcze słabszym Birkelandem i nieobliczalnym Bergerem.Francuzi dziś chyba w najsilniejszym składzie którym prawdopodobnie pobiegną na Mś Oczywiście z braćmi Fourcadami polecam sie pospieszyć z obstawianiem tego zdarzenia bo kursy na pewno polecą

//dawid
Proszę podawać buka. Bo inaczej post do kasacji.

cibeles 969

cibeles

Użytkownik
Rosja - Niemcy 1 za 1,45 na ziemi w Fortunie

Tak jak kolega wyżej napisał, Niemcy to już nie ci Niemcy co kiedyś. Rosjanie strasznie solidni i wyrównani, co w sztafecie bardzo ważne. Nie sądzę żeby któryś z nich zaliczył pętlę a Niemcom może się przydarzyć. W mej ocenie PF

Ekholm - Kuzmina 1 za 1,37 na ziemi w Fortunie ⛔ się obudziła.. nie miała kiedy

Szwedka w Anterselwie spisuję się bardzo dobrze. Wczoraj w sztafecie udowodniła swą formę ze sprintu. Słowaczka fajnie biega, ale przy 4 strzelaniach będzie miała strasznie pod górkę.

Ako 1,98

I z bardziej ryzykownych

Neuner - Domracheva 2 za 2,06 ✅

Jestem pod dużym wrażeniem tego co wczoraj zrobiła Białorusinka... Biegowo kosmos , zbliżyła się poziomem do pięknej Magdy. Madzia pudłuje we Włoszech na potęgę i to w mojej ocenie może dziś zaważyć. Kurs bardzo przyjemny delikatnie można spróbować

Norwegia - Czechy 2 za 2,88

Norwedzy z nazwiskami , ale kompletnie bez formy. Za to Czesi solidną, wyrównaną czwóreczką. Napewno biegowo szybsi Norwedzy, na strzelnicy lepsi Czesi , ale kluczem może być postawa Birkelnada - co on dziś zrobi tego nie wie nikt. Delikatnie też można spróbować.

wer890 300

wer890

Użytkownik
spożniłem sie
podpisuje sie pod tym co napisał Johnygangsta
do tego gram
Szwecja - Austria [email protected] sts
Austraicy sa kompletnie bez formy Najlepszy w sprincie Mesotich 35 biegowo tez mocno odstaja od Szwedow , choc Bergman jest troche w nizszej formie ale rekompensuje to wysoka forma Lindstrema.
Rosja - Niemcy [email protected] sts
Rosjanie obok Francji i Szwecji do główny kandydat do wygrania dzisiejszej sztafety najbardziej rowny skład , Niemcy z 3 minami Roesh Graf i Pfeifer , mysle ze powinno być spokojnie, jedyne zmartwienie w drużynie Rosyjskiej to Makovev w stójce ktry moze miec 3 dobierania i stracic z 25-35 sekund, ale nie wierze ze Niemcy beda strzelac na czysto nie sa mistrzami w tym fachu.
z kobiet
Domracheva - Zaitseva 1@ 1.4 ( bylo 1.5 , 1,36 w panbet) sts ✅
To co zaitseva robi na strzelnicy w Antholz woła o pomste do nieba, dodajac jej średni bieg nie widze tutaj dla niej szans Dari dzis pewnie top 3 a Zaitseva przy takim strzelaniu to moze myslec o top 20
Berger - Kuzmina 1 @1.37 sts ⛔ i nagle kuzmina 19/20 zabrakło jednego jej pudła szkoda
Norweżka w bardzo wysokiej formie, Kuzmina dobrze biega(choc i tak gorzej od Tory) ale strzelecko u niej słabo przy 4 strzelaniach mysle ze 4 pudla to u niej minmum w ostatnich startach z 4 strzelaniami notawala po 5 pudel w kazdym.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom