wer890
Użytkownik
napierw odniose sie do typu Deavey Watt'a
odradzam grania pary Simon Makoviejev , czemu ? Rosjanin bardzo solidny biegacz dobry strzlec, tutaj moze byc wszystko a kurs jest zbyt niski.
Teraz moje typy
Svendsen - Martin Furcade 1 @ 1.69 pinnacle
A ja dalej swoje przeciwko Martinowi i powtórzę sie ze po chorobie nie jest to ten sam biathlonista , slabiej biega , słabiej strzela , porownujac go do Svendsena ktory jest jednym z lepszych biegaczy nie widze tutaj zbyt duzych szans Francuza.
tak samo gralbym Simnoa z Martinem po 2,25 w betsafe value.
Makovev- Shipulin [email protected] pinn
Makovev tak jak pisałem powyżej bardzo dobrze biega na strzelnicy także prezentuje sie dobrze jego kolega z kadry strzelecko podobnie , ale biegowo odstaje dość wyraźnie (choć na ostatnim starcie odstawal tylko o 8 sekund ).
Lindstroem - Schemp 1 @ 1.98
tutaj króciutko dobrze strzelający szwed kontra bardzo słabo spisujący sie w tym fachu Niemiec. a Buk takze pinn
pozdrawiam
e
k , choc ja nadal podtrzymuje swoj typ na Emila
odradzam grania pary Simon Makoviejev , czemu ? Rosjanin bardzo solidny biegacz dobry strzlec, tutaj moze byc wszystko a kurs jest zbyt niski.
Teraz moje typy
Svendsen - Martin Furcade 1 @ 1.69 pinnacle

A ja dalej swoje przeciwko Martinowi i powtórzę sie ze po chorobie nie jest to ten sam biathlonista , slabiej biega , słabiej strzela , porownujac go do Svendsena ktory jest jednym z lepszych biegaczy nie widze tutaj zbyt duzych szans Francuza.
tak samo gralbym Simnoa z Martinem po 2,25 w betsafe value.

Makovev- Shipulin [email protected] pinn

Makovev tak jak pisałem powyżej bardzo dobrze biega na strzelnicy także prezentuje sie dobrze jego kolega z kadry strzelecko podobnie , ale biegowo odstaje dość wyraźnie (choć na ostatnim starcie odstawal tylko o 8 sekund ).
Lindstroem - Schemp 1 @ 1.98

pozdrawiam
e