Darya Domraczewa - Kaisa Makarainen 1 1,60
Simon Fourcade - Florian Graf 1 1,65
Martin Fourcade Evgeniy Garanichev 1 1,30
@ 3,43
Betsafe
Darya po prawiła strzelanie, wczoraj wygrała ponieważ pokazała zimną krew podczas czwartego strzelania. Nawet jeśli dzisiaj Kaisa będzie strzelała na poziomie Darii to biegowo nie ma z nią szans. Jasne jest, że obie to nie tak regularne strzelczynie jak Brunet ale mam nadzieje, że to iż Darya ma jeszcze na coś szansę spowoduje iż dzisiaj nie odpuści i powalczy do końca. Jeśli chodzi o Simona to ta para już została opisana, dobre jest, że Simon ma tylko 13 punktów straty do Emila w klasyfikacji "masówek" więc przy kiepskim strzelaniu Emila jest szansa wskoczyć na podium w tej konkurencji. Martwi mnie tylko, dlaczego z 3 pudłami stracił do Floriana w sprincie ponad minutę gdzie Niemiec miał 5 pudeł... Co do Martina, to co ten facet pokazuje w biegach gdzie może odrobić karną rundę to jest szok, dzisiaj TOP3 będzie pewnie spokojnie, ponieważ nawet 4 karne rundy potrafi facet odrobić i wygrać z gościem który ma o 2-3 pudła mniej od niego... a Rosjanin? słabiutko, biegowo nie ma szans z Martinem na strzelnicy również lubi sobie po pudłować.. Mam nadzieje, że Martin będzie biegł szybko do przodu tak żeby wyciągać jak najwyżej Simona co będzie oznaczało, że i trzecia para wejdzie spokojnie..