>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Biathlon sezon 2010/2011

Status
Zamknięty.
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Francja - Austria @ 1,60 Tobet ⛔

Pierwszy mój typ po przerwie będzie na Austriaków z Francuzami w sztafecie mężczyzn. Austria w dzisiejszym biegu wystąpi w składzie: Eder Simon, Mesotitsch Daniel, Sumann Christoph, Landertinger Dominik czyli mamy do czynienia z najmocniejszym składem Austriaków w sztafecie. Są oni głównym faworytem do zwycięstwa zważając na osłabienia Norwegów. Głównym konkurentem w dzisiejszym biegu powinni być Rosjanie. Natomiast Francuzi bo dobrym początku sezonu ostatnio jakoś przygaśli dzisiaj wystartują w składzie Jay Vincent,Fourcade Simon, Boeuf Alexis, Fourcade Martin. Czyli teoretycznie również najmocniejszy skład ale, Simon Fourcade wraca po kontuzji pleców i jego forma zapewne nie będzie olśniewająca, drugi z braci Martin kompletnie zgubił formę z początku sezonu, słabo strzela a o bieganiu już nie wspomnę. Jay bardzo nieobliczalny, a Boeuf mnie jakoś nie przekonuje. Uważam że Austria jest zdecydowanym faworytem tego pojedynku i gram na nich. Landertinger, Sumann :spokodfhgfh:????

panmam2 78

panmam2

Użytkownik
Austria-Norwegia1,55 betsafe
widzę,ze nikt nie opisał pary Austria-Norwegi,zdziwiłem się ,że Austria jest faworytem ,ale Norwegowie bez Boe i Svendsena.
skład:1-1 OS Alexander
1-2 BERGER Lars
1-3 BRATTSVEEN Rune
1-4 BJOERNDALEN Ole Einar
Natomiast Austryjacy w najmocniejszym składzie.
2-1 EDER Simon
2-2 MESOTITSCH Daniel
2-3 SUMANN Christoph
2-4 LANDERTINGER Dominik
i do tego:
&quot;Ostatnio Norwegowie zwyciężyli o 53s przed Austriakami (Austriacy w składzie takim jak dzisiaj) gdzie biegli Boe i Svendsen. Na IO gdzie Austriacy biegli też w składzie takim jak dzisiaj a norwegowie z Boe i Svendsenem Norwegowie wygrali o 38s. Doskonały czas dzisiaj na rewanż.&quot;
nie szalałbym ze stawką.

chajtgr 54

chajtgr

Użytkownik
Szwecja -Bułgaria 1 1,70 Unibet ✅ izzi
Moim zdaniem bardzo ciekawy kurs jak na takie zestawienie . Szwedzi co prawda bez Bergmana i Lindstroma w skladzie (Jonson, Ferry , Nilson ,Erikson)ale to i tak powinno wystarczyć na ekipę bułgarska ,która wybitnymi zawodnikami nie dysponuje(Kletcherow,Iliev ,Anev,Zlatev ). W Hochfilzen Szwedzi zajeli 5 miejsce z przewaga okolo poltorej minuty przed Bułgarami ,którzy zajęli 11m . Mysle ze dzis tez Szwedzi powinni uplasować się wyżej...
Austria - Rosja 1 2,00 Unibet ✅ uffff
Troche sie nad tym typem zastaniawialem ale jednak zagram . Austriacy (Landertinger, Eder , Sumann,Mesotisch)po drugim miejscu u siebie w Hochfilzen maja spore szanse na zwyciestwo w Oberhofie .Słabszego Eberharda zastapi Simon Eder wiec austriacy wystapia w mocnym zestawieniu i pod nieobecnosc paru silnych Norwegów mogą się włączyć w walkę o najwyższy stopień podium.
Natomiast Rosjanie(Czerezow ,Szipulin ,Ustyugow,Czudow) po fatalnym wystepie w poprzednim biegu sztafetowym wydaja sie wracac do dobrej dyspozycji i wystapia w tym samym zestawieniu ,jednak i tutaj moga nie ustrzec sie bledow ktore wyeliminuja ich z walki o czolowe miejsca dlatego tez uważam ze to Austriacy powinni być faworytami w tym zestawieniu ...

Otrzymane punkty reputacji: +4
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Niemcy TOP 3 @ 2,40 Betsafe ✅
Drugi typ na dzisiejsze zawody trochę się zagapiłem i liczyłem że kursy wzrosną na ten typ ale stało się odwrotnie. Dlaczego stawiam na Niemców: Po pierwsze zawody rozgrywane są w Niemieckim Oberhofie. Dyscyplina bardzo popularna w Niemczech zgromadzi się zapewne wielu kibiców którzy będą oczekiwali od zawodników solidnej walki na trasie.
Po drugie Niemcy wystawili najmocniejszy skład jaki mają na biegi sztafetowe. Prezentuje się on następująco: Stephan, Wolf, Peiffer i Greis.
Szanse na trafienie tego typu wg. mnie są duże.
Faworytem do wygrania wg. bukmacherów są Rosjanie ale znając drużynę Rosyjską jeden z nich pewnie coś spieprzy i będzie ciężko o podium. O Austriakach już pisałem i uważam że oni dzisiaj odniosą zwycięstwo. Norwegia osłabiona brakiem Boe i Svendsena, a Francuzi bez formy. Kurs ciekawy więc trzeba spróbować. Niemcy zapewne się zmobilizują na domowe zawody i ładnie powalczą.

tbm 642

tbm

Forum VIP
Austria - Rosja @ Austria - 2,00 Betsafe ✅ 13-14
Rosjanie zawalili sztafetę w Hochfilzen, Austriacy zajęli w niej pewne drugie miejsce. Tym razem są dodatkowo wzmocnieni Ederem, który wrócił do pełni zdrowia i zajął miejsce Eberhardta. U Rosjan niepewni w tym sezonie Tchoudov i Tcherezow, do tego Shipulin i mocny Ustiugow na ostatniej zmianie. Austriacy kolejno swietnie strzelający Eder, solidny Mesotitsch oraz Sumann i Landertinger, którzy po problemach ze zdrowiem na początku sezonu [kłopoty żołądkowe po Oestersund] zapowiadają, ze są już dobrze przygotowani. Biegowo podobnie, Rosjanie mniej pewni na strzelnicy w tym sezonie. Motywuje mnie także powrót do dyspozycji asów Sumanna i Landertingera. Gram na Austrię po dobrym kursie.

Niemcy - Norwegia @ Niemcy - 1,95 Betsafe ✅ 1 - 3
Niemcy u siebie w Oberhofie z pewnością powinni powalczyć o czołowe lokaty, a jest ku temu świetna okazja. Norwegowie osłabieni brakiem Boe i Svendsena, w zamian za nich mocny biegowo Berger, ale hmm... czasami rozmyślony na strzelnicy :wink: Do tego niepewny Brattsveen, ktory kiedyś już Norwegom sztafetę położył. Niemcy ze Stephanem, Wolfem, Peifferem i Greisem. Jeśli pierwsi dwaj nie stracą znacząco to Niemcy powalczą o zwyciestwo. Peiffer i Greis są mocni, a występy przed własną publicznością są dla nich dodatkowym smaczkiem. Przed rokiem bardzo dobrze u siebie prezentował się też Stephan, ktory w miarę regularnie strzela celnie, ale w tym sezonie był słaby biegowo. Na swojej zmianie ma jednak Osa, do którego nie powinien znacząco stracić. Gram na Niemców.

D 3,3K

davey_watt

Użytkownik
Jak ktoś nie widział dzisiejszej sztafety to polecam obejrzeć powtórkę. Cuda się działy. Tyle pudeł to nigdy nie widziałem. Dodatkowo duet Czerezow i Ustjugow, ten pierwszy strzelał z 2 minuty, a ten drugi 0/8 w stójce :grin: Komicznie to miejscami wyglądało.
W Oberhofie często pogoda płata figle. Jak w sztafecie kobiet będą podobne warunki to można spróbować zagrać na jakąś niespodziankę.

galgan 2K

galgan

Użytkownik
Oglądałem, i generalnie ostatnia zmiana zwłaszcza bardzo loteryjna.
Mimo wszystko ja dzisiaj gram bez niespodzianek - dubla za kilka tyś. Prognoza pogody na wieczór- lekkie opady śniegu - 2-3 mm, wiatr do 5m/s.
Norwegia - Polska TYP:1 KURS:1,4⛔
Francja-Włochy TYP:1 KURS:1,2✅
AKO: 1,68 betsafe
KOMENTARZ:
Norweżki bez zmian ze składem, którym zajęły ostatnio 3 miejsce. Biegowo powinny być o około 4 minut szybsze (łączny czas biegu z poprzedniej sztafety to 66:47 vs 70:42). W ostatnim sprincie czas biegu Polek łącznie również gorszy io ponad 4 min od Norweżek. To powinno dać sporą przewagę w kontekście ewentualnej gorszej dyspozycji na strzelnicy. Do tego w składzie Polek wystąpi Monika Hojnisz zamiast Nowakowskiej. Dla mnie to dodatkowe osłabienie.
Francuzki i Włoszki równiez w tych samych składach. W składzie Włoszek odbiegające poziomem Oberhofer i Wierer - i wtym kontekście Dorin i Macabies powinny sporo zyskać. W ostatniej sztafecie rpzewaga w biegu wyraźna: Francja 67:20 a Włoszki 71:15. To samo zestawiając czasy tylko biegu z ostatnich sprintów - Francuzki o 4-5 minut lepsze biegowo. Strzelanie z lekkim wskazaniem na Francuzki. Trójkolorowe powinny dzisiaj walczyć o podium, włoszki o miejsca 4-7.

Edit:
Nie wiem w sumie czy to pogoda czy to fakt, iż pierwsze zawody noworoczne, ale dawno nie widziałem takich zawodów biathlonowych....
Forma niektórych reprezentacji na strzelnicy rodem z zawodów juniorskich albo i gorzej....
Graty dla Polski za przyzwoitą pozycję, i to jedyny pozytyw

tbm 642

tbm

Forum VIP
galgan gram podobnie... z tym, że trochę ryzykowniej i zamiast Norweżek z Polkami typuję na Niemki z Rosjankami.
Niemcy - Rosja @ Niemcy - 1,55 Betsafe ⛔ 6-5
Sztafeta rozgrywana w Oberhofie, a więc i dodatkowa motywacja dla Niemek na świetny występ. Wczoraj efektowne zwycięstwo sztafety mężczyzn, dzisiaj kibice liczą na to samo.
Hitzer, Neuner, Bachmann i Henkel - wydaje się, że to żelazny skład Niemek na ten sezon, które wygrały pierwszą sztafetę w Hochfilzen z minutową przewagą nad drugimi Ukrainkami. Siłą Niemek jest świetny bieg, tylko nieliczne zawodniczki potrafią dotrzymać kroku Henkel czy Bachmann nie wspominając o świetnej Neuner. Od czasu do czasu potrafią mocno rozczarować na strzelnicy, ale nastroje wokół drużyny Niemiec są świetne, a zawodniczki z pewnością skoncentrowane z nadziejami na sukces.
Rosjanki eksperymentują z kadrą, wypadła z niej m.in Sleptsova. Najmocniejszym punktem jest Zaitsewa, ale już Romanova czy Guseva o ile potrafią dobrze strzelać to sporo tracą w biegu. Jest również młoda Yurlova, której brakuje jeszcze doświadczenia w występach sztafetowych. W Hochfilzen Rosjanki zajęły 4 miejsce tracąc 1 mi i 15s do Niemek.
Podsumowując, Rosjanki mają sztafetę w przebudowie. Jeden mocny punkt [Zaitsewa] to w mojej ocenie za mało aby rywalizować z bardzo mocną sztafetą Niemek. Do tego dochodzi niepewna Yurlova oraz słabo biegające Gusewa i Romanowa, które dobre strzelanie mogą roztrwonić na trasie biegowej gdzie od rywalek na zmianach czyli Hitzer i Henkel są słabsze. Pozostali bukmacherzy obniżyli już kursy do 1,45, ale tutaj można złapać 1,55 co jest moim zdaniem dobrą propozycją na czwartek.

Francja - Włochy @ Francja - 1,20 Betsafe ✅ 2-9
Francuzki w Hochfilzen walczyły o miejsce na podium, przez długi czas utrzymywały się w czołówce, ale Brunet zepsuła im ostatnią zmianę i ukończyły na 5 miejscu ze stratą +1 min 26s do zwycięskich Niemek. Włoszki były 9 ze stratą 5min 33 sek.
W kadrze Francji Bescond, Dorin, Macabies i Brunet. Do tej pory słynęły z regularności na strzelnicy, ale np. Dorin i Brunet nie odstają biegowo. Siłą Francuzek jest wyrównana kadra. One regularnie zajmują wysokie miejsca w sztafetach, śmiało można powiedzieć, że to ich specjalność.
Włoszki o ile czasami potrafią zaskoczyć in plus na strzelnicy np. Ponza czy Haller potrafią strzelać szybko i na czysto, o tyle biegowo są słabe i odstają od Francuzek. Do tego niezbyt dobra Wierer i mocno przeciętna Oberhofer.
Jeśli Francuzki zepsuły swój występ w Hochfilzen a miały 4 minuty przewagi nad Włoszkami, które jak na ich możliwości pobiegły nieźle... to uważam, że i dzisiaj reprezentantki powinny być zdecydowanie lepsze.
AKO: 1,86

chajtgr 54

chajtgr

Użytkownik
Niemcy win 2,15 unibet ⛔ no comment:razz:
Niemki u siebie są zdecydowanym faworytem.Moze indywidualnie w tym sezonie nie zachwycają ,ale w sztafecie są zawsze mocne co potwierdziły już w Hochfilzen gdzie wygrały z przewaga prawie minuty nad reszta stawki.W porównaniu do występu w Austrii w składzie zabraknie jedynie Bucholz a zastąpi ja równie dobra zawodniczka jaka jest Tina Bachmann.Kto może im zagrozić ? W Hochfilzen mocne były Ukrainki słynące ze znakomitego strzelania.Groźne mogą być także Rosjanki które w Hochfilzen były tuz za podium i tu mogą poprawić ten wynik. Mimo wszystko uważam ze Niemki nie powinny mieć problemu z odniesieniem zwycięstwa w dzisiejszych zawodach...

tbm 642

tbm

Forum VIP
Rosjanki i Niemki na strzelnicy... TRAGEDIA. Mając po trzy pociski dobierane przy każdym strzelaniu i tak biegaly odpowiednio 8 i 9 karnych rund.
Po wczorajszych zawodach mężczyzn zdawałem sobie sprawę, że w sztafecie kobiet również warunki mogą płatać figla stąd nie grałem na zwycięstwo Niemek licząc na dobrą postawę np. Ukrainek i Francuzek... [ale że Szwedki wygrają to się nie spodziewałem].
Każda Niemka biegała przynajmniej dwie karne rundy, u Rosjanek Gusewa nie biegała żadnej i dzięki temu okazały się lepsze od Niemek o te 10 sekund. Na moje nieszczęście... ;) Ale bywa i tak.
Teraz warto poobserwować prognozę pogody na kolejne dni [sprinty i biegi masowe]. Możliwe, że po przejściu frontu pogoda się ustabiluzuje, choć tak jak wspominali panowie Jaroński i Wyrzykowski w Oberhofie z pogodą często były problemy.

legionista87 65

legionista87

Użytkownik
Typ : T.Boe w TOP 3 TAK ✅
Kurs : 3,50
Buk :Betsafe

Dzisiaj w Oberhofie sprint mężczyzn.Po ostatnich komicznych zawodach sztafetowych pań i panów czas na zawody indywidualne.Skierowałem się do tego typu ponieważ Norweg dobrze sobie radzi w biegach sprinterskich od początku sezonu.Na inauguracje w Oestersund zajął 5 lokatę zaliczając jedno pudło.
W następnych zawodach w Hochfilzen nie zanotował żadnego pudła pobiegł znakomicie i z przewagą 27,5 sekundy nad drugim zawodnikiem wygrał zawody.W Słoweńskiej Pokljuce zajął drugie miejsce notując jedno pudło i tracąc 5,1 sekundy zwycięzcy.Jak widać Boe to dobry biegacz.Dziś na trasę ruszy z numerem 45.Myślę że to że nie biegł w reprezentacji w biegu sztafetowym było pod jego dzisiejszy sprint w którym będzie walczył o największą lokatę.Myślę że Norwega zobaczymy dzisiaj w pierwszej trójce

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
L. Hofer - L. Berger @ 1,55 Bwin ✅✅✅

Dzisiaj na biathlon mam jedna ciekawą propozycję do zagrania. A mianowicie pojedynek między Lukasem Hoferem a Larsem Bergerem. Z reguły staram się nie stawiać przeciwko Norwegom ale to co wyprawia Berger na strzelnicy skłoniło mnie do tego typu. Kto oglądał poczynania biathlonistów i biathlonistek w sztafecie wie jakie warunki panują w Niemczech. Krótko mówiąc wieje jak cholera. Na dzisiejsze popołudnie synoptycy zapowiadają wiatr który powieje z prędkością ok 4.5 m/s. Przechodząc jednak do typu to tak: Lukas Hofer a środę w sztafecie uzyskał czas 20:10 był to najlepszy wynik spośród wszystkich biathlonistów występujących w sztafecie. Na strzelnicy w pierwszym strzelaniu był bezbłędny natomiast w drugim w pozycji stojącej miał jedno doładowanie. Biegowo również jest w bardzo dobrej formie. Tak dla mniej zainteresowanych w sztafecie biegł szybciej od Bjoerndalena. Natomiast Berger w środowe popołudnie był &quot;królem&quot; strzelania. W pozycji leżącej o dziwo dobrze mu poszło bo miał tylko 1 doładowanie ale w pozycji stojącej wyrobił swoją normę i biegł dodatkowo 4 rundy karne. Czas jaki uzyskał Norweg to 22:38. A to oznacza że do Włocha stracił 2 minuty i 28 sekund. Przeliczając jego karne rundy na minuty to w ogródku spędził ok. 1 minuty i 20 sekund. Czyli nie dość że zdecydowanie gorzej strzela to i biegowo w Oberhofie nie wygląda najlepiej. Stawiam dzisiaj na Włocha i uważam że może on dzisiaj być czarnym koniem zawodów. Bardzo ciekawa jest również propozycja Tobetu na pojedynek H2H między Hoferem a Bjoerndalenem gdzie na Włocha jest kurs 4,00. ✅

chajtgr 54

chajtgr

Użytkownik
Kolejny dzień zawodów w Oberhofie:
Po burzliwych biegach sztafetowych w których wiatr miał swój niekwestionowany udział czas na bieg sprinterski panów .Miejmy nadzieje ze pogoda będzie dziś łaskawsza i pozwoli na rozegranie zawodów w normalnych warunkach.Dziś w oko wpadły mi dość niskie kursy ale zawsze można z tego zagrać tripelka, dubelka czy singielka:razz:.Jednak mimo wszystko nie ma co przesadzać ze stawkami ...
Eder, S- Jay, V 1 1,50 Unibet 61-62✅:razz:
Szybko strzelający Austriak powoli wchodził w ten sezon. W pierwszych zawodach sprinterskich zajął dopiero 36miejsce ale potem było już lepiej ,gdyż dwukrotnie zajmował miejsce w pierwszej dziesiątce(6,14msc.).Francuz natomiast nie startował w pierwszych zawodach sprinterskich tego sezonu a w kolejnych plasował się słabiej od Austriaka (22,20msc.).W tej parze stawiam wiec na faworyzowanego Austriaka.

Fourcade, Martin-Fourcade, Simon 1 1,50 Unibet 68-42 ⛔ oj Martin :?
Bratobójczy pojedynek:razz:.Bracia jak na razie w tym sezonie nie zachwycają, jednak lepsze wrażenie robi Martin który w sprincie w Ostersund był 3 ale już w następnych zawodach zajmował niższe lokaty(38,16msc.).Natomiast Simon nie może się jak na razie odnaleźć w biegach sprinterskich . W tym sezonie w sprintach wystąpił dwukrotnie i oba zakończył poza pierwsza 50(51,64msc.).
Landertinger, D - Stephan, C 1 1,45 Unibet 6-35 ✅ izzi
Austriak po problemach zdrowotnych w Ostersund gdzie nie wystąpił w sprincie z dobrej strony pokazał się w Hochfilzen i Pokljuce gdzie uplasował się w pierwszej dziesiątce(5,10msc.). Niemiec natomiast w sprintach w tym sezonie nie zachwyca i dotychczas nie był w stanie załapać się chociażby do pierwszej dwudziestki chociaż widać u niego leki progres ( 39,28,25).

P 1

pawko12

Użytkownik
dyscyplina: biathlon - sprint mężczyzn
spotkanie: 10km Sprint: Oberhof
typ: Bjorn Ferry - top 3
kurs: 4.5
bukmacher: Unibet
analiza:
Dziś o godzinie 17:30 na biathlonową trasę w niemieckim Oberhofie wyruszą panowie. Na dzisiejsze zawody stawiam, że szwedzki zawodnik Bjorn Ferry w sprincie zajmie miejsce w top 3. Ferry to specjalista od sprintów. Wygrał ostatnie zawody sprinterskie w słoweńskiej Pokljuce. Choć nie jest to najszybszy zawodnik w całej stawce to jednak Bjorn dysponując niezłą formą strzelecką oraz w miarę dobrym biegiem jest w stanie zająć dziś wysoką lokatę. We środę gdy odbywały się sztafety, Ferry na swojej zmianie był jednym z lepszych zawodników (fakt, że w drużynie inni zawodnicy są bardzo słabi - niepozwala Szwedom zajmować wysokie lokaty w zawodach sztafetowych). Reszta stawki, z norwegami na czele, dziś wydaje się, że będzie bardzo mocna, ale biorąc pod uwagę fakt, iż wczoraj i przed wczoraj w Oberhofie panowały bardzo trudne warunki atmosferyczne (gęsta mgła oraz wiatr), to może to faworyzować szweda - gdyż jak pokazał w sztafecie nie straszne mu są ciężkie warunki na trasie. Typ wydaje się mało pewny ale ja upatruję spore szansę na powodzenie tego zakładu. Z takim kursem warto zaryzykować.

legionista87 65

legionista87

Użytkownik
Również widzę dzisiaj Szweda wysoko.Jednak nie decyduję się na tak odważny typ jak ty ale że bezie w TOP 10 po 1,83 wygląda smakowicie ???? Po niezbyt dobrym starcie sezonu Bjorn wraca do czołówki co potwierdził we wspomnianym przez Ciebie biegu sprinterskim i w sztafecie w Oberhofie.mam nadzieję że warunki do rozgrywania zawodów będą o niebo lepsze niż w sztafetach pań i panów.

malin157 72,4K

malin157

Znawca - Sporty zimowe
w Oberhofie w takich warunkach obstawianie czegokolwiek jest bardzo loteryjne, wiatr kręci, w ciągu kilku minut zawodnicy mogę mieć skrajnie różne warunki itd.

S 2,4K

soltysiao

Użytkownik
ma ktoś wyniki z dzisiejszego Oberhofu ? tzn 1-20 znalazlem ale interesuje mnie para ferry-Birnbacher a obaj poza 20 wiec nie wiem ktory byl lepszy...

radula 5,4K

radula

Użytkownik
Dzisiaj kobiety pobiegną w sprincie. Mam nadzieję że warunki będą dobre i wyrównane dla wszystkich. I mam kilka ciekawych propozycji:
Valij Semerenko-Skardino 1,40 ✅
Wiem,że kurs nie jest za wysoki jednak uważam,że jest to w miarę pewny typ do zagrania. W każdym ze sprintów wyżej była klasyfikowana Ukrainka.Mimo że gorzej strzela od Białorusinki to w biegu dużo nadrabia dlatego uważam,że nawet przy 2 pudłach więcej Ukrainki i tak powinna wygrać.
Brunet-Vita Semerenko 1,50 ⛔
Tym razem gram przeciwko siostrze Semerenko.W poprzednich sprintach Brunet naprawdę dobrze się spisywała na strzelnicy.Vita trochę gorzej przeważnie 1 pudło więcej od Brunet i na to liczę i tym razem a wtedy Brunet powinna tą rywalizację wygrać.
Neuner-Makarainen 2,20 ⛔
Wiem,że Niemka u siebie biegnie i zrobi wszystko żeby wygrać.Biegowo zdecydowanie jest lepsza jednak na strzelnicy już nie wygląda tak dobrze i zawsze coś pudłuje i pewnie i tym razem będzie podobnie.Finka biegowo bardzo dobra + na strzelnicy jak do tej pory też radzi sobie dobrze i uważam,że po takim kursie można spróbować zagrać.
Wszystkie zakłady z Unibet

legionista87 65

legionista87

Użytkownik
Typ : Olga Zaitseva - Anastasyia Kuzmina 2✅
Kurs : 2,00
Buk : Betsafe

Dziś w Oberhofie czeka nas sprint kobiet.Zdecydowałem się na parę w której wystąpi Rosjanka Zaitseva kontra Słowaczka Kuzmina.
Olga Zaitseva w swoich dotychczasowych sprintach dwukrotnie przegrywała rywalizacje head to head z Kuzminą.Było tak w Pokljuce i Hochfilzen.
Ale zacznijmy od początku.Na początek sezonu w Oestersund Zaitseva zajęła 8 miejsce z 1 pudłem.Kuzmina była nisko bo aż na 39 miejscu ponieważ zanotowała aż 3 pudła.W Hochfilzen wszystko było już po myśli Słowaczki która wygrała zawody z przewagą prawie 20 sekund nie notując żadnego pudła.Zaitseva natomiast zanotowała 4 pudła i wylądowała na odległym 47 miejscu.W Pokljuce
Kuzmina zajęła drugie miejsce z jednym pudłem tracąc do zwyciężczyni nieco ponad 11 sekund.Zaitseva natomiast beż żadnego pudła przybiegła prawie 6 sekund za Słowaczką jednak nie zanotowała żadnego pudła.Dla mnie faworytem w tym starciu jest Słowaczka która znakomicie pobiegła w sztafecie nie notując pudła a dobierając tylko 3 pociski.Zaitseva natomiast w sztafecie zanotowała 2 pudła i 4 dobierania.Biegowo lepsza według mnie Kuzmina dodając fakt że Rosjanki i Rosjanie w tym sezonie fatalnie strzelają stawiam na Kuzmine

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom