>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Biathlon 2008/2009

Status
Zamknięty.
malin157 72,4K

malin157

Znawca - Sporty zimowe
Makoveev - Hallenbarter
Typ: 2 ✅
Kurs: 3.00
Buk: unibet
Dzisiaj o godzinie 14:15 zostanie rozegrany kolejny sprint biathlonowego Pucharu Świata. W klasyfikacji generalnej o wiele wyżej jest Rosjanin, który zajmuje 22 miejsce, Szwajcar jest dopiero 54. Zawody odbywają się w niemieckiej miejscowości Ruhpolding, w czwartek panowie rywalizowali już w sztafecie 4x7.5km. Makoveev to dobry biegacz, który przez cały sezon prezentował się nieco lepiej na trasach biegowych od Hallenbartera, jednak na strzelnicy obaj są zawodnikami bardzo niepewnymi. Unibet wystawił bardzo wysoki kurs na Szwajcara w parze z Rosjaninem, ale w czwartkowym biegu sztafetowym Hallenbarter świetnie pobiegł, uzyskał czas o zaledwie 6 sekund gorszy od Svendsena, który pobiegł najlepiej, świadczy to o tym, że leży mu ta trasa i jest w stanie pobiec na podobnym poziomie jak Rosjanin, a na strzelnicy obaj są na tym samym poziomie, w czwartek Szwajcar miał 3 niecelne strzały spośród 13, co nie jest złym wynikiem jak na tego zawodnika, Rosjanin nie startował, ponieważ oczywiście nie ma dla niego miejsca w silnej sztafecie tego kraju.

tbm 642

tbm

Forum VIP
Moje krótkie przemyślenia na biegi pościgowe, głównie skupiam sie na konkurencji pań.

Oloffson wraca do formy, Chinka Song ? piątkowy niezły występ był dla mnie sporym zaskoczeniem. Raczej z czołówki wypadnie w przeciwienstwie do Szwedki.

Domracheva i Makarainen biegowo porownywalne, ale moim zdaniem takie biegi kiedy rywalizacja toczy się bezposrednio lepiej znosi Bialorusinka, ktora osiągnęła bardzo wysoką formę. Makarainen czesto pali się na strzelnicy gdzie duzo pudłuje. Choc Domracheva ostatnio z tą pomyłką w Oberhofie gdzie miala strzelac na lezaco a strzelala na stojąco to tez niezły numer wywinela. Drugi raz jednak to jej sie nie zdarzy. Bialorusinka lepsza i ma troszke zapasu nad Finką.

Jonsson w wysokiej formie dobrze strzela, dobrze biega choć w Rupholding nieco gorzej. Zaitseva jest solidną zawodniczką, ale nic poza tym.

----------

Iourieva o ile Niemki będą się myliły na strzelnicy może nawet to wygrać, bo potrafi zachować spokój na strzelnicy kiedy trzeba. Zaitseva jak już wspominałem wg mnie nie jest zawodniczką na czołowe lokaty.

Sleptsova biegowo mocna, ale głównie strzelecko wydaje mi się pewniejsza od Makarainen, ktora swoje dni miała przed tygodniem w Oberhofie. Tym razem Finka raczej obsunie się po rowni pochylej na nizsze miejsce niz miala w sprincie, choc.. no w sumie nigdy nie wiadomo.

U Jonsson z formą wszystko ok. Na dodatek ma troche zapasu nad Medvetsevą co powinno wystarczyć aby być lepszą na mecie, no chyba, ze jakies niemilosierne np. 4 karne rundy Szwedki to ją raczej przekreślą.

----------

Akhatova strzela jak maszynka, Levchenkova rowniez na strzelnicy bardzo dobra, aczkolwiek musi jeszcze popracować nad biegiem. Póki co Rosjanka jest lepsza.

Domracheva zawodniczka na czołówkę tego biegu o czym już wspominałem. Wang ? Od czasu do czasu wypali m.in tak jak w piątek 4 miejsce, ale nie jest regularna na strzelnicy co ją gubi w wyzwaniach 4-strzelaniowych.

Sikora mimo wszystko biegowo wypadł przyzwoicie w sprincie, duzo czasu stracił jednak na strzelnicy. Sumann ? Widać, że coś jest nie tak z jego biegową dyspozycją. Przed tygodniem był nieregularny i teraz to samo. Dobry występ w sztafecie, lecz słabiej biegowo w sprincie. Jestem zdania, ze Tomek Sikora będzie przesuwal sie w gore klasyfikacji, a Sumann o ile znow nie przezyje takiej niespodziewanej reaktywacji jak przed tygodniem to wyżej jak 10 nie będzie.

Roesch mocny biegowo i ogólnie złapał wysoką formę. Pinter słaby biegowo i na długiej trasie będzie tracił do rywali. Jest mocny strzelecko, ale patrząc na tegoroczne wyniki noga potrafi mu się często powinąć.

w Bwin
Carin Oloffson-Zidek - Song | 1 - 1,45 ✅
Daria Domracheva - Kaisa Makarainen | 1 - 1,75 ✅
Helena Jonsson - Olga Zaitseva | 1 - 1,85 ✅
AKO: 4,69

w Unibet
Ekaterina Iourieva - Olga Zaitseva | 1 - 1,55 ✅
Svetlana Sleptsova - Kaisa Makarainen | 1 - 1,65 ✅
Helena Jonsson - Olga Medvetseva | 1 - 1,57 ✅
AKO: 4,02

w Expekt
Albina Akhatova - Levchenkova | 1 - 1,45 ✅
Daria Domracheva - Chunli Wang | 1 - 1,40 ✅
Tomasz Sikora - Christoph Sumann | 1 - 1,80 ✅
Michael Roesch - Friedrich Pinter | 1 - 1,55 ✅
AKO: 5,66

l-nino 324

l-nino

Użytkownik
dość ciekawe typy choć obawiam się trochę o formę Jonsson ktora biegowo ostatnio wygladała bardzo słabo i w koncu w bwin ,ozna obstawiac biathlon kombinacyjnie wreszcie się bwin poprawił :spokodfhgfh:

tbm 642

tbm

Forum VIP
Mam nadzieje, że tak w Bwin będzie na stałe choć przyznam, że sprintu kobiet to nie mogłem tam kombinować. Jonsson biegowo w sprincie była 16 sek gorsza od Zaitsevej. Faktycznie może i trochę osłabła, ale liczę przede wszystkim na dobre strzelanie u niej, co mimo nie rewelacyjnego biegu powinno dać jej wysoką pozycje. Biegowo najmocniejsza jest Neuner, która wróciła do tej rewelacyjnej formy sprzed roku. Bardzo słaba biegowo jest Niemka Beck &lt;dawniej Glagow&gt;, która sporo traci na trasie. Bez formy biegowej są także Hitzer i Bailly.

bukqueen 23

bukqueen

Użytkownik
Spotkanie: Ole Einar Bjoernaren-E. H. Svendsen
Typ:2 ⛔
Kurs:2.85
Bukmacher: Expekt

Analiza

18 stycznia w niedzielę o godzinie 15.00 zostanie rozegrany bieg pościgowy. Do biegu pościgowego uwzględniane są wyniki ze sprintu. Choć Ole Einar ma przewagę nad Svendsenem, może w rezultacie okazać się gorszy, zwłaszcza że Ole czasami pudłuje i musi biegać karne rundy. To może być szansa dla Svendsena. Choć Bjoernaren jest faworytem w tym spotkaniu to jego wygrana wcale nie jest pewna, a kurs na zwycięstwo Svendsena jest wysoki, więc myślę, że opłaca się zaryzykować. Zawodnicy w dzisiejszych zawodach będą rywalizować na trasie o długości 12,5 km w Niemczech. Bjoernaren bardzo dobrze poradził w sobie w sprincie:

Wyniki:

1. Ole Einar Bjoerndalen (Norwegia) 23.25,8 (0)
2. Dominik Landertinger (Austria) strata 33,4 (0)
3. Emil Hegle Svendsen (Norwegia) 35,3 (1)
4. Christian de Lorenzi (Włochy) 56,0 (0)
5. Carl-Johan Bergman (Szwecja) 57,2 (1)
6. Janez Maric (Słowenia) 57,3 (1)
7. Michael Roesch (Niemcy) 57,5 (1)
8. Friedrich Pinter (Austria) 1.00,7 (0)
9. Andreas Birnbacher (Niemcy) 1.02,1 (0)
10. Maksym Czudow (Rosja) 1.06,8 (1)
...
Ale różnica między Ole Einar Bjoerndalenem a Emilem Hegle Svendsenem jak widać nie była bardzo duża, tak więc w dzisiejszym pojedynku może być różnie. Ole Einar Bjoerndalen ma czasem problemy z celnym strzelaniem i to może spowodować, że dziś nie pójdzie mu tak dobrze jak we wczorajszym sprincie na dystansie 10 km w Ruhpolding. Emil Hegle Svendsen jest bardzo dobrym zawodnikiem, aktualnie to on jest liderem klasyfikacji generalnej i na pewno będzie się starał, aby utrzymać tę lokatę. Emil Hegle Svendsen jest jednak ogólnie według mnie lepszym strzelcem niż Ole Einar Bjoerndalen , a na tej trasie są 4 strzelania.

Oto klasyfikacja generalna PŚ

Emil Hegle Svendsen Norwegia 406
2. Tomasz Sikora Polska 393
3. Ole Einar Bjoerndalen Norwegia 348
4. Maxim Czudow Rosja 333

malin157 72,4K

malin157

Znawca - Sporty zimowe
Defrasne - Slesingr
Typ: 2 ✅
Kurs: 2.15
Buk: unibet
We wczorajszym sprincie minimalnie lepszy był 32-letni Vincent Defrasne, obaj zawodnicy strzelali bezbłędnie, na mecie dzieliła ich sekunda. Francuz to już bardzo doświadczony zawodnik ale nie prezentuje się w tym sezonie zbyt dobrze. Jest mistrzem olimpijskim właśnie w biegu pościgowym, ale najlepsze lata (2004-2006) ma już za sobą. Im dłuższy dystans do przebiegnięcia tym większe kłopoty francuskiego żołnierza, zwłaszcza na takich trasach jak Ruhpolding. Czech jest o 6 lat młodszy i właśnie osiągnął bardzo dobrą formę, w Oberhofie był 4 w sprincie, nie myląc się na strzelnicy, w czwartkowej sztafecie, pomimo jednego dobierania był gorszy zaledwie o 10 sekund od najlepszego Svendsena, a od bezbłędnego Francuza był lepszy w biegu o 15 sekund. Czech nie należy do najlepszych biegaczy, ale właśnie w grupie, w bezpośredniej walce z innymi zawodnikami czuje się bardzo dobrze. Pomimo tego, że jego kariera trwa nieporównywalnie krócej zdobył już 2 medale mistrzostw świata, 2 lata temu we włoskiej Anterselvie. Dysponuje lepszymi warunkami fizycznymi od malutkiego Defrasna i przy podobnym wyniku na strzelnicy od połowy dystansu powinna się zarysowywać przewaga Czecha, którą wywalczy w biegu

tbm 642

tbm

Forum VIP
Dzisiejsze biegi pościgowe zarówno pań jak i panów dla mnie wspaniałe ???? Bałem się trochę o Tomka Sikorę, ale ostatecznie mimo iż po ostatnim strzelaniu wybiegł niewiele przed Sumannem to biegł na ostatnim odcinku lepiej od Austriaka dzięki czemu zamknął mój trzeci dzisiejszy kupon.

Chciało by się rzec... oby tak zawsze ! Choć zdaję sobie sprawę, że nie zawsze będzie się wygrywać na tej dyscyplinie to Rupholding dało zarobić.

lukanio87 23

lukanio87

Użytkownik
Spotkanie: Ivan Tcherezov - Lars Berger
Typ: 1
Kurs: 1.80
Bukmacher: betway
Analiza:

Po zawodach w niemieckim Ruhlpolding zawodniczki i zawodnicy przenosza sie do Wloch. Dzis w Anterselvie zawodnicy rywalizowac beda w sprincie na trasie dlugosci 10 km. W parze, ktora wzialem na celownik o lepsze miejsc rywalizowac beda ze soba Ivan Tcherezov i Norweg Lars Berger. Mogloby sie wydawac, ze faworyt jest jeden, ale Rosjanie ostatnio sa w nienajlepszej formie. W tak slabej formie biegowej nie widzialem ich juz dawno. Rosjanin to 9 zawodnik klasyfikacji generalnej i w sprinterskiej z dorobkiem 142 pkt. Berger to jeden ze slabszych Norwegow i aktualnie 26 zawodnik w klasyfikacji. Berger dobrze strzela, ale bardzo slabo biega, na trasie z Tcherezovem nie ma wiekszych szans, dlatego licze, ze Rosjanin nie popelni wiekszych bledow na strzelnicy i na mecie zajmie lespze miejsce o Norwega.

P 323

przemoks

Użytkownik
Berger dobrze strzela, ale bardzo slabo biega, na trasie z Tcherezovem nie ma wiekszych szans.
Przepraszam bardzo, ale ze co? Berger dobrze strzela, ale slabo biega? Sorry, ale chyba pomyliles zawodnikow. Berger jest znany z bardzo dobrego biegu, lecz na strzelnicy radzi sobie &quot;srednio&quot;. Porownaj sobie wyniki z ostatniego sprintu:
Tcherezov - 1 karna runda, strata 1:21.
Berger - 4 karne rundy, strata 1:48.
Albo wyniki z Hochfilzen, gdzie Berger wygral przy bezblednym strzelaniu, a Tcherezov z jednym pudlem stracil do niego 1:14 ;)

L 6

lukas1983pl

Użytkownik
Bieg pościgowy 10 km - (Antholz-Anterselva/ITA)

kupon 1
E. Iourieva/X. Liu Iourieva (RUS) ? 1.50 ✅

M. Neuner/K. Hitzer Neuner (GER) ? 1.35 ✅

Ponza/R. Fiandino Ponza (ITA) ? 1.40 ✅
ako 2.84

kupon 2
D. Domracheva/K. Makarainen Darya Domracheva (BLR) ? 1.60 ⛔

K. Wilhelm/T. Berger Kati Wilhelm (GER) ? 1.85 ✅
ako 2.96

dopiero rozpoczynam przygode z biathlonem dzis trafiłem norwega Osa w pojedynku z niemcem Wolfem na tomiast wczoraj umoczyłem na Iourievej z Kati Wilhelm

johnnygangsta 68

johnnygangsta

Użytkownik

kupon 1
E. Iourieva/X. Liu Iourieva (RUS) ? 1.50
M. Neuner/K. Hitzer Neuner (GER) ? 1.35

Ponza/R. Fiandino Ponza (ITA) ? 1.40
ako 2.84

kupon 2
D. Domracheva/K. Makarainen Darya Domracheva (BLR) ? 1.60

K. Wilhelm/T. Berger Kati Wilhelm (GER) ? 1.85
ako 2.96
dopiero rozpoczynam przygode z biathlonem dzis trafiłem norwega Osa w pojedynku z niemcem Wolfem na tomiast wczoraj umoczyłem na Iourievej z Kati Wilhelm
Tez trafiłem dziś osa w pojedynku z wolfem choć nie spodziewałem sie tak słabego występu norwega
co do twoich typów nie grał bym na pewno na E. Iourieva Rosjanie odpuszczają sobie te zawody i szykują się już do mistrzostw świata zresztą widać to nie tylko u kobiet ale tak samo jest w męskiej reprezentacji Rosji.Wilhelm tez byś mobie odpuścił bo już tyle razy sie na niej przejechałem ze ja omija szerokim łukiem ale to tylko moja prywatne uprzedzenia co do tej pani

tbm 642

tbm

Forum VIP
Wilhelm w pojedynku z Berger bym odpuscił moze byc roznie a Norwezke stac na dobre rezultaty. U Kobiet spodziewam sie znow wspaniałego biegu Magdaleny Neuner, która powinna zdeklasowac rywalki na trasie i o ile nie będzie jakos ostro pudłowała &lt;powyzej 4 pudeł&gt; to mimo wszystko powinna byc wysoko. Z nizszej pozycji duzo wyzej powinna się tez wspiąć Oloffson, ktorej slaby wystep w sprincie moim zdaniem był wypadkiem przy pracy.

U mężczyzn zapowiada sie pasjonujaca rywalizacja o zwycięstwo, z ktorej mimo wszystko moim zdaniem odpadną Ferry i Hanevold. Stąd moje typy przeciwko tym zawodnikom, którzy moze i dochodzą do coraz wyższej formy, ale mnie swoją postawą nie przekonują w przeciwienstwie do Bergmanna. Greis choć pobiegł dobrze w sprincie to w pościgówce do ścisłej czołówki raczej nie dojdzie. Choc miejsce w Top10 mieć powinien.

Moje propozycje na biegi pościgowe:

w Bwin
Tomasz Sikora - Michael Greis | 1 - 1,72 ✅
Bjorn Ferry - Carl Johann Bergmann | 2 - 2,20 ⛔
Albina Akhatova - Anna Boulygina | 1 - 1,45 ⛔
Daria Domracheva - Kaisa Makarainen | 1 - 1,45 ⛔
Magdalena Neuner - Kathrin Hitzer | 1 - 1,35 ✅
AKO: 10,74
Stawka: 2/10

w [URL='http://adserving.unibet.com/redirect.aspx?pid=8325&amp;bid=3240']Unibet[/URL]
Andrea Henkel - Iana Romanova | 1 - 1,45 ✅
Anna Carin Oloffson-Zidek - Zina Kocher | 1 - 1,25 ✅
Magdalena Neuner - Martina Beck | 1 - 1,65 ✅
Tomasz Sikora - Michael Greis | 1 - 1,45 ✅
Carl Johann Bergmann - Halvard Hanevold | 1 - 1,75 ⛔
AKO: 7,59
Stawka: 3/10

w [URL='http://adserving.unibet.com/redirect.aspx?pid=8325&amp;bid=3240']Unibet[/URL]
Anna Carin Oloffson-Zidek - Xianying Liu | 1 - 2,00 ✅
Magdalena Neuner - Helena Jonsson | 1 - 1,45 ✅
Carl Johan Bergmann - Michael Greis | 1 - 2,00 ⛔
Bjorn Ferry - Tomasz Sikora | 2 - 1,85 ⛔
Christoph Sumann - Michal Slesingr | 1 - 1,65 ✅
AKO: 17,70
Stawka: 1/10

może i troche za dużo typów na kupony, ale to śmiało można porozbijać. Ja zagrałem tak bo nie mam czasu probowac rozbijac na drobniejsze niestety.

L 6

lukas1983pl

Użytkownik
Ja dostawiłem jeszcze

C.Sumann - H.Hanevold 1 1.75 ✅

dostawiłem do tego jeszcze jedna pare z narciarstwa alpejskiego.
Z tego co przeanalizowałem i zaobserwowałem Sumann jest w solidnej formie i poprawił strzelanie.
Dlatego uważam że ma szanse pokonać Norwega,czy słusznie przekonamy się jutro.
Z Wilhelm i Iouriewom niestety stety postawione a również te typy chciałem odpuścić ale jakoś tak wyszło :-D że się nie powstrzymałem????

tbm 642

tbm

Forum VIP
Sumann jakoś tak w kratke te występy notuje. Pamiętam jak w Oberhofie i Rupholding w sprintach biegowo bardzo słabo, a np. ze startu wspólnego biegł kapitalnie. Hanevold widać złapał znów wysoką formę jak na swój zaawansowany wiek. Jestem tutaj zdania, że rywalizacja między tymi zawodnikami rozstrzygnie się na strzelnicy, bo moim zdaniem biegowo prezentują się podobnie na tej trasie w Anterselwie&lt;choc nie patrzyłem na dokładne statystyki&gt;,.

lukanio87 23

lukanio87

Użytkownik
Emil Hegle Svendsen - Tomasz Sikora 1 1.55 ✅

Dzis kolejny dzien biathlonowych zmagan we wloskiej Anterselvie. Po wczorajszych emocjach sprinterskich i zwyciestwie Emila Hegle Svendsena dzisiaj przychodzi czas na wyscig poscigowy. Bardzo dobry wystep zaliczyl wczoraj Tomek Sikora, bezbledny na strzelnicy, troszke slabszy dzien biegowo, ale i tak, pozwolilo to zajac 3 miejsce i po raz 20 w karierze miejsce na podium. Svendsen po kilku slabszych wystepach w Ruhlpolding we Wloszach udowadnia, ze nadal jest bardzo mocny, odzyskal zolta koszulke lidera i w kazdych zawodach powieksza swoja punktowa przewage w klasyfikacji generalnej, a punktow na swoim koncie ma juz 520 i juz 45 punktow przewagi nad Tomkiem. W dzisiejszych zawodach wyruszy na trase z przewaga 6.7 sekundy nad naszym zawodnikiem i jesli nie popelni razacych bledow na strzelnicy dzisiejszy bieg rowniez powinien wygrac, a juz na pewno zajac lepsze miejsce od Tomka.

L 6

lukas1983pl

Użytkownik

kupon 1
E. Iourieva/X. Liu Iourieva (RUS) ? 1.50 ✅

M. Neuner/K. Hitzer Neuner (GER) ? 1.35 ✅

Ponza/R. Fiandino Ponza (ITA) ? 1.40 ✅
ako 2.84

kupon 2
D. Domracheva/K. Makarainen Darya Domracheva (BLR) ? 1.60 ⛔

K. Wilhelm/T. Berger Kati Wilhelm (GER) ? 1.85 ✅
ako 2.96

Szkoda Domarchevej musiał decydować fotofinisch ale dużo szczęścia z Iouriewą która na ostatnich metrach wyprzedziła chinke o kilkanaście setnych.
Reszta dość pewnie może oprócz Neuner która po pierwszych dwóch bezbłędnych strzelaniach potem zaliczała fatalne pudła ale biegowo jest jakąś SUPERWOAMEN i bez problemu dogoniła Hitzer na ostatnim okrążeniu.
Tora Berger fatalne pięć pudeł przekreśliły jej szanse na nawiązanie walki z Wilhelm.
Ponza pewnie pokonała swoją krajanke.
Nigdy nie pomyślał bym że biathlon może być tak emocjonujący ????
Zaraz pościg panów.

lukanio87 23

lukanio87

Użytkownik
Tomasz Sikora - Nikolay Kruglov 1 1.45 ✅

Po biegach sprinterskich i poscigowych dzisiaj przychodzi czas na bieg ze startu masowego. Na starcie stanie 34 zawodnikow i kazdy z nich ma na poczatku rowne szanse. O konsowych miejscach na mecie zadecyduje forma strzelecka i biegowa. Tomasz Sikora w piatkowym biegu sprinterskim zajal 3 miejsce, wczoraj byl czwarty i nadal jest wiceliderem PŚ, ale do pierwszego Emila Hegle Svendsena traci juz 50 punktow. Aby ta przewaga nie powiekszyla sie dzisiaj jeszcze bardziej Tomek musi byc skupiony na strzelnicy i pobiec w swoim dobrym stylu. O lepsze miejsce na mecie rywalizowac bedzie z Nikolayem Kruglovem. Rosjanie spisuja sie ostatnio bardzo slabo, bledy na strzelnicy i slaba forma biegowa. Dotycy to zarowno Kruglova jak i pozostalych jego kolegow z reprezentacji. Kruglow w piatkowym biegu zajal dopiero 49 miejsce, wczoraj bylo juz nieco lepiej, bo miejsce 33, ale co warte podkreslenia przy takiej samej liczbie pudel na strzelnicy jak Tomek (4 pudla) roznica miedzy nimi wynosila 2 min i 59 sek. To dobitnie pokazuje w jakiej formie biegowej aktualnie sa obaj zawodnicy i zajeciem wyzszej pozycji nasz zawodnik nie powinien miec problemu.

L 6

lukas1983pl

Użytkownik
Dzisiaj bieg ze startu wspólnego czyli każdy ma równe szanse ???? a tak poważnie to:

X. Liu - K. Hitzer 1 1.60 ✅
Chinka w wysokiej formie dobrze strzela i świetnie biega jeśli się nie pomyli na strzelnicy może nawet myśleć o podium.

Neuner - H. Jonsson 1 1.50 ⛔
Mistrzyniu Neuner biegu najlepsza biegowo w porównaniu ze wszystkimi zawodniczkami jeśli nie będzie więcej niż 5 pudeł powinna sobie poradzić z Jonsson która jest zupełnie bez formy.
Kurs niski ale postanowiłem za ryzykować.

Iourieva - K. Wilhelm 1 1.95 ✅
Trudny typ,ale kurs godny zaryzykowania patrząc tym bardziej na wczorajszy dzień gdzie Iourieva pomyliła się raz na strzelnicy i poprawiła swoją lokate o 20 miejsc kończąć na 8 miejscu.
Wilhelm przy 3 pudłach spadła na 5 pozycje we wczorajszym biegu pościgowym

igorini 12

igorini

Użytkownik
Na Dziś bieg Panów, ciekawe typy.

Czy Halvard Hanevold (NOR) skończy w top 5? (zakład nieważny, jeśli zawodnik nie wystartuje) Typ: NIE @@ 1.25 ✅
Chyba nie trzeba komentować, Halvard może sie załapać do pierwszej 10 przy dobrym strzelaniu.

Czy Carl Johan Bergman (SWE) skończy w top 5? (zakład nieważny, jeśli zawodnik nie wystartuje) Typ: TAK @@ 2.70 ⛔
Bergman ostatnio w dobrej formie, w czołówce w zawodach oraz prześcignął Bjoerndalena w klasyfikacji generalnej PŚ. Wczoraj, zawalił troche strzelanie, dziś, jak patrze na to co moze osiagnac, to za mala stawke spokojnie mozna zaryzykowac.

wilu 9

wilu

Użytkownik
Nie ma co dziś &quot;kapitalny&quot; występ Neuner ????
Po trzech strzelaniach skuteczność na strzelnicy 15/15 a w ostatnim 5 karnych rund ????
Wczoraj się na niej przejechałem na szczęście dziś odpuściłem ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom