>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Fortuna bonus

Bukmacher Betters - Opinie

successful 3M

successful

ModTeam
Członek Załogi
Od mniej więcej 2 tygodni po wejściu na stronę, mam problem z zalogowaniem. Zarówno strona jak i apka strasznie mulą (choć tylko w telefonie, w laptopie nie mam tego problemu). Wskutek tego nie mogę się zalogować do Betters - mulenie powoduje, że nie pokazuje się panele do logowania.

A 44,5K

ar0nek

Użytkownik
Od mniej więcej 2 tygodni po wejściu na stronę, mam problem z zalogowaniem. Zarówno strona jak i apka strasznie mulą (choć tylko w telefonie, w laptopie nie mam tego problemu). Wskutek tego nie mogę się zalogować do Betters - mulenie powoduje, że nie pokazuje się panele do logowania.
Ta strona ledwo działa nawet jak nie ma euro2024. Teraz jak jest euro i ilość użytkowników im wzrosła ze 100 do 200 to maja przeciążenie

K 381

kinder-jajko

Użytkownik
Od jutra czyli 25-go lutego jak podają na swojej stronie zmienia się Betters.
Przechodzą na inną platformę, zmieni się wygląd graficzny strony. Ciekawe kto będzie im prowadził stronę internetową?

jf-sebastian 2,4K

jf-sebastian

Użytkownik
To dziwne powinni wysłać jakieś powiadomienie typerom a nie wchodzę na stronę a tam strona nie działa a 3 dni temu wysłali mi na skrzynkę e-mail promocję na frebeta a o tym że coś zmieniają nic nie pisali.

BrooklynBouncee 6K

BrooklynBouncee

Użytkownik
Co za kompromitacja. Naczytałem się tyle, że będą szli drogą superbet i że chcą zawojować Polski rynek - co za scam, matko boska. Reklamy w TV, spam na maila że zbliża się dzień, który wstrząśnie rynkiem. Mam wrażenie, że to jest jakiś sabotaż. Nic tam nie działa po tej zmianie.

Mieli na poprzednim sofcie super kursy np na strzelców w hokeja, często dużo wyższe i lepsze od fortuny. Teraz to jest dno. Na szczęście został jeszcze jeden buk z tym softem. Mieli we wtorki promke na tenis bez ryzyka - jej już też nie ma. W sumie to żadnej nie ma.

Strona startowa muli jak lebull. Nie da się zlecić wypłaty, bo trzeba DOKONAĆ wpłaty weryfikacyjnej mimo że mam tam hajs na koncie. Nie mogę postawić zakładu bo mam czarne tło. Support pisze, że problemy potrwają 3 dni. Dokładnie TRZY. Nie dwa, nie osiem, TRZY.

Reasumując więc - gratulacje Betters za mocarstwowe plany zawładnięcia polskim rynkiem. Fajną komedię sobie zrobiliście z graczy. Życzę rychle takiego końca jak ewinner, betx itp. Bye bye.

A 44,5K

ar0nek

Użytkownik
B
Co za kompromitacja. Naczytałem się tyle, że będą szli drogą superbet i że chcą zawojować Polski rynek - co za scam, matko boska. Reklamy w TV, spam na maila że zbliża się dzień, który wstrząśnie rynkiem. Mam wrażenie, że to jest jakiś sabotaż. Nic tam nie działa po tej zmianie.

Mieli na poprzednim sofcie super kursy np na strzelców w hokeja, często dużo wyższe i lepsze od fortuny. Teraz to jest dno. Na szczęście został jeszcze jeden buk z tym softem. Mieli we wtorki promke na tenis bez ryzyka - jej już też nie ma. W sumie to żadnej nie ma.

Strona startowa muli jak lebull. Nie da się zlecić wypłaty, bo trzeba DOKONAĆ wpłaty weryfikacyjnej mimo że mam tam hajs na koncie. Nie mogę postawić zakładu bo mam czarne tło. Support pisze, że problemy potrwają 3 dni. Dokładnie TRZY. Nie dwa, nie osiem, TRZY.

Reasumując więc - gratulacje Betters za mocarstwowe plany zawładnięcia polskim rynkiem. Fajną komedię sobie zrobiliście z graczy. Życzę rychle takiego końca jak ewinner, betx itp. Bye bye.
Betcris i goplusbet maja ten sam soft co wcześniej betters

A 0

aigor

Użytkownik
Szkoda że betters tak upadło bo przez ostatnie prawie 2 lata w każdy tydzień we wtorek z promki na tenisa. I nie tylko bo mieli często atrakcyjne promocje oraz niewielki bonus za tygodniówkę.

K 381

kinder-jajko

Użytkownik
Wczorajszego, odwołane go meczu Villarreal - Espanyol nie potrafią rozliczyć jako zwrot i tym samym przetrzymują kupony.
Na logikę, że mecz się nie odbędzie w przeciągu krótkiego czasu, bo Villarreal w sobotę gra następny mecz. Tym razem na wyjeździe z Alaves.
Z takim brakiem elastyczności to daleko nie zajadą. Z tego co wiem większość firm już porozliczala zwrot za te nierozegrane zawody.

Do góry Bottom