>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bukmacher Betters - Opinie

'Corek 409,5K

'Corek

Znawca - e-sport
Witam. Założyłem kilka dni temu konto i nikomu nie polecam, straszny syf.
Już mniejsza o to, że nie ma aplikacji a strona jest przejrzysta jak widoki podczas mgły, ale wszyskto inne?
Mając aktywny jakikolwiek bonus nie możecie wypłacić ani grosza z konta depozytowego - jakiś Żart XD
Na wypłatę czekam 6 dni, gdzie mają szybkie...takie szybkie że pytając na czasie, uzyskałem odpowiedź, że oni przecież mają 7 dni a czemu tak długo? Mogę złożyć zażalenie 😂
Przecież to jest jakiś żart.

Waldi1979 3M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Już mniejsza o to, że nie ma aplikacji
odniosę się tylko do tego, aplikacja jest dostępna zarówno na androida jak i na appla

'Corek 409,5K

'Corek

Znawca - e-sport
Zgadza się, umknęło mi to.
Co nie zmienia faktu że dziś mija 7 dzień i wypłaty jak nie było tak nie ma, w dzisiejszych czasach czekać tydzień na wypłatę to jakiś nieśmieszny żart.

louisarmstrong 2,3M

louisarmstrong

Użytkownik
Zgadza się, umknęło mi to.
Co nie zmienia faktu że dziś mija 7 dzień i wypłaty jak nie było tak nie ma, w dzisiejszych czasach czekać tydzień na wypłatę to jakiś nieśmieszny żart.
U większości bukmacherów u jakich gram i mam konto moje wypłaty pojawiają się na moim koncie po chwili z wyjątkiem jednego któremu zajmuje to do czterech godzin.
Czekanie 7 dni na wypłatę to nie jest żart , ani dobry ani zły ani kiepski ani z gatunku czarnego humoru.
żart z założenia to próba rozweselenia a to co opisujesz nazwał bym śmiało kpiną!!!

louisarmstrong 2,3M

louisarmstrong

Użytkownik
Wypłata dotarła po równo 7 dniach.
Wypłata była z bonusu.
A tak to akurat powszechny problem u kilku bukmacherów zakładałem konta tylko po to by odebrać bonus powitalny , ale niekirdy ddy udawało mi się coś wygrać za free bety ociągali się niektórzy z wypłatą , najbardziej chyba betfred o ile pamiętam

Do góry Bottom