W
4,2K
Wojciech4x
Użytkownik
Wcześniej mieli w ofercie dostępną przewagę 2 goli. Po ostatniej zmianie softu nie oferują już przewagi dwóch goli.
Ostatnia edycja:
Przede wszystkim zasady były znane, bo zapisane w regulaminie. Inna sprawa, że to powszechna praktyka, że wygrane z bonusów/freebetów ma określoną maksymalną wypłatęWłaśnie straciłem prawie 5000zł na tym buku... skorzystałem z bonusu +200zł przy wpłacie 200zł (obrót 600zł).
Za bonus wygrałem prawie 7000zł i nie wyobrażacie sobie mojej miny gdy po wypełnieniu obrotu saldo spadło z 7000 na 2500.
Bo... "
"
- Maksymalna możliwa do uzyskania kwota z bonusu po ukończeniu obrotu jest równa dziesięciokrotności otrzymanego bonusu.
Co to są za barbarzyńskie zasady... niedobrze mi się zrobiło.
Korzystam z bonusów dosyć często i nigdy nie widziałem tego typu podejścia do tematu w przypadku gdzie wymagany jest obrót. Jeśli chodzi o freebety to owszem - nawet na starym bettersie były freebety ale tam jak byk wszędzie było napisane np. "Maksymalna wygrana z freebetu to 2000zł".Przede wszystkim zasady były znane, bo zapisane w regulaminie. Inna sprawa, że to powszechna praktyka, że wygrane z bonusów/freebetów ma określoną maksymalną wypłatę![]()
Ja tam głównie gram ze względu na szeroką ofertę na MLB. Choc kiedyś był betbuilder na baseball a teraz już nie ma.Bardzo mocno obniżyli loty po zmianie interfejsu kilka miesięcy temu. Wcześniej mieli niezłe promki, teraz nie ma sensu tam grać. Oby goplus i betcris nie poszły tą drogą.