>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bukmacher Betters - Opinie

W 4,2K

Wojciech4x

Użytkownik
Wcześniej mieli w ofercie dostępną przewagę 2 goli. Po ostatniej zmianie softu nie oferują już przewagi dwóch goli.

Ostatnia edycja:
K 381

kinder-jajko

Użytkownik
Ktoś przerabiał już promkę freebetu na urodziny?
W regulaminie jest, że do 72 h od dnia urodzin, co jest dla mnie typową musztardą po obiedzie. Została im jeszcze jedna doba. Trochę tych depo miałem i spełniłem warunki.
Jeśli nie dadzą to się pożegnamy. Ale daję jeszcze im szansę. Nie chodzi o to symboliczne 2 dychy tylko o fakt.

K 381

kinder-jajko

Użytkownik
Tak z ciekawości napiszę. Freebet przyznany, ale warunkiem jego wykorzystania jest postawienie zakładu singiel bez minimalnych kursów.
Maksymalna kwota wygranej z darmowego zakładu wynosi 300 zł.
Czyli mniej więcej trzeba byłoby zawrzeć zakład na jakiś np: dokładny wynik w hokej typu 7:5. Freebet bardziej dla zabawy. Zagrałem opcję na rzut karny w jednym z meczów Serie A.

K 381

kinder-jajko

Użytkownik
Zakład live Dortmund - Wolfsburg na powyżej 6,5 celnych strzałów rozliczyli dopiero 8 h po zakończeniu meczu. Zagrany LIVE w przerwie spotkania!
Wynik: zakład przegrany.
Wszystkie liczące się serwisy na czele z Opta podają rezultat shots on target 5:2.
Sprawdziłem też w Superbet w opcjach Rozgrywki Zakończone i jest over 6.5 strzałów celnych na zielono.

Ciekawe jakiego źródła używa Betters do publikacji wyników zdarzeń?

thecakeisaspy 2,3K

thecakeisaspy

Użytkownik
Właśnie straciłem prawie 5000zł na tym buku... skorzystałem z bonusu +200zł przy wpłacie 200zł (obrót 600zł).
Za bonus wygrałem prawie 7000zł i nie wyobrażacie sobie mojej miny gdy po wypełnieniu obrotu saldo spadło z 7000 na 2500.

Bo... "

• Maksymalna możliwa do uzyskania kwota z bonusu po ukończeniu obrotu jest równa dziesięciokrotności otrzymanego bonusu.
"

Co to są za barbarzyńskie zasady... niedobrze mi się zrobiło.

Załączniki

piotrex007 290,3K

piotrex007

Użytkownik
Właśnie straciłem prawie 5000zł na tym buku... skorzystałem z bonusu +200zł przy wpłacie 200zł (obrót 600zł).
Za bonus wygrałem prawie 7000zł i nie wyobrażacie sobie mojej miny gdy po wypełnieniu obrotu saldo spadło z 7000 na 2500.

Bo... "

• Maksymalna możliwa do uzyskania kwota z bonusu po ukończeniu obrotu jest równa dziesięciokrotności otrzymanego bonusu.
"

Co to są za barbarzyńskie zasady... niedobrze mi się zrobiło.
Przede wszystkim zasady były znane, bo zapisane w regulaminie. Inna sprawa, że to powszechna praktyka, że wygrane z bonusów/freebetów ma określoną maksymalną wypłatę :unsure:

thecakeisaspy 2,3K

thecakeisaspy

Użytkownik
Przede wszystkim zasady były znane, bo zapisane w regulaminie. Inna sprawa, że to powszechna praktyka, że wygrane z bonusów/freebetów ma określoną maksymalną wypłatę :unsure:
Korzystam z bonusów dosyć często i nigdy nie widziałem tego typu podejścia do tematu w przypadku gdzie wymagany jest obrót. Jeśli chodzi o freebety to owszem - nawet na starym bettersie były freebety ale tam jak byk wszędzie było napisane np. "Maksymalna wygrana z freebetu to 2000zł".

Wiadomo, że tutaj jest mój błąd, że nie doczytałem ale gdyby pewnie sytuacja powtórzyła się 10 razy to 10 razy bym się tego nie spodziewał, że jest ograniczenie przy bonusie, który wymaga obrotu.

Druga sprawa jest taka, że gdybym wiedział i doczytał to bym po prostu te 5000zl postawił na coś "pewnego", dokończył obrót bonusem i wtedy środków później z tego kuponu już by mi nie zabrali.

Ja wiem, że tutaj nie mam nawet cienia podejścia do tematu, żeby cokolwiek ugrać, bo regulamin to regulamin ale po prostu płakać mi się chce jak pomyślę, że się dałem naciąć na tak obrzydliwą zagrywkę ze strony Betters, którą mogłem mimo wszystko ominąć.

Może tylko dziękować Bogu, że wygrałem 7000zł a nie 70000, bo jak by mi z tego ukroili w taki sposób 68 tys. to bym chyba tego nie dźwignął..

Tak czy siak - post ku przestrodze. Ja dalej niedowierzam, że można nałożyć limit wygranej przy bonusie z wymaganym X razy obrotem.. obstawiam od 2006 roku i przysięgam - pierwszy raz widzę taki cios poniżej pasa.

A 1,6K

aigor

Użytkownik
Bardzo mocno obniżyli loty po zmianie interfejsu kilka miesięcy temu. Wcześniej mieli niezłe promki, teraz nie ma sensu tam grać. Oby goplus i betcris nie poszły tą drogą.

thecakeisaspy 2,3K

thecakeisaspy

Użytkownik
Bardzo mocno obniżyli loty po zmianie interfejsu kilka miesięcy temu. Wcześniej mieli niezłe promki, teraz nie ma sensu tam grać. Oby goplus i betcris nie poszły tą drogą.
Ja tam głównie gram ze względu na szeroką ofertę na MLB. Choc kiedyś był betbuilder na baseball a teraz już nie ma.

Promocje promocjami, ja nie narzekam (albo nie narzekałem do tej pory) bo coś tam co tydzień proponowali ale..

Drażni mnie za to że np jak mecz zaczyna się o 21:00 to o 20:30 lub 20:45 przenoszą mecz do oferty Live jako “nierozpoczęty” i pomimo że widać pełną ofertę przedmeczową to nie da się nic postawić już i czasami nawet crashuje przeglądarkę i apke gdy się taki kupon próbuje zagrać.

poza tym widzę że to ten sam interface to w tym nowym Lebullu, więc pewnie podobna sytuacja co PZBuk i ComeOn

Do góry Bottom