>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bukmacher Betters - Opinie

'Corek 412,5K

'Corek

Znawca - e-sport
Witam. Założyłem kilka dni temu konto i nikomu nie polecam, straszny syf.
Już mniejsza o to, że nie ma aplikacji a strona jest przejrzysta jak widoki podczas mgły, ale wszyskto inne?
Mając aktywny jakikolwiek bonus nie możecie wypłacić ani grosza z konta depozytowego - jakiś Żart XD
Na wypłatę czekam 6 dni, gdzie mają szybkie...takie szybkie że pytając na czasie, uzyskałem odpowiedź, że oni przecież mają 7 dni a czemu tak długo? Mogę złożyć zażalenie 😂
Przecież to jest jakiś żart.

Waldi1979 3M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Już mniejsza o to, że nie ma aplikacji
odniosę się tylko do tego, aplikacja jest dostępna zarówno na androida jak i na appla

'Corek 412,5K

'Corek

Znawca - e-sport
Zgadza się, umknęło mi to.
Co nie zmienia faktu że dziś mija 7 dzień i wypłaty jak nie było tak nie ma, w dzisiejszych czasach czekać tydzień na wypłatę to jakiś nieśmieszny żart.

louisarmstrong 2,3M

louisarmstrong

Użytkownik
Zgadza się, umknęło mi to.
Co nie zmienia faktu że dziś mija 7 dzień i wypłaty jak nie było tak nie ma, w dzisiejszych czasach czekać tydzień na wypłatę to jakiś nieśmieszny żart.
U większości bukmacherów u jakich gram i mam konto moje wypłaty pojawiają się na moim koncie po chwili z wyjątkiem jednego któremu zajmuje to do czterech godzin.
Czekanie 7 dni na wypłatę to nie jest żart , ani dobry ani zły ani kiepski ani z gatunku czarnego humoru.
żart z założenia to próba rozweselenia a to co opisujesz nazwał bym śmiało kpiną!!!

louisarmstrong 2,3M

louisarmstrong

Użytkownik
Wypłata dotarła po równo 7 dniach.
Wypłata była z bonusu.
A tak to akurat powszechny problem u kilku bukmacherów zakładałem konta tylko po to by odebrać bonus powitalny , ale niekirdy ddy udawało mi się coś wygrać za free bety ociągali się niektórzy z wypłatą , najbardziej chyba betfred o ile pamiętam

syn 0

syn

Użytkownik
Zdarzają się u nich limity na zakłady, szczególnie te niszowe, ale rzadko limitują samych graczy

M 672

martinmix

Użytkownik
Do tej pory się nie wypowiadałem na temat tego serwisu, ale dziś sytuacja mnie do tego zmusza.
Zaczęło się od tego że kolejny raz skorzystałem z promocji "+10% do depozytu". Postawiłem kilka kuponów za pełną kwotę depozytu i bonusa. Wszystkie zakłady weszły i już miałem zamiar wypłacić środki, ale ciągle miałem opcję wypłaty zablokowaną, mimo zrobienia pełnego obrotu na bonusie.
Skontaktowałem się w tej sprawie na czacie i byłem obsługiwany przez konsultantkę o imieniu Alicja (zdecydowanie nie polecam, jak się później okazało nie ogarniała zupełnie tematu) i teoretycznie problem został rozwiązany ponieważ środki zostały mi odblokowane, ale ku mojemu ogromnemu zdziwieniu kwota odblokowana była ... o ponad 84 zł niższa niż ta która była przed odblokowaniem. Oczywiście podczas rozmowy z konsultantką Alicją zgłosiłem ten problem, szanowna konsultantka podała powód : "nadwyżka bonusowa nie przechodzi na konto główne" i jeszcze bardziej mnie zszokowała, bo jaka nadwyżka bonusowa? co to jest i jak może się taka nadwyżka utworzyć?
Zasady promocji są jasne, czyli trzeba wpłacić kwotę (zaznaczając odpowiedni checkbox podczas wpłaty) i obstawić za całość kwoty (depozyt i bonus) zakłady. Nie korzystałem, z cashoutu i nie miałem zakładów anulowanych.
Obecnie napisałem reklamację na adres email i po 3 godzinach nie ma nawet informacji, że przyjęli to do wiadomości. W życiu bym się nie spodziewał, że taka sytuacja będzie mieć miejsce.
Radzę uważać na nich i dokładnie sprawdzać swoje konta gracza.

EDIT: oczywiście mnie również limitowali i to nawet przy stosunkowo nie dużych kwotach.

Marisini 52

Marisini

Użytkownik
Ja tam u nich gram od czasu do czasu i ani razu nie miałem takich problemów, a też kilka razy skorzystałem z tej promki +10% od depo i tylko raz czekałem dłuższą chwilę na odblokowanie środków. Nawet dziś skorzystałem z tej promki i nic złego się nie stało.

M 672

martinmix

Użytkownik
Ja tam u nich gram od czasu do czasu i ani razu nie miałem takich problemów, a też kilka razy skorzystałem z tej promki +10% od depo i tylko raz czekałem dłuższą chwilę na odblokowanie środków. Nawet dziś skorzystałem z tej promki i nic złego się nie stało.
No widzisz, a ja jestem tym "szczęściarzem", że u mnie się to przytrafiło. Już otrzymałem odpowiedź na moją reklamację. Została ona oczywiście rozpatrzona pozytywnie, zwrócono mi brakujące środki, otrzymałem też w ramach przeprosin freebet. Więc zachowali się tak jak trzeba, ale nerwów sporo mi narobili.

mirgosik 727

mirgosik

Użytkownik
U mnie to samo, zabrali co prawda tylko 34 zl ale jednak

Dzień dobry,

Uprzejmie informuję, iż środki za kupon zostały poprawnie dopisane do Pana konta gracza, ponieważ kupon został postawiony za środki własne i bonusowe. Obrót z promocji nie został dokończony dlatego zostały odjęte środki bonusowe za postawiony kupon.

warto klocic sie dalej?

Do góry Bottom