Skoro masz screen i pdf posprawdzaj czy wszystko sie zgadza jezeli tak to napisz do mbanku i wytlumacz ze nadawca zapewnia ze wyslal przelew na co posiada potwierdzenia. Mozesz wyslac im ten screen albo pdf. Powinni to zalatwic. Tez czekam na przelew z supergaminatora zawsze po otrzymaniu maila ze juz przetworzyli nastepnebo dnia byl na koncie a teraz od srody czekam i nic mam nadzieje ze dzisiaj przyjdzie.Witam
Czy ktoś miał taki problem jak ja?
Dnia 19.12.2015 zleciłem wypłatę z betsson na rachunek walutowy, betsson twierdzi ze przelew zrealizowali dnia 21.12.2015 a do dziś nic nie otrzymałem, nawet wysłali mi potwierdzenie wysłania przelewu w formie screena i pdf. Kontaktowałem się też z Mbankiem a bank nie widzi żadnego przelewu na dany rachunek. Po prostu pieniądze jak by się zapadły... Nie chodzi tu o małą sumkę bo o 2tys co dla mnie to jest sporo.
Tak jak pisalem, albo natychmiastowo albo do 24h (z tym, ze trzymaja sie tego, lubia wyslac kase po 23h). Przedwczoraj wyplacilem duza sume na Skrill i w sekunde poszlo. Wczoraj wieczorem wyplacilem 10 razy mniej i do teraz kasy nie ma. ????Wpłaciłem tam ponieważ wypłaty na Skrill idą ponoć bardzo szybko. Zleciłem pierwszy raz wypłatę i czekam jak idiota już kilka godzin a bardzo mi zależy. Konto zweryfikowane całkowicie. Jak piszę email to odpisują że do 24 h standardowo.
A więc obalam opinię iż buk ten wypłaca bardzo szybko. A wpłaciłem tylko i wyłącznie dlatego. Na pewno ostatni raz.
Napisz w czym problem. Może niekoniecznie suport będzie potrzebny.Czy jest ktos tutaj z firmy Betsson, aby mi pomóc?
To jest skomplikowana sprawa, zobaczę jaka będzie odpowiedź, mam nadzieję, że jutro ją otrzymam.Napisz w czym problem. Może niekoniecznie suport będzie potrzebny.
Czasem banki mają problemy ostatnio ING miał, jeszcze wcześniej PKO także możliwe że Twój bank ma ten sam problem i nie długo zostanie naprawiony.Mam pewien problem. Jak chce dokonać wpłaty przez P24 to nie widzi mojego banku. Bank pracuje 24/7, wczoraj robiłem wpłatę i wypłate i wszystko dobrze a dziś po prostu nie widać mojego banku przy wyborze. Ktoś wiec o co może chodzić ? Czat jak zwykłe niedostępny...
u mnie wszystko działa poprawnieMożecie sprawdzić czy po wybraniu wypłaty albo wpłaty wyskakuje wam error