Pisza na czacie ang.Dzień dobry,
Prosiłbym o wsparcie, mam problem z wypłatą. Konto zatwierdzone, powodem jest brak zaksiegowania środków u dostawcy, przelew robilem poprzez trustly. Przekazywałem potwierdzenie przelewu i wyciag z konta - o wszystko mnie proszono. W swoim banku potwierdzilem ze srodki z konta wyszly i dotarly do dostawcy. Ma ktos pomysl, albo wie kto nadzoruje Polski support? Bo tam juz limit maili zostal wyczerpany.
Piszę, bo może ktoś będzie miał podobną sytuacje. Skontaktowałem się dziś bezpośrednio z trustly, który pośredniczyło w przelewie. Okazało sie, ze mam nieuregulowany depozyt, tzn pieniadze z konta bankowego zeszly, na koncie gracza sie pojawily ale z powodu ze moj bank robil dwa razy przelew bo za pierwszym razem sie nie udalo. Nr transakcji(tytuł) jest ważny tylko raz. To przy drugiej próbie pieniądze nie trafiły tam gdzie trzeba. Teraz czekam na zwrot, a z Bettsona czekam na informacje w jaki sposób mam uregulować depozyt i czy po tym wypłacą pieniądze. Dość skomplikowane, drąże temat od 21 stycznia.Pisza na czacie ang.
Ja gram tam kosza głównie ligi azjatyckie (Indonezja, Malezja, druga chińska, Wietnam, Hongkong,) i ligi stanowe w Australii. Po 2-3k spokojnie przyjmują.cytat z dnia 22 lipca 2019 19:46 przez gasterosteusNiestety Betsson w ostatnim czasie mocno poszybowal w dół. Do bardzo szybkiego limitowania graczy doszlo ograniczenie oferty esportowej (razem z nim zrobily to siostrzane spolki bukmacherskie). W niektorych wersjach jezykowych wogole zlikwidowano ta sekcje.
Trzeba pilnowac zakladow bo zdarzaja sie im pomylki. Po interwencji zawsze poprawiaja.
Obecnie jest to bukmacher dla graczy ktorzy obstawiaja male stawki na popularne dyscypliny.