dla mnie Betsson juz sie calkowicie zbiesil (na Betsafe jest to samo)
mam juz limit ktory nie pozwala mi wyciagnac zysku wiekszego niz 100zl a przy recznym zatwierdzaniu ta kwota urasta do astronomicznych 150zl ????
ponadto zaczynaja mnie irytowac ich roznego rodzaju praktyki, np. dzisiaj zainteresowalem sie jednym zdarzeniem na jutro po kursie 1.34 (stal caly dzien od momentu pojawienia sie oferty), najpierw klepnalem stawke 500 zl zeby wybadac limit, potem poswiecilem pol minutki na matematyke i to im wystarczylo ze zmniejszyc kurs do 1.30
ponadto w ciagu zaledwie ostatnich 10 dni az trzykrotnie pomylili sie przy rozliczaniu moich kuponow, dziwnym trafem zawsze na moja niekorzysc, wygrane zdarzenia kwalifikowano jako przegrane (lacznie mialbym kilkaset zlotych straty, stawka + wygrana) i dopiero moja interwencja via mail przywracala wlasciwy stan rzeczy
dalsza gra tutaj nie ma sensu, nie bede gral miedziakami i pilnowal kazdego kuponu, zwijam manatki i uciekam z pieniedzmi do innych bukmacherow, zostawie jedynie kilka stowek zeby ich skrobac od czasu do czasu, bede mial na drobne przyjemnosci
dzieki za wasz szmal Betsson Group, pozdrawiam serdecznie ????