A
0
Anonimowyy
Użytkownik
A pożniej lipa z wypłatą kasy?
nie robi, stad te alternatywne linki, ktore generuje betsson umozliwiajac gre z terenu polski.Chodzi mi o to że gram na terenie Polski bo wypłatę zawsze mam na konto. Czy Betsson nie robi problemów że gra się na terenie Polski?
To w takim razie napewno gra z terenu Polski nie była tu problemem.Pytam bo miałem znajomego który zagrał w Polsce i mu nie wypłacili kasy. Ryzyko jest spore bo kaski trochę ukulałem. Nie chciałbym jej stracić.
dane masz na polske? nie rozumiem w czym problem. tak mozna grac i logowac sie... jezdzilem na kontrakty do norwegii i gralem w betsson, betsafe i z polski i z norwegii. dane mialem na polske ip raz polska karta raz norweska w telefonie... czasem norweska karta w polsce... odbywalo sie to w latach 2018-2019.Widzę, że ludzie tutaj doinformowani i wszystko wiedzący są. Chodzi mi o konkret. Można grać i logować się na konto lub nie? Jeśli tak, to na co zwracać uwagę przy weryfikacji jeśli wcześniej grałem z Holnadii?
A za co wogole ten blok co napisali? Bo sam się zastanawialem nad założeniem u nich konta i teraz naprawdę mam zaglostke bo w sumie kursy mają niskie, tak jak bah a to że niema podatku to niwelują np wyższe kursy u Polskich buków (niektóre mają nawet wysokie kursy i grę bez podatku) więc niewiem czy jest sens się pakować do nich.A jednak nie bledy techniczne. Oficjalnie potwierdzono ze mam bloka na grupe Betssona. Ciekawe ze nawet po tak dlugim czasie i rozgrzebaniu wszystkich kont wskutek ustawy hazardowej wciaz mieli moje dane.
W sumie dobrze wiedziec ze raz spalony most pozostaje spalony definitywnie. Nie bede zakladal konta na slupa bo interesowaly mnie jedynie ulamki pojedycznych kursow. Niech sobie zyja.
Zycze wszystkim uzytkownikom grupy Betssona wielocyfrowych wygranych
ten blok to odmowa ponownego załozenia konta, wymogi prawne spowodowaly ze wszystkie konta zostaly w jakis sposob reinstalowane/zamkniete, liczylem ze ponownie tu podzialam na wlasnych warunkachA za co wogole ten blok co napisali? Bo sam się zastanawialem nad założeniem u nich konta i teraz naprawdę mam zaglostke bo w sumie kursy mają niskie, tak jak bah a to że niema podatku to niwelują np wyższe kursy u Polskich buków (niektóre mają nawet wysokie kursy i grę bez podatku) więc niewiem czy jest sens się pakować do nich.
Mam to samo od 25 stycznia czekam dokładnie na kartę Visa od revoluta !!!Ja na wypłatę na VISA czekam od 24 stycznia...
Wyciąg im przesłałem ale nadal cisza...Mam to samo od 25 stycznia czekam dokładnie na kartę Visa od revoluta !!!
Dziwne że tylko od nich wypłaty nie dochodzą, z innej firmy otrzymałem od razu po wysłaniu przez nich.Wyciąg im przesłałem ale nadal cisza...