Betsson ma fatalny regulamin dla graczy. Ostatnio unieważnili mi zakłady, bo jakiś baran wrzucił mecze mężczyzn do zakładki "
Koszykówka kobiet".
Oczywiście, żadnego "Przepraszam, nasz błąd. Naprawdę jest nam przykro.". Mail o unieważnieniu wygląda zawsze tak (przykład):
niestety bylismy zmuszeni do uniewaznienia Twojego zakladu na Chinese Taipei - Philippines oraz zanizyc wszelkie kursy na to zdazenie do poziomu 1.00.
Ta akcja musiala nastapic, gdyz zaklad zawieral blednie wystawiony handicap.
Z wyrazami szacunku, Zaklady Bet
czasem dodadzą punkt regulaminu, który pozwala na unieważnienie wszystkiego:
"Betsson zastrzega sobie prawo, wykorzystywane wedlug wlasnego uznania, do korekty wszystkich wyraznych bledów oraz do przedsiewziecia wszelkich niezbednych kroków w celu zapewnienia swoim klientom obslugi na odpowiednim poziomie. Przez wyrazny blad rozumie sie kazda nieprawidlowa informacje podana w zwiazku ze zdarzeniem, np. nieprawidlowo (odwrotnie) ustawiony handicap, niewlasciwa druzyne/druzyny/uczestników, nieprawidlowy termin ostateczny albo bledy techniczne, itp.
Betsson zastrzega sobie także prawo do poprawiania oczywistych błędów związanych z wprowadzaniem kursów w zakładach, nawet po zakończeniu danego wydarzenia sportowego - Betsson posiada także prawo do anulowania danego zakładu.
Obowiązkiem klienta jest upewnienie się, iż poprawnie dokonuje zakładu."
Czyli Szanowny kliencie:
1. Wpłać pieniądze, najlepiej bez żadnego bonusa;
2. Obstawiaj (najlepiej źle)
3. Jeżeli już obstawisz dobrze, to módl się, żeby betsson nie znalazł powodu do unieważnienia zakładu.
4. Nie licz na support.
Co do supportu, tak bezczelnego i olewackiego stosunku do Klienta nie spotkałem nigdzie. Gdy napisałem jednej Pani co o niej myslę moje konto zostało zablokowane i zostałem zaszantażowany, że jeśli nie przeproszę to nie zostanie odblokowane.
Tak mnie wkurzyli, że w ciągu tygodnia zarobiłem 400% włożonego kapitału, ale Firmy Betsson polecić niestety nie mogę.
Przy okazji, czy gdzieś jest jakiś post odnośnie LGA z Malty? Tzn. jak z nimi wojowac i tak dalej...