>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bukmacher Betsson - opinie

cinek7731 232

cinek7731

Użytkownik
Zmienili. Pierwotnie mialo byc 40 zl czyli 10 euro ale oni jakis chniski przelicznik maja 1 euro = 3 zl i dlatego freebety sa po 30 zl

lars19 272

lars19

Użytkownik
Strona trochę muli, aczkolwiek sekundowe wypłaty trochę mi to wynagradzają ????
Niestety, nie owijając w bawełnę, spierdolili stronę, która wcześniej była bardzo przejrzysta i funkcjonalna ale to już wielokrotnie tutaj napisano.

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Niestety, nowa odsłona nie zawsze jest lepsza od starej przekonaliśmy się już o tym w kilku przypadkach. Gracze są przyzwyczajeni a nagle się im zmieni wszystko jest problem ???? Kiedyś tak było z BAH

P 8

pepo27

Użytkownik
W przerwie meczu Macedonia - Polska jak było 13-11 było można zagrać w betssonie na Polskę handicap +0,5 po kursie 2, jasne że to zagrałem a teraz po meczu widzę kupon anulowany, żenada betsson.
Dziś mi odpisali że ten handicap to była pomyłka, dziwne tylko że dowiedzieli się o tym po zakończeniu meczu i wygraniu Polski, w co pewnie sporo osób zagrało. Dla mnie zwykłe oszustwo, kasa wypłacona, konto zamknięte. BB betsson

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Witam. Czy jest możliwość aby zmienili mi adres email ?
Odpisali mi coś takiego:
Aby zmienić adres mailowy prosimy o przesłanie do nas takiej prośby z adresu email zarejestrowanego na koncie gracza, podając w treści nowy adres, na który ma zostać on zmieniony.
W przypadku braku dostępu do starego adresu email, prosimy o przesłanie takiej wiadomości z nowego maila podając swoje dane oraz stary adres zarejestrowany aktualnie na koncie.
Prosimy też o podanie aktualnego numeru telefonu oraz preferowanych godzin kontaktu, ponieważ przed zmianą adresu mailowego będzie konieczna weryfikacja telefoniczna.
Proszę napisać email do nas w następujący sposób:
&quot;Proszę o zmianę adresu mailowego z adresu XXX na nowy adres XXX ponieważ ........................
Mój numer telefonu to XXXXX - proszę dzwonić do mnie w tej sprawie o godzinie...................&quot;
I czy trzeba mieć ten sam adres email na Skrillu i na Betssonie czy mogą być inne ?
Nie muszą one być takie same ;)

B 0

bori

Użytkownik
Ok dzięki za odpowiedź, bo się trochę wystraszyłem gdy sobie dokładnie policzyłem i wywnioskowałem że muszę obrócić 2400 zł w 30 dni...

K 3

kujass

Użytkownik
Słabe kursy, rozliczenie zakładów trwa około godziny to tyle co mogę napisać dobrego o bukmacherze.

Do góry Bottom