>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Betfan zawiesza działalność?

perek99 27,5K

perek99

Użytkownik
Najgorzej to mają ci co mają u nich środki na koncie a nie zlecili wypłat. Jeśli ktoś zlecił to do 7 dni roboczych powinien otrzymać.

janusz_tracz 9,5K

janusz_tracz

Użytkownik
Szkoda, lubiłem tego buka. Fajne promocje i bonusy były i ostatnio dołączyli mnie do grona VIP i dali 50 zł bonusa za darmo. Przejrzysta strona, dobre oferty i bonusy sprawiły , że myślałem, że może staną się jednym z najlepszych buków w Polsce. Piszecie o tych zwrotach za te wydarzenia społeczne, ale z tymi wydarzeniami społecznymi to wszędzie jakieś cyrki są, nie wiem po co buki w ogóle to dają w ofercie. Duże zaskoczenie u mnie.
szaleństwo ;) w konkurencji (tej z top3) możesz dostać 500-1000 bonusu jak jesteś VIP-em

paga 48,8K

paga

Użytkownik
Szkoda, lubiłem tego buka. Fajne promocje i bonusy były i ostatnio dołączyli mnie do grona VIP i dali 50 zł bonusa za darmo. Przejrzysta strona, dobre oferty i bonusy sprawiły , że myślałem, że może staną się jednym z najlepszych buków w Polsce. Piszecie o tych zwrotach za te wydarzenia społeczne, ale z tymi wydarzeniami społecznymi to wszędzie jakieś cyrki są, nie wiem po co buki w ogóle to dają w ofercie. Duże zaskoczenie u mnie.
Bądź chłopie poważny. Na nieszczęście dwa tygodnie temu założyłem konto i po pięciu minutach wiedziałem, że to największe bagno a tym co zrobili wczoraj tylko potwierdzili a gdzie im do fortuny czy STS.

H 0

harpagnan

Użytkownik
Mi zalegają przeszło 2k lecz zlecono wypłatę. Chyba nikt sobie nie wyobraża że ta firma wróci po takiej wtopie, wątpliwe także czy coś się odzyska.

psychol32 490,9K

psychol32

Użytkownik
Wszystko jasne. Nie tak dawno dostałem na meila ofertę bonusową (reload) Była strasznie podejrzanie wysoka (dokładnie nie pamiętam ale przez określony obrót depozytem można było w sumie uwolnić 2 tysiące złotych). Nie skorzystałem bo dla mnie ten buk to badziew który bardzo szybko mnie zlimitował.

perek99 27,5K

perek99

Użytkownik
Pieniądze się powinno dostać, ale czy oni wrócą czy nie to już bez znaczenia. Kto normalny wpłaci tam kasę po takiej akcji...

Ja czekam do 7 dni roboczych, taki mają zapis w regulaminie i jeszcze we wtorek na czacie pisali, że do 7 dni roboczych środki będą.

Większy problem powinni mieć ci co nie zdążyli zlecić środków a mają tylko saldo.

paga 48,8K

paga

Użytkownik
W zakładach mam z 1000 plnów, ciekawe w jaki sposób odzyskam hajsy...
Tak samo jak kolega. Jeszcze w poniedziałek zarzekali się, że do końca tygodnia dział zrobi zwrot na zdarzenia z wyborów prezydenckich. Trzeba czekać i nie nabierać się już na te firmy kogucik.

Otrzymane punkty reputacji: +8
C 171

cinek773

Użytkownik
Wie ktoś jak to się odbyło w Milenium? Wypłacili pieniądze czy trzeba czekać? Tam niby trochę jaśniej bo można zalogować się na stronę itp. Tutaj tylko komunikat i żadnych możliwości.

perek99 27,5K

perek99

Użytkownik
To właśnie najgorsze, w dosłownie kilka godzin zwinęli się, ludzie tam mają sporo środków, do końca praktycznie wpłacali, wypłaty zlecone i zostali na ich łasce. Telefon nie odbierają, strony nie ma, maila nie odpowiadają.

Normalna firma jak kończy/zawiesza działalność to odsyła ludziom ich środki ze zleconych wypłata czy salda i tyle.

Brzydko to wygląda, oby skończyło się dobrze.

erni1 82,9K

erni1

Użytkownik
W Milenium zaraz po komunikacie o zawieszeniu działalności zalogowałem się i zleciłem wypłatę. Otrzymałem środki ok. 400 zł następnego dnia.

perek99 27,5K

perek99

Użytkownik
W Milenium zaraz po komunikacie o zawieszeniu działalności zalogowałem się i zleciłem wypłatę. Otrzymałem środki ok. 400 zł następnego dnia.
i tak to powinno wyglądać, zwijamy się, ale wasze środki wyślemy w ciągu 48 godzin i strona aktywna jeszcze 24 godziny by każdy zdążył zlecić wypłaty.

Ja zleciłem we wtorek do południa i nadal 0 na koncie.

M 27

matrixman93

Użytkownik
szaleństwo ;) w konkurencji (tej z top3) możesz dostać 500-1000 bonusu jak jesteś VIP-em
Ja też posiadałem u nich VIPa i couch dbal o mnie bardzo dobrze. Przez pół roku przyznał mi z 15 tys w postaci bonusów, drogie dobre wino na świeta i bilety na mecz. Mimo tej sytuacji, nadal jeden z najlepszych buków u których grałem, zaraz po zatrzymaniu strony otrzymałem telefon od coucha z wyjaśnieniami,.

van_der_vaart 294

van_der_vaart

Użytkownik
Ja zlecilem pierwszą wyplatę we wtorek w okolicach 11 to doszło normalnie po kilku minutach, a drugą w okolicach 13 i do tej pory nie ma. We wtorek na czacie pytałem co się dzieje to tylko przedstawili mi regulamin, który akceptuje każdy gracz przy rejestracji, że wypłaty są realizowane do 7 dni, a szybkie przelewy nie są ich obowiązkiem.

Ostatnia edycja:
piatddz 65,4K

piatddz

Użytkownik
polskie buki ;) a ludzie się boją wypłacić z porządnych buków 200zł po jakiejś lewej ustawie. Nigdy w życiu polskiego bagna

Buk wygladal nawet dla mnie ok, skorzystalem kiedyś z bonusu powitalnego i wyplacilem i wiadomo nigdy wiecej nie wplacilem. Nie dziwie się że padli, ale styl w jakim to robią to jest jakaś masakra.

B 482

bmoran

Użytkownik
W sumie mogli isc po bandzie i zrobic promocje na ten weekend typu 100% do 1000 z obrotem 1 czy 2x. Pewnie z tysiac ludzi by wplacilo. 1000x1000= milion.

W 869

williamson

Użytkownik
zobaczycie kase jak świnia niebo.
Sam fakt, że do samego końca pozwalali realizować depozyty skłania do wysunięcia wniosku, że nie maja zamiaru kasy oddać, tylko jeszcze się nachapać ile wlezie. Te oferty bonusowe też o tym świadczą.

paga 48,8K

paga

Użytkownik
zobaczycie kase jak świnia niebo.
Sam fakt, że do samego końca pozwalali realizować depozyty skłania do wysunięcia wniosku, że nie maja zamiaru kasy oddać, tylko jeszcze się nachapać ile wlezie. Te oferty bonusowe też o tym świadczą.
Znajdzie się jeden który i tak nie ma nic do stracenia a jak wiadomo Oni nie są anonimowi.

Do góry Bottom