szaleństwo w konkurencji (tej z top3) możesz dostać 500-1000 bonusu jak jesteś VIP-emSzkoda, lubiłem tego buka. Fajne promocje i bonusy były i ostatnio dołączyli mnie do grona VIP i dali 50 zł bonusa za darmo. Przejrzysta strona, dobre oferty i bonusy sprawiły , że myślałem, że może staną się jednym z najlepszych buków w Polsce. Piszecie o tych zwrotach za te wydarzenia społeczne, ale z tymi wydarzeniami społecznymi to wszędzie jakieś cyrki są, nie wiem po co buki w ogóle to dają w ofercie. Duże zaskoczenie u mnie.
Bądź chłopie poważny. Na nieszczęście dwa tygodnie temu założyłem konto i po pięciu minutach wiedziałem, że to największe bagno a tym co zrobili wczoraj tylko potwierdzili a gdzie im do fortuny czy STS.Szkoda, lubiłem tego buka. Fajne promocje i bonusy były i ostatnio dołączyli mnie do grona VIP i dali 50 zł bonusa za darmo. Przejrzysta strona, dobre oferty i bonusy sprawiły , że myślałem, że może staną się jednym z najlepszych buków w Polsce. Piszecie o tych zwrotach za te wydarzenia społeczne, ale z tymi wydarzeniami społecznymi to wszędzie jakieś cyrki są, nie wiem po co buki w ogóle to dają w ofercie. Duże zaskoczenie u mnie.
Tak samo jak kolega. Jeszcze w poniedziałek zarzekali się, że do końca tygodnia dział zrobi zwrot na zdarzenia z wyborów prezydenckich. Trzeba czekać i nie nabierać się już na te firmy kogucik.W zakładach mam z 1000 plnów, ciekawe w jaki sposób odzyskam hajsy...
i tak to powinno wyglądać, zwijamy się, ale wasze środki wyślemy w ciągu 48 godzin i strona aktywna jeszcze 24 godziny by każdy zdążył zlecić wypłaty.W Milenium zaraz po komunikacie o zawieszeniu działalności zalogowałem się i zleciłem wypłatę. Otrzymałem środki ok. 400 zł następnego dnia.
Ja też posiadałem u nich VIPa i couch dbal o mnie bardzo dobrze. Przez pół roku przyznał mi z 15 tys w postaci bonusów, drogie dobre wino na świeta i bilety na mecz. Mimo tej sytuacji, nadal jeden z najlepszych buków u których grałem, zaraz po zatrzymaniu strony otrzymałem telefon od coucha z wyjaśnieniami,.szaleństwo w konkurencji (tej z top3) możesz dostać 500-1000 bonusu jak jesteś VIP-em
Znajdzie się jeden który i tak nie ma nic do stracenia a jak wiadomo Oni nie są anonimowi.zobaczycie kase jak świnia niebo.
Sam fakt, że do samego końca pozwalali realizować depozyty skłania do wysunięcia wniosku, że nie maja zamiaru kasy oddać, tylko jeszcze się nachapać ile wlezie. Te oferty bonusowe też o tym świadczą.