Czytam te niektóre tematy i niedowierzam. Może tak jak ktoś napisał wcześniej, temat sztucznie nakręcany przez konkurencje?
Wygrałem w
betfanie 13k z dwa miesiące temu i również był telefon czy wszystkie dane się zgadzają. Pytali o szczegóły wygranego kuponu i mniej więcej kiedy rejestracja kupon zagrany jaka stawka, żeby potwierdzić ze to ja zagrałem ale nie mieli żadnego problemu z odpowiedziami „niepamietam” dla jakiś pierdół. Wypłacili bez problemu.
Może i jestem naiwny ale nie sadze by legalna firma by o tak bez podstaw zabrała komuś kasę. Znamy sprawę od strony „oszukanego” i wstawiony chyba oficjalny komentarz betfana ze ma dowody w tej sprawie i nie ma wątpliwości co do oszustwa ale ze strony klienta. Tylko mi się wydaje to podejrzane? Co chwila temat o pieniądzach o różnych bukmacherach. Jak są dowody to
Betfan się wybroni. Jeśli nie to autorka może kierować sprawę do sądu a nie krzyczeć w internecie. Bez powodów to się nie stało.
Nierozumiem tez czemu wszystkich dziwi telefon. Tylko ja mam takie szczęście ze jak wygram coś grubiej to dzwonią? Lvbet,
betfan, totalbet. Nic do ukrycia to i zawsze kasę dostałem, mimo „niepamiętam” na niektóre pytania.
Czekam na rozwój akcji. Albo sąd i autorka ma racje i to udowodni, albo zwykły najazd krzykaczy bo w internecie to oczernić można