Witam, dziś spotkałem się z taką sytuacją:
mecz towarzyski Ural v Nizhny Novgorod, gram
live w 90' przy wyniku (wg strony
betfair) 1-0. Gram na 1 za grosze (darujcie sobie oceny takiego grania, to moja sprawa). Mecz zakończył się wynikiem 1-0, dostałem swoją wygraną po czym po ok pół godziny zabrali mi tą kasę wraz ze stawką i poprawili wynik na 1-1. Bramka na 1-1 padła w.... 30 minucie. Jednak w serwisach był wynik 1-0, dopiero później poprawiali.
Nie chodzi mi tu o pieniądze bo to psie grosze, ale o oszustwo jakby nie patrzył tego serwisu, napisałem do nich z zapytaniem, dam znać jak odpiszą.
Pozdrawiam
E: dodam, że to nie moja pomyłka bo kurs na gospodarza wynosił 1.05, więc jak nic był wynik 1-0 w serwisie, pewnie nie tylko ja zostałem oszukany.
Dostałem odpowiedź:
"
Drogi Panie Łukaszu,
Otrzymaliśmy właśnie odpowiedź z Działu Operacji Rynkowych stwierdzającą, iż do odpowiedzialności klienta należy upewnienie się jaki jest aktualny wynik spotkania, na które chce klient obstawić zakład.
Rozumiemy, iż na naszej stronie podany wynik był błędny lecz na tej samej stronie znajduje się następująca informacja:
Uwaga - Dokładność wyników i statystyk: wyniki i statystyki na naszej stronie dostarczane są na żywo przez stronę trzecią jednakże prosimy wziąć pod uwagę, iż mogą być one opóźnione oraz/lub niedokładne. Użytkownicy obstawiający w oparciu o wyniki i statystyki robią to na własną odpowiedzialność. Betfair dostarcza wyniki oraz statystyki nie dając gwarancji, że są one dokładne, prawidłowe lub aktualne dlatego nie ponosi żadnej odpowiedzialności za potencjalne straty.
W związku z powyższym nie będziemy mogli przyznać Panu zwrotu poniesionych strat, gdyż rynek został prawidłowo rozliczony.
Aby uzyskać więcej szczególowych informacji prosimy o kontakt na poniżej podany email/adres.
Z poważaniem
Biuro Obsługi Klienta
Betfair"
To są jaja, na futbol24.com było 1-0, na livesports.pl było 1-0, więc k*rwa gdzie mam sprawdzać wyniki, żeby były ok...