Tak tak, wiadomo. Jak jeszcze pracowałem u jednego z większych buków i miałem dostęp do bazy danych to ciągle czytałem na różnych forach, że oszuści, że nie wypłacają, że mam jedno konto itp. A potem dziwnym trafem zawsze okazywało się coś innego. Powiązania, konta na osoby trzecie, brak zdjęć dowodu itp. Nie mówię, że w twoim przypadku tak było, ale ta historia wyżej wygląda co najmniej niewiarygodnie. Zwłaszcza, że nie ma ograniczonych prób wysyłania selfie, jeśli jest coś niewyraźne to proszą o dodatkowe zdjęcie, a nie blokują konta. No chyba, że dokument jest podrobiony lub przerobiony. W tym przypadku powinien się cieszyć, że sprawa nie wyląduje na policji (chyba, bo niektóre firmy zgłaszają z automatu).
Chłopie to że tam gdzie ty pracowałeś tak nie ma to nie znaczy że nigdzie nie ma. Słowo daję w lvbet po wygraniu kilkukrotnie na bonusach dostałem nagle maila z prośbą o weryfikacje konta czyli zdj z dowodem i na kartce napisana data. Po wysłaniu napisali mi że konto zablokowane bez podania przyczyny . Dowód był normalny aktualny , wszystko było legit. Co prawda nie zachowali się aż tak perfidnie bo pieniądze mi wypłacili ale więcej grać nie moglem
Chłopie to że tam gdzie ty pracowałeś tak nie ma to nie znaczy że nigdzie nie ma. Słowo daję w lvbet po wygraniu kilkukrotnie na bonusach dostałem nagle maila z prośbą o weryfikacje konta czyli zdj z dowodem i na kartce napisana data. Po wysłaniu napisali mi że konto zablokowane bez podania przyczyny . Dowód był normalny aktualny , wszystko było legit. Co prawda nie zachowali się aż tak perfidnie bo pieniądze mi wypłacili ale więcej grać nie moglem
Przecież sam w temacie o Lebullu chwaliłes sie z innymi kolegami jak ich orżnąłeś na koncie dziewczyny twierdząc ze to przeciez nie jest oszustwo bo ona tez sobie moze skorzystać z bonusu. To chyba kończy rozmowe o twojej uczciwosci co do regulaminów. Tez twierdzę, że tylko tacy ludzie mają wiecznie problemy. A jak autor nic nie kombinował to prędzej czy pózniej dostanie kasę na konto.
Przecież sam w temacie o Lebullu chwaliłes sie z innymi kolegami jak ich orżnąłeś na koncie dziewczyny twierdząc ze to przeciez nie jest oszustwo bo ona tez sobie moze skorzystać z bonusu. To chyba kończy rozmowe o twojej uczciwosci co do regulaminów. Tez twierdzę, że tylko tacy ludzie mają wiecznie problemy. A jak autor nic nie kombinował to prędzej czy pózniej dostanie kasę na konto.
Nie ma fizycznej możliwości by powiązać te konta. Mam osobne urządzenie do jej kont na którym nigdy nie logowalem się na swoje. Zawsze wpłaty z jej konta bankowego i inny adres . Poza tym gdyby chodziło o to to jasne jest że kasy by mi nie wypłacili. Poza tym znam ludzi którzy nie kombinowali z kontami i na betx i na lvbet też mieli bloka
Nie ma fizycznej możliwości by powiązać te konta. Mam osobne urządzenie do jej kont na którym nigdy nie logowalem się na swoje. Zawsze wpłaty z jej konta bankowego i inny adres . Poza tym gdyby chodziło o to to jasne jest że kasy by mi nie wypłacili. Poza tym znam ludzi którzy nie kombinowali z kontami i na betx i na lvbet też mieli bloka
Potwierdzam, na lvbet i ebetx również dostalem bloki. Dodatkowo na forbet. Masa weryfikacji z kartkami, selfie itp. Ostatecznie bloki w sumie za nic: na ebetx za nadużywanie promocji(po co je oferują skoro nie można z nich korzystac), na lvbet po wygraniu marnych 1700zl konto zablokowane. Forbet to juz schodzi na psy i blokują możliwość wpłaty "bez powodu". Pytam o powód to dostaje odpowiedź że zgodnie z regulaminem który zaakceptowałem tak mogą jeszcze znajdą się inne, ale szkoda się rozpisywać
Nie opłaca się obstawiać tenisa na Betcris ponieważ to jedyny buk (i pewnie go+) który jeśli zawodnik wygra seta i dojdzie do kreczu to robią zwrot. Support twierdzi że zakład jest rozliczony prawidłowo.
Nie opłaca się obstawiać tenisa na Betcris ponieważ to jedyny buk (i pewnie go+) który jeśli zawodnik wygra seta i dojdzie do kreczu to robią zwrot. Support twierdzi że zakład jest rozliczony prawidłowo.
Chyba wszyscy od zawsze rozliczają jako zwroty, chyba że u niektórych bukmacherów jest zaznaczone, że krecz jest rozliczany jako wygrana lub przegrana, także nic dziwnego, że tak Ci rozliczyli.
Tam chyba chodzi o zakład na wygraną przynajmniej jednego seta. To w przypadku kreczu i wygranej tego seta rozliczane jest np. na Fortunie jako wygrana zakładu. Tak mi się kojarzy w każdym razie.
Największy scam i złodziejstwo jakie doświadczyłem chyba w 15 letniej historii z bukmacherka. Konto zakładane w 2023, kilka depozytów. Ostatnio wpadł freebet z konkursu i wypłata na drobną kwotę koło 70 zł była ok, z pozostałej części ugralem 1360 i się zaczęło ... Mail o dodatkowej weryfikacji (selfie z dowodem i kartka z datą). No ok, to nie problem. Wysłałem, konto było aktywne coś tam nadal grałem. W niedzielę wieczorem już było zawieszone, a jakaś"uczona" z maila napisała że to chwilowe i normalne na czas weryfikacji. Rano w poniedziałek mail że oni mają podejrzenie że kontem zarządza ktoś inny i konto zamykają, środki blokują i pobierają na rzecz swojej spółki A wszystko dlatego że jakiś skończony ch...j nie potrafi odczytać osoby z selfie i dowodu że to ta sama, albo po prostu ma przykaz z góry na takie kurewskie akcje. Sprawa oczywiście tak się nie skończy, bo nie mam zamiaru tak tym pizd...m darować tej kwoty, tym bardziej za taką akcję... Także dla mnie scam większy niż comeon PZbuk i tym podobne
Post automatycznie złączony:
Ooo kolega widzę miał podobne przejścia z tymi złodziejami upośledzonymi
Jako, że dbamy o reputację naszej marki i jesteśmy transparentni w naszych działaniach pozwolimy odnieść się do tej wypowiedzi użytkownika niezwykle zdeterminowanego, by oczernić naszą firmę na wszelkich forach bukmacherskich. Użytkownik został poproszony o dodatkową weryfikację z uwagi na zmianę numeru konta bankowego, co jest standardową procedurą. Zdaniem naszego działu weryfikacji doszło do próby oszustwa (przerobiony dowód z niewidocznymi i niewyraźnymi danymi). W przypadku, gdyby wszystko ze strony użytkownika byłoby zgodne z naszym regulaminem takich problemów by nie było.
Jako, że dbamy o reputację naszej marki i jesteśmy transparentni w naszych działaniach pozwolimy odnieść się do tej wypowiedzi użytkownika niezwykle zdeterminowanego, by oczernić naszą firmę na wszelkich forach bukmacherskich. Użytkownik został poproszony o dodatkową weryfikację z uwagi na zmianę numeru konta bankowego, co jest standardową procedurą. Zdaniem naszego działu weryfikacji doszło do próby oszustwa (przerobiony dowód z niewidocznymi i niewyraźnymi danymi). W przypadku, gdyby wszystko ze strony użytkownika byłoby zgodne z naszym regulaminem takich problemów by nie było.
Skoro kretyni sami prosicie o selfie z dowodem, dodatkowo trzymając debilną kartkę z datą. To jak twarz i dowód maja być wyraźnie widoczne, robiąc sobie samemu zdjęcie ? Może jeszcze klaskać trzeba było do tego błazny?
Skoro kretyni sami prosicie o selfie z dowodem, dodatkowo trzymając debilną kartkę z datą. To jak twarz i dowód maja być wyraźnie widoczne, robiąc sobie samemu zdjęcie ? Może jeszcze klaskać trzeba było do tego błazny?
Kolego przepraszam że się wtrące. Nie wiem ile masz lat ale zdajesz sobie sprawę z istnienia samowyzwalacza w telefonie? Nie trzeba go trzymać żeby zrobić zdjęcie. Cała procedura jest dość banalna i moje dziecko potrafi to robić więc domniemam że nie jest to coś czego i ty byś nie potrafił.
Przecież napisali, że doszło do próby oszustwa. Wystarczy przeczytać twoje posty na forum, żeby wiedzieć z kim mamy do czynienia i komu w tej sytuacji wierzyć. Ciesz się, że nie zgłosili próby oszustwa na policję. Na to jest paragraf.