>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Fortuna bonus

Bukmacher Betcris - opinie

S 34,2K

sobolekk

Użytkownik
Tak tak, wiadomo. Jak jeszcze pracowałem u jednego z większych buków i miałem dostęp do bazy danych to ciągle czytałem na różnych forach, że oszuści, że nie wypłacają, że mam jedno konto itp. A potem dziwnym trafem zawsze okazywało się coś innego. Powiązania, konta na osoby trzecie, brak zdjęć dowodu itp. Nie mówię, że w twoim przypadku tak było, ale ta historia wyżej wygląda co najmniej niewiarygodnie. Zwłaszcza, że nie ma ograniczonych prób wysyłania selfie, jeśli jest coś niewyraźne to proszą o dodatkowe zdjęcie, a nie blokują konta. No chyba, że dokument jest podrobiony lub przerobiony. W tym przypadku powinien się cieszyć, że sprawa nie wyląduje na policji (chyba, bo niektóre firmy zgłaszają z automatu).
Chłopie to że tam gdzie ty pracowałeś tak nie ma to nie znaczy że nigdzie nie ma. Słowo daję w lvbet po wygraniu kilkukrotnie na bonusach dostałem nagle maila z prośbą o weryfikacje konta czyli zdj z dowodem i na kartce napisana data. Po wysłaniu napisali mi że konto zablokowane bez podania przyczyny . Dowód był normalny aktualny , wszystko było legit. Co prawda nie zachowali się aż tak perfidnie bo pieniądze mi wypłacili ale więcej grać nie moglem

piatddz 172K

piatddz

Użytkownik
Chłopie to że tam gdzie ty pracowałeś tak nie ma to nie znaczy że nigdzie nie ma. Słowo daję w lvbet po wygraniu kilkukrotnie na bonusach dostałem nagle maila z prośbą o weryfikacje konta czyli zdj z dowodem i na kartce napisana data. Po wysłaniu napisali mi że konto zablokowane bez podania przyczyny . Dowód był normalny aktualny , wszystko było legit. Co prawda nie zachowali się aż tak perfidnie bo pieniądze mi wypłacili ale więcej grać nie moglem
Przecież sam w temacie o Lebullu chwaliłes sie z innymi kolegami jak ich orżnąłeś na koncie dziewczyny twierdząc ze to przeciez nie jest oszustwo bo ona tez sobie moze skorzystać z bonusu. To chyba kończy rozmowe o twojej uczciwosci co do regulaminów. Tez twierdzę, że tylko tacy ludzie mają wiecznie problemy. A jak autor nic nie kombinował to prędzej czy pózniej dostanie kasę na konto.

Otrzymane punkty reputacji: +316
S 34,2K

sobolekk

Użytkownik
Przecież sam w temacie o Lebullu chwaliłes sie z innymi kolegami jak ich orżnąłeś na koncie dziewczyny twierdząc ze to przeciez nie jest oszustwo bo ona tez sobie moze skorzystać z bonusu. To chyba kończy rozmowe o twojej uczciwosci co do regulaminów. Tez twierdzę, że tylko tacy ludzie mają wiecznie problemy. A jak autor nic nie kombinował to prędzej czy pózniej dostanie kasę na konto.
Nie ma fizycznej możliwości by powiązać te konta. Mam osobne urządzenie do jej kont na którym nigdy nie logowalem się na swoje. Zawsze wpłaty z jej konta bankowego i inny adres . Poza tym gdyby chodziło o to to jasne jest że kasy by mi nie wypłacili. Poza tym znam ludzi którzy nie kombinowali z kontami i na betx i na lvbet też mieli bloka

A 41K

ar0nek

Użytkownik
Nie ma fizycznej możliwości by powiązać te konta. Mam osobne urządzenie do jej kont na którym nigdy nie logowalem się na swoje. Zawsze wpłaty z jej konta bankowego i inny adres . Poza tym gdyby chodziło o to to jasne jest że kasy by mi nie wypłacili. Poza tym znam ludzi którzy nie kombinowali z kontami i na betx i na lvbet też mieli bloka
Potwierdzam, na lvbet i ebetx również dostalem bloki. Dodatkowo na forbet. Masa weryfikacji z kartkami, selfie itp. Ostatecznie bloki w sumie za nic: na ebetx za nadużywanie promocji(po co je oferują skoro nie można z nich korzystac), na lvbet po wygraniu marnych 1700zl konto zablokowane. Forbet to juz schodzi na psy i blokują możliwość wpłaty "bez powodu". Pytam o powód to dostaje odpowiedź że zgodnie z regulaminem który zaakceptowałem tak mogą:) jeszcze znajdą się inne, ale szkoda się rozpisywać

O 6,4K

Oskubany91

Użytkownik
Myślę, że zwrot "znam ludzi, którzy..." kończy dyskusję.

Do góry Bottom