czyli jak to mam wplacic? isc na poczte i wziąc ten druczek przelewu i wpisać nr konta na który przelewam i mój nr konta?? bo jak wplacalem do innego buka przez przelew pocztowy to nie moglem poznej zlecic przelewu na konto bankowe..dlaczego5. Wypłata zwrotu może być dokonana TYLKO na to samo konto lub kartę płatniczą, z których dokonano depozytu. Konto lub karta muszą być własnością gracza. NIE MA MOŻLIWOŚCI wypłaty zwrotu za przegrany zakład na konto bankowe lub kartę płatniczą / kredytową osoby trzeciej.
Polecony musi zarejestrować się w BetClick, wpłacić co najmniej 70 zł (20 €) oraz zawrzeć min. 10 zakładów sportowych o kursach powyżej 1.20, na różne zdarzenia posiadające co najmniej 3 możliwości. Wpłaty dokonane przez serwis Moneybookers NIE wliczają się do promocji. Zakłady LIVE nie są objęte promocją. Dopisanie osoby spełniającej warunki nastąpi po 24 godzinach o zawarcia ostatniego zakładu.Dodam, że mam poleconego, który spełnił warunki obrotu, jest widoczny u mnie jako mój polecony, a nie zaliczyło mi za niego bonusa
Support mi wciska, że nie postawiono wymaganej ilości zakładów ???? Więc zwracajcie na to uwagę.