Ja czekam od 22 grudnia. Trzeba jednak zauważyć iż były Święta i Nowy Rok, co nie zmienia jednak faktu iż trwa to stanowczo za długo.za pierwszym razem szla dosc szybko bo 2dni, a teraz czekam juz na kolejna i mija 6 dzien, pisalem do nich to powiedzieli ze 10dni roboczych i trzeba czekac ????
Nie. Ja czekam do jutra. Jeśli wieczorem nadal nie otrzymam przelewu, postąpię zgodnie z poradą supportu:i jak dotarla juz do Was kasa, bo u mnie cisza i pustki na koncie bankowym.....
Realizacja przelewów w okresie świątecznym może trwać do dziesięciu dni roboczych ze względu na zmienione godziny otwarcia banków. Jeśli do końca tego tygodnia, nadal Twoje środki nie pojawią się na Twoim koncie, prosimy o przesłanie na adres [email protected] skanu lub zrzutu ekranu wyciągu z konta bankowego w formacie jpg lub pdf z wyszczególnieniem transakcji przychodzących od dnia wypłaty.
Bardzo przepraszamy za opóźnienie, które jednak nie wynika z naszej winy.
Mamy nadzieję, że ta informacja była pomocna i życzymy miłego dnia.
Tomasz,
Dział Obsługi Klienta.
Niestety, lecz to przykra prawda. Sam (jak i wielu innych) czekam na wypłatę od 22 grudnia! Gdybym wiedział, że tak będzie to bym wypłacił na konto w Moneybookers.Nie zlecajcie wypłat na konto bankowe. Wszyscy narzekają, że nie dostali kasy. Zlecajcie na Moneybookers to nie będzie problemu.
Ja to rozumiem. Może iść nawet 10 dni roboczych. Jednak niektórym idzie już kilka dni więcej. Policz sobie od 22 grudnia ile dni minęło (chodzi mi o robocze - bez świąt). No właśnie. Trochę za dużo, aby przelew nie doszedł.kasa na konto bankowe idzie 7 dni roboczych więc nie róbcie problemów ????