>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Betclick bonus 60 zł na zakłady sportowe!

Status
Zamknięty.
tony-montana 0

tony-montana

Użytkownik
Szanowny Kliencie!
W oczekiwaniu na finał Ligi Mistrzów zagraj w Grach BetClic i odbierz
bonus 60 zł na zakłady sportowe!
Możesz wykorzystać bonus 60 zł na obstawianie wydarzeń sportowych lub zagrać w którąkolwiek z ponad 40 pozycji w Grach BetClic!
Odbierz swój bonus 60 zł już teraz!
Pozdrawiam,
Julia
Jak odebrać bonus 60 zł?
Zarejestruj się do promocji wpisując swój login na stronie rejestracyjnej.
Do godziny 01:59 10 maja 2010 zagraj za co najmniej 40 zł w którąkolwiek z gier w BetClic.
Odbierz bonus 60 zł*, który możesz wykorzystać w zakładach sportowych lub w Grach BetClic.
http://pl.betclic.com/content.aspx?pagecode=gam_0504_BG
gral ktos w to?
Rejestracja w Betclick

marek1945 258

marek1945

Użytkownik
Z tego co się dowiedziałem tylko dla odbiorców maila z promocją, a szkoda bo chętnie bym skorzystał. pozdro

simons 646

simons

Forum VIP
Z tego co się dowiedziałem tylko dla odbiorców maila z promocją, a szkoda bo chętnie bym skorzystał. pozdro
Pytalem to promocja, jest, jak z reszta napsiane w regulaminie, dla wszystkich uzytkownikow Betclick, wiec nei trzeba bylo dostac meila.
Swoja droga bardzo dobra promocja, mozna wplacic 40, ugrac pare zlotych np na hi-lo na najnizszych kursach i tym samym zrobic obrot, wyplacic calosc i ma sie 60 darmowych pln&#39;ów na zaklady do smiesznego obrotu ????
Gorzej jak ktos bedzie mial mega pecha i w tym hi-lo po kursie bodajze 1.05 mu nie wejdzie :p
MB tez mozna wplacic ??
nie widzialem zeby pisalo ze MB wylaczone z promo, wiec TAK

tony-montana 0

tony-montana

Użytkownik
czyli:

wplacam 40 gram all in w hi-lo - zakład wpada ja wypłacam swoje depo i czekam na bonus 60zł który obracam w zakladach 3x po kursie 1,2?

tony-montana 0

tony-montana

Użytkownik
http://pl.betclic.com/content.aspx?pagecode=gam_0504_BG jezeli dokonam wpłaty 40zł i postawie zakład w hi-lo na kwote 40zł i los okaże sie wygrany. - będe mógł od razu wyplacic swoj depozyt w wysokości 40zł? - dostane bonus 60zł który będe mial za zadanie obrócic 3 x po kurs ie 1,2 w zakladach ?

Witaj

Dziękujemy za email.

Uprzejmie informujemy, iż zgodnie z regulaminem promocji jeśli zagrasz za 40zł otrzymasz 60zł zablokowanego bonusu. Odpowiadając na Twoje pytanie tak będziesz mógł wypłacić wygraną.

W przypadku jakichkolwiek pytań lub wątpliwości, prosimy o ponowny kontakt.

Tomasz,
Dział Obsługi Klienta.

P 5

pasquallo

Użytkownik
Pytałem na livechacie. Promocja tylko dla tych którzy dostali mail... ale bardzo atrakcyjna mimo wszystko.

simons 646

simons

Forum VIP
Napisałeś do nas 05/05/2010 o 15:33.
Witam, Czy ten bonus http://pl.betclic.com/content.aspx?pagecode=gam_0504_BG jest dla wszystkich zuytkownikow betclick ?
Witaj,
Dziękujemy za email.
Zgodnie z regulaminem promocji, uczestnikiem może być każdy gracz posiadający konto w BetClic.
Przed przystąpieniem do gry zalecamy zapoznanie się z regulaminem w/w promocji.
W przypadku jakichkolwiek pytań lub wątpliwości, prosimy o ponowny kontakt.
Tomasz,
Dział Obsługi Klienta.​

Moze ja nie jasno sie zapytalem, ale dla mnie wszyscy uzytkownicy to wszyscy uzytkownicy, nie napisali nic o odbiorcach meila.

B 22

bogdanjutek

Użytkownik
żebyście się później nie zdziwili:grin:
Napisałeś do nas 06/05/2010 o 07:29.
dowiedziałem się od kolegi że jak zagram na waszych &quot;grach&quot; za 40 pln to dostanę 60pln na zakłady bukmachereskie. czy promocja również mnie obejmuje? bo nigdzie nie moge znaleść o tym info.
Witaj
Dziękujemy za email.
Uprzejmie informujemy, iż dana promocja obejmuje tylko osoby, które otrzymały informację o niej za pomocą poczty elektronicznej. Jeśli nie otrzymałeś e-maila z daną premią, prosimy o cierpliwość. W przyszłości na pewno zostaniesz nią objęty, gdyż pojawia się ona okresowo w naszej ofercie. Przepraszamy za niedogodności

simons 646

simons

Forum VIP
A no to widzisz, Tobie odpisali konkretnie, mi nic o meilach nie pisali.
I tak wyszedlem na tych grach na + i wyplacilem, takze jak nie dadza tragedii nie bedzie, a meile zachowalem i bede sie wyklucal :p moze sie uda :p

S 2

sid07

Użytkownik
A co jeżeli przegram to 40 złotych na grach? Dostanę wtedy bonus 60pln na zakłady czyli będę i tak 20 zł na plusie?

D 0

denas

Użytkownik
Dziękujemy za email
Pragnę poinformować, iż zgodnie z informacją z działu promocji, rejestracja do promocji &quot;Zagraj na 40 zł i odbierz bonus 60 zł&quot; przebiegła popranie. Jeśli spełnisz warunki oferty, bonus w wysokości 60 zł zasili Twoje konto 11 Maja. Szczegóły promocji oraz warunki i regulamin znajdziesz pod adresem:
http://pl.betclic.com/content.aspx?pagecode=gam_0504_BG
Pozdrawiam serdecznie,
Kaja,
Biuro Obsługi Klienta.

meila nie dostałem, zarejestowałem się na tej stronie podanej w pierwszym poście i przed chwilą dostałem potwierdzenie ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom