M
4
michaszek250
Użytkownik
mi przyszly od nich dwie promocje ta zagraj w gry za 40 i druga wplac 50 podwimy do 50 moge skorzystac z obu?
mozesz z obu :razz:mi przyszly od nich dwie promocje ta zagraj w gry za 40 i druga wplac 50 podwimy do 50 moge skorzystac z obu?
Bedziesz musial go obrocic.mam pytanie o obeznanych wiec wplacilem 50 zl podwoili mi to do 100 zlecilem od razu wyplate 50 zl a bonus 50 przewalilem ale teraz chcialbym skorzystac z tej promocji zagraj w gry za 40 dostaniesz 60 na zaklady i czy jak teraz anuluje wyplate to czy czasem nie bede musial obracac tego bonusu 50 zl jak to jest wie ktos?
Kogo to interesuje ???skorzystałem z bonusu obróciłem wszystko wczoraj doszła wypłata na konto
Michaszek250 -> w takiej sprawie pisz do supportu(jeśli masz pocztę na onecie - to możesz nie uzyskać odp bo mają jakiś problem z odp na tą pocztę - wszystko przez filtry onetu) a najlepiej jak porozmawiasz na liveczacie (dowiesz się od nich wszystkiego - szybko i konkretnie odp na wszystkie pytania).mam pytanie o obeznanych wiec wplacilem 50 zl podwoili mi to do 100 zlecilem od razu wyplate 50 zl a bonus 50 przewalilem ale teraz chcialbym skorzystac z tej promocji zagraj w gry za 40 dostaniesz 60 na zaklady i czy jak teraz anuluje wyplate to czy czasem nie bede musial obracac tego bonusu 50 zl jak to jest wie ktos?
Tak bo nie maja nic innego do roboty jak siedziec od polnocy i dodawac bonusy... Nie bedziesz mial do konca dnia wtedy bedziesz mogl miec pretensje.a tego bonusu 60zl brak...