>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Betclick bonus 60 zł na zakłady sportowe!

Status
Zamknięty.
S 2

sid07

Użytkownik
Ja też maila dostałem, zarejestrowałem się, zagrałem, ale ani potwierdzenia nie dostałem, ani w moich bonusach nic nie ma...

tony-montana 0

tony-montana

Użytkownik
wiem ocb tylko Gośc pisal ze dostal info z potwierdzeniem... nie chce wplacic 40zł przejechac sie na grach i pozniej dostac info ze sie nie załapałem do promo

kanonier0392 239

kanonier0392

Forum VIP
Ja póki co też nie dostałem żadnego maila z potwierdzeniem, ale zagrałem już na tym HiLo, dwa razy po 20 zł po kursie 1,05 także 2 zł zarobione easy ???? teraz czekam na te 60 zł, mam nadzieję, że się 11 maja pojawi.

kanonier0392 239

kanonier0392

Forum VIP
HiLo Silver. Najpierw wypadł Król, obstawiłem &quot;Niżej&quot;, następnie As, obstawiłem &quot;wyżej&quot; (As jest najsłabszy)

tony-montana 0

tony-montana

Użytkownik
To jeszcze przeczytaj regulamin :? Pisze 11 maja ...
to jeszcze przeczytaj co pisalem dalej cwaniaczku:razz:

Uprzejmie informujemy, iż zgodnie z informacją otrzymaną z działu promocji zostałeś zapisany do tej oferty. Wystarczy, tylko abyś zagrał za 40zł w gry zgodnie z regulaminem znajdującym się pod tym linkiem: http://pl.betclic.com/content.aspx?pagecode=gam_0504_BG a dnia 11 maja na Twoim koncie zostanie zaksięgowana kwota bonusu w wysokości 60zł.

Pozdrawiam,
Tomasz,
Biuro Obsługi Klienta.

simons 646

simons

Forum VIP
tak ale bedziesz musial obrócic to 3 x po kursie 1,2
i musza to byc zdarzenia 3drogowe,
Ale przyznajmy promocja super. Tak jak tez Kanonierowi sie udalo + 2pln z gier , i bedzie mial 60 bonusu ana zaklady za darmoszke i to wcale bez zadnych cudow ????
ja nie dostalem meila potwierdzajacego wiec pewnie promo mi nie dadza

pokeromaniak 8

pokeromaniak

Użytkownik
i musza to byc zdarzenia 3drogowe,
Ale przyznajmy promocja super. Tak jak tez Kanonierowi sie udalo + 2pln z gier , i bedzie mial 60 bonusu ana zaklady za darmoszke i to wcale bez zadnych cudow ????
ja nie dostalem meila potwierdzajacego wiec pewnie promo mi nie dadza
Promo dla wszystkich graczy betclic.

E 0

ej-no-xd

Użytkownik
Mi też się udało ????
grałem za 2-5zł w zaleznosci od kursu ???? i nawet wyszedłem na plus około 1,5 zł ????

B 22

bogdanjutek

Użytkownik
Promo dla wszystkich graczy betclic.
Witaj
Dziękujemy za email.
Uprzejmie informujemy, iż dana promocja obejmuje tylko osoby, które otrzymały informację o niej za pomocą poczty elektronicznej. Jeśli nie otrzymałeś e-maila z daną premią, prosimy o cierpliwość. W przyszłości na pewno zostaniesz nią objęty, gdyż pojawia się ona okresowo w naszej ofercie. Przepraszamy za niedogodności.

H 17

horba19

Użytkownik
Ja chciałem przed chwilą skorzystać z tej promocji to oprócz tego że napisali że tylko dla odbiorców meila to jeszcze wpłaty przez mb sa wykluczone z promocji a że konto mam w E to nawet przez przelewy 24 nie wpłacę????

S 42

szuwi1

Użytkownik
W warunkach promocji nic nie bylo, ze nie mozna przez MB (wersja angielska). Polski support tak naprawde gowno wie. Jak rozsylaja okazyjnie bonusy 100% 40pln na zaklady, to tez balwany z polskiego odzialu pisza, ze przez MB nie mozna, a za kazdym razem dostaje ow bonus. Przez MB nie dostaniesz tylko zwrotu za 1 przegrany zaklad.

D 5

dami21

Użytkownik
Pol;ecam , zamknięcie tematu do 11 -stego , bo już wytszko wiem PROMOCJAI DLA Wszystkich zarejestruj się i zagraj i tak dostaniesz !!!

zozew 0

zozew

Użytkownik
ja tak samo ???? wpłaciłem 40zł , najpierw pograłem dla zabawy w hi-low , a później za kasę, nie chciałem kusić losu ???? , 2,4 zł na plusie ???? i zlecam wypłatę i czekamy na 11.05

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom