>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Betclick bonus 60 zł na zakłady sportowe!

Status
Zamknięty.
M 0

mate1212

Użytkownik
Dziękujemy za email.
Uprzejmie informuję, iż wszystkie bonusy z promocji &quot;Zagraj za 40 zł w Grach i odbierz bonus 60 zł&quot; zostaną przyznane już wkrótce. Bardzo proszę o cierpliwość.
W przypadku jakichkolwiek pytań lub wątpliwości, prosimy o ponowny kontakt.
Kaja,
Dział Obsługi Klienta.

zozew 0

zozew

Użytkownik
czekam i czekam i doczekać się chyba nie doczekam .... nie ma co profesjonalizm w kazdym calu..:/

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Temat otwieram. Ale nie spamujcie bezsensownymi postami bo ponownie go zamknę. Dostałem PW, że kilka osób otrzymało bonus.
Więc zbędne są posty typu: „ja dostałem- super”, „ja nie dostałem- oszuści”.

J 0

jamall

Użytkownik
siema ,nie wszyscy dostali , dostali tylko Ci ,którzy zagrali za 40 pln i wiecej , jak ktos zagral np. : za 28 +12 i 2* po 20 ,nie dostal bonusa :/

stalon 96

stalon

Użytkownik
Ja mam inne pytanie.
Czy wśród osób które dostały bonus są takie które wpłaciły te 40zł przez MB ?
Nie było żadnych problemów ?

damian99 67

damian99

Użytkownik
Bonusu nie dostałem, więc zapytałem kiedy można się go spodziewać... Otrzymałem odpowiedź:
Przypominam, że aby spełnić warunki ww. promocji w należało zagrać w nasze gry za kwotę 40 PLN. Promocja zgodnie z jej regulaminem trwała od godziny 02:01 5 maja do godziny 01:59 10 maja 2010, a w tym okresie dokonałeś obrotu na kwotę 35.04 PLN.
Cyrk. Pograłem na więcej niż 100zl na pewno a oni mi piszą, że za 35zł. A nigdzie nawet nie można tego sprawdzić...

A 0

a_mike

Użytkownik
Bonusu nie dostałem, więc zapytałem kiedy można się go spodziewać... Otrzymałem odpowiedź:
Przypominam, że aby spełnić warunki ww. promocji w należało zagrać w nasze gry za kwotę 40 PLN. Promocja zgodnie z jej regulaminem trwała od godziny 02:01 5 maja do godziny 01:59 10 maja 2010, a w tym okresie dokonałeś obrotu na kwotę 35.04 PLN.
Cyrk. Pograłem na więcej niż 100zl na pewno a oni mi piszą, że za 35zł. A nigdzie nawet nie można tego sprawdzić...
Mi napisali podobnie, że zrobiłem 38zł obrót, a też jestem pewny, że zagrałem za +- 100zł na grach.

Z 2

zabek90

Użytkownik
To pewnie trzeba było wygrać 40 zł lub więcej a nie zagrać za 40 zł pewnie zmienili regulamin tylko nikomu o tym nie powiedzieli ja zagrałem za równe 40 zł i jeszcze do tego przegrałem czyli promocja na minus

J 0

janecki

Użytkownik
Ja napisałem na livechat,bo takze nie mam bonusu. Agata odpisała mi, że wymagania spełniłem i że przesłała sprawe do działu promocji. Teraz mam czekać na maila z wyjaśnieniami. Jakby co to dam znać.
BTW Zagrałem za 2zł, 20zł i 20 zł czyli razem 42zł

A 0

a_mike

Użytkownik
Ja także napisałem reklamację, jeśli nie zostanie rozpatrzona pozytywnie, moja przygoda + przygoda osób przeze mnie poleconych w Betclick się kończy, a osoby, które będą ubiegały się o przyszłe bonusy zachęcam, aby przeczytać 50 razy warunki promocji, a dodatkowo jeszcze zapytać na livechacie o wątpliwości.

damian357 0

damian357

Użytkownik
Można to sprawdzić!Moje konto-moje operacje i wszystko masz napisane za ile zagrałeś.Zrób screena i wyślij, napewno Ci przyznają bonus.Ja otrzymałem bez żadnych problemów.

canarinios 0

canarinios

Użytkownik
ja wpłaciłem 40zł zagrałem od razu za wszystko wygralem 6zł
zlecilem wypłate. bonus dostałem. wyslijcie maila ze skreenami:
maila którego dostaliscie dotyczzącego promocji, historii zakladów w grach.

wincent 150

wincent

Użytkownik
A rejestrowaliście się do promocji?
Bo ja niby maila nie dostałem(znaczy nie niby - nie dostałem ;) ), ale się zarejestrowałem tym odnośnikiem po prawej (potwierdzenia rejestracji nie dostałem , jak niektórzy) , zagrałem za jakieś 70 pln stawkami od 0,8 - 4 pln i bonus jest na koncie.
Więc sprawdzcie historie operacji , i jak się zgadza to uderzajcie na liveczat ;)
Mam jednak pytanie: zawsze jak przyznawali mi bonus to w historiach operacji miałem &quot;bonus xxpln&quot; teraz natomiast mam &quot;free bet 60 pln&quot; . Pojawia się pytanie : WTF ? ;) Czy ktoś kto już puścił może mnie oświecić czy to fb czy zwykły bonus?

damian357 0

damian357

Użytkownik
A rejestrowaliście się do promocji?
Bo ja niby maila nie dostałem(znaczy nie niby - nie dostałem ;) ), ale się zarejestrowałem tym odnośnikiem po prawej (potwierdzenia rejestracji nie dostałem , jak niektórzy) , zagrałem za jakieś 70 pln stawkami od 0,8 - 4 pln i bonus jest na koncie.
Więc sprawdzcie historie operacji , i jak się zgadza to uderzajcie na liveczat ;)

Mam jednak pytanie: zawsze jak przyznawali mi bonus to w historiach operacji miałem &quot;bonus xxpln&quot; teraz natomiast mam &quot;free bet 60 pln&quot; . Pojawia się pytanie : WTF ? ;) Czy ktoś kto już puścił może mnie oświecić czy to fb czy zwykły bonus?
Chyba zwykły bonus.&quot;Bonus: podwoimy kwotę depozytu na Twoim koncie BetClic (do określonej kwoty).

Freebet: określona kwota na postawienie zakładów.&quot;

R 40

rodzi

Użytkownik
Ja mam inne pytanie.
Czy wśród osób które dostały bonus są takie które wpłaciły te 40zł przez MB ?
Nie było żadnych problemów ?
Wpłacałem przez MB (dokładnie mówiac MB -&gt; Przelewy24 -&gt; konto bankowe i wpłata na konto w Betclic). Nie było żadnych problemów, bonus w wysokości 60 zł pojawił się dzisiaj na koncie

J 0

jamall

Użytkownik
Siema , Tlumacze wam ,ze za rozdzial bonusów równej wartosci odpowiada program z automatu , rejestruje zagranie za 40 pln i wyzej i potem umieszcza dane profilu w bazie danych , wszystkie bonusy byly udostepnione dzisiaj o 12 z automatu co jest potwierdzeniem . Teraz pracownicy czekaja ,az osoby poszkodowane chodz nieslusznie , skontaktuja sie w celu uzyskania wyjasnien i przekaza dowód w postaci screena do supportu ,ze nalezy im sie bonus , sprawy kierowane sa do osobistego rozpatrzenia przez dzial promocji ,ale nie ma ich juz az tyle ,aby musial je sortowac program . Takie sa procedury ! Jutro powinni jak uzbieraja odpowiednia ilosc pozytywnie zaobligowanych roszczen , wyplacic kolejne bonusy z automatu odpowiedniej bazy danych ,,odwolan&quot;
Proste , ogranicza to im prace , naprawde maja nawal oboty ,jak kazdy chce bonus ;ppp

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom