Mam takie pytanie, jakiś czas temu wpłaciłem tam 55zł, zagrałem jeden kuponik i wygrałem coś koło 100zł i całość wypłaciłem, czy teraz gdybym ponownie wpłacił kasę to mógłbym liczyć na zwrot w przypadku ewentualnej przegranej?
Nie, to jest zwrot tylko za pierwszy zakład (jeśli przegrany), jeśli wygrałeś pierwszy zakładzik, to potem już nie dostaniesz 55 zł zwrotu za następny, przegrany zakład.
mam pytanko
wchodzę na betclic.com i nie mogę postawić zakładu wyskakuje komunikat że ta strona spowalnia internet
po odznaczeniu kursu nie pojawia się on na kuponie z prawej strony
ma ktoś taki problem
mam pytanko
wchodzę na betclic.com i nie mogę postawić zakładu wyskakuje komunikat że ta strona spowalnia internet
po odznaczeniu kursu nie pojawia się on na kuponie z prawej strony
nie wiem czy dobrze zrozumiałeś. mi chodzi o to, ze wpłaciłem 55zł, zagrałem kupon, przegrałem i czekam na zwrot pieniedzy, ile to moze potrwac? pisalem do supportu, narazie cisza.
ok to jak to w końcu jest kasa jest od razu?
czy jeśli dopisują to czy moneybookers tez sie liczy(chodzi mi o wersję praktyczną bo regulamin sobie a w praktyce to nie zawsze tak jest)
Siemanko;] Mam pytanie czy jak wplace 40 zl i zrobie kupon myslalem zeby zrobic na caly weekend na spora sumke i w razie przegranej jak zwroca mi kase wyplacic bo nie podoba mi sie ten serwis. I czy nie bedzie problemu z Tym? I czy przy wyplacie oni jakies prowizje pobieraja? Jak to Sie odbywa bo zawsze na bwin gram ale wkoncu trzeba pokorzystac z promocji jakis;]
Czy moze trzeba wplacic te 55 zl i za tyle zagrac bo nie chce sie wepchac w lipe jakas;]
zarcik,zarcik, nic nie pobieraja, chyba ze to 2 wyplata w tygodniu lub ponizej 15 euro, to biora 5 euro. Tak jest na MB, nie wiem jak na inne opcje wyplaty.