M
3
mistrzunio
Użytkownik
np. jakiś czas temu miałeś bonus 80 złotych(wpłacasz 80 dostajesz 80,musisz obrócić 3x80), i jak nie dokonałeś obrotu bonusem czy w między czasie ktoś dostał kolejny bonus od depozytu
Mam kilka pytań....
1) czy jak wpłacę nie 55 PLN a 40 PLN czy dostanę później zwrot na te 40 PLN ?
2) Trzeba zakłady trzydrogowe stawiać , ale coś czytałem że można AKO postawic i wtedy mogą być dwudrogowe... czy to prawda ?
3) Jak dostałem od nich kiedyś 2 PLN i zagrałem jeden zakład, a nie wpłacałem tam kasy to dostanę cashback z racji swojego pierwszego depozytu ?
1.tak
2.każdy mecz na kuponie musi mieć 3 możliwości 1x2,nie można stawiać np. ilość goli czy meczu tenisowych gdzie są tylko 2 możliwości do typowania
3.dostaniesz
możesz napisać do suppota,szybko odpisują
czy jak wpłacę to 55zł moneybookers to będę brany pod uwagę w tej promocji czy trzeba z baku wpłacać?
4. Wpłaty dokonane za pomocą serwisu Moneybookers są wyłączone z tej promocji. Oznacza to, że jeżeli gracz dokonał depozytu za pomocą tego systemu nie będzie uprawniony do otrzymania zwrotu za przegrany zakład.
nie mów do mnie misiekMisiek przeczytaj regulamin
nie mów do mnie misiek
ps: znasz jakieś promocje zwrotowe, w których można wpłacić przez money
kurcze muszę iść do banku by zrobić przelew bo prze kartę nie chce bo bank blokuje a przez przelewy 24 tez coś nie kumam bo jak chce wpłacić PKO BP to wyskakuje jakaś stronka iPKO na której trzeba podać jakiś kod 8 cyfrowy i hasło które nawet nie wiem czy mam
I jeszcze jedno pytanie załóżmy że:
Postawiłem 55zł wygrałem 300zł
Postawiłem znów 55zł i przegrałem to czy dostane zwrot?