>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Betclick 55 PLN

Status
Zamknięty.
M 3

mistrzunio

Użytkownik
np. jakiś czas temu miałeś bonus 80 złotych(wpłacasz 80 dostajesz 80,musisz obrócić 3x80), i jak nie dokonałeś obrotu bonusem czy w między czasie ktoś dostał kolejny bonus od depozytu

kondor 28

kondor

Użytkownik
Jeśli ważność bonusu poprzedniego bonusu jeszcze nie wygasła to w tym samym bukmacherze raczej się nie zdarza.

vde 119

vde

Użytkownik
Mam kilka pytań....
1) czy jak wpłacę nie 55 PLN a 40 PLN czy dostanę później zwrot na te 40 PLN ?
2) Trzeba zakłady trzydrogowe stawiać , ale coś czytałem że można AKO postawic i wtedy mogą być dwudrogowe... czy to prawda ?
3) Jak dostałem od nich kiedyś 2 PLN i zagrałem jeden zakład, a nie wpłacałem tam kasy to dostanę cashback z racji swojego pierwszego depozytu ?

M 3

mistrzunio

Użytkownik
1.tak
2.każdy mecz na kuponie musi mieć 3 możliwości 1x2,nie można stawiać np. ilość goli czy meczu tenisowych gdzie są tylko 2 możliwości do typowania
3.dostaniesz
możesz napisać do suppota,szybko odpisują

kanas 400

kanas

"Gram grubo"
Polecam ich, z cashback udało mi się wygrać 996 zł, wypłacili w przeciągu 40 godzin, support odpisywał mi w przeciągu 5 minut. Super firma, wcześniej grałem w expect, jednak przechodzę na betclick !

B 0

bwinmania

Użytkownik
Obsługa na 6. Właśnie o to chodzi!!! Czytam sobie właśnie, że betclick jest dobrym bukiem. Ja nie gram, ale chciałam się dowiedzieć jak u nich z szybkością wypłat i wpłat?

kondor 28

kondor

Użytkownik
Tak jak z pozostałością wypłaty są ogólnie na moneybookers z tego co umnie to 3-4h to góra. Na konto bankowe 1-2 dni, jeśli idzie 3-4 dni to dla mnie u nich opóźnienia a u innych norma.

cygeiro 486

cygeiro

Użytkownik
Mam kilka pytań....

1) czy jak wpłacę nie 55 PLN a 40 PLN czy dostanę później zwrot na te 40 PLN ?
2) Trzeba zakłady trzydrogowe stawiać , ale coś czytałem że można AKO postawic i wtedy mogą być dwudrogowe... czy to prawda ?
3) Jak dostałem od nich kiedyś 2 PLN i zagrałem jeden zakład, a nie wpłacałem tam kasy to dostanę cashback z racji swojego pierwszego depozytu ?
1.tak
2.każdy mecz na kuponie musi mieć 3 możliwości 1x2,nie można stawiać np. ilość goli czy meczu tenisowych gdzie są tylko 2 możliwości do typowania
3.dostaniesz

możesz napisać do suppota,szybko odpisują

Nieprawda, jesli gramy wiecej niz jedno zdarzenie na kuponie to wtedy moga byc zaklady dwudrogowe typu u/o czy hc.

qozi 4,8K

qozi

Forum VIP
czy jak wpłacę to 55zł moneybookers to będę brany pod uwagę w tej promocji czy trzeba z baku wpłacać?

Misiek przeczytaj regulamin :

4. Wpłaty dokonane za pomocą serwisu Moneybookers są wyłączone z tej promocji. Oznacza to, że jeżeli gracz dokonał depozytu za pomocą tego systemu nie będzie uprawniony do otrzymania zwrotu za przegrany zakład.

T 115

tomi5454

Użytkownik
kurcze muszę iść do banku by zrobić przelew bo prze kartę nie chce bo bank blokuje a przez przelewy 24 tez coś nie kumam bo jak chce wpłacić PKO BP to wyskakuje jakaś stronka iPKO na której trzeba podać jakiś kod 8 cyfrowy i hasło które nawet nie wiem czy mam :p
I jeszcze jedno pytanie załóżmy że:
Postawiłem 55zł wygrałem 300zł
Postawiłem znów 55zł i przegrałem to czy dostane zwrot?

qozi 4,8K

qozi

Forum VIP
kurcze muszę iść do banku by zrobić przelew bo prze kartę nie chce bo bank blokuje a przez przelewy 24 tez coś nie kumam bo jak chce wpłacić PKO BP to wyskakuje jakaś stronka iPKO na której trzeba podać jakiś kod 8 cyfrowy i hasło które nawet nie wiem czy mam :p

I jeszcze jedno pytanie załóżmy że:
Postawiłem 55zł wygrałem 300zł
Postawiłem znów 55zł i przegrałem to czy dostane zwrot?

Pierwsza sprawa to czy masz uruchomiony internetowy dostęp do swojego konta bankowego.Jeżeli nie to nic dziwnego, że nie znasz 8 cyfrowego kodu.

Druga sprawa.Jeżeli wygrasz owe 300 zł i postawisz znów za 55 zł to nie dostaniesz zwrotu.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom