postawiłem wczoraj 1 kupon: 5 meczy za te 55 zł i mialem do wygrania 600 zł . Nie wszedł mi 1 mecz. Oddali mi 55 zł . Zleciłem wypłate , poprosili teraz o skana dowodu ????
jest jakas promocja zagraj w pokera za 50 zł (s&g)i odbierz freebet 50 pisze niby dla nowych a ja dostalem maila nic wiecej nie wiem bo chyba support sobie wolne zrobil
kolejna promocja dla wybranych takze poszperac maile (wiadomosc reklamujaca zaklady jednak przedstawia takze mozliwosc skorzystania z bousa w kasynie
tym razem nalezy zagrac w kasynie za 50 zl na dowolnej grze by za kilka dni odebrac bonus 50 zl na zaklady ktory obracamy 3x I WYPLACAMY
Przez pomyłkę założyłem konto w betclicu w Euro, i chciałbym dokonać depozytu, czy są pobierane jakieś prowizje z przewalutowanie z PLN na Euro(przelew z mbanku). Przelew chcę zrobić korzystając z przelewy24, ale nie widzę tam takiej opcji jest tylko zwykły przelew. Proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu.
Więc wysłałem zapytanie w związku z zamiana z EUR na PLN, gość z supportu kazał zamknąć konto i otworzyć nowe, oraz kazał przesłać stary login i nowy aby przenieś cashback na nowe konto już w PLN, dopiero teraz mam opcję do przelewów 24 jak tylko wejdę w menu wpłaty. Mają szybki support
a ja mam pytanie dla tych co dostali jakiś bonus od depozytu w zakładach bukmacherskich,\
czy ci co dostali tego maila i bonus mieli na koncie jakiś nieobrócony bonus?