>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Betclick 55 PLN

Status
Zamknięty.
herbatnik 28

herbatnik

Użytkownik
postawiłem wczoraj 1 kupon: 5 meczy za te 55 zł i mialem do wygrania 600 zł . Nie wszedł mi 1 mecz. Oddali mi 55 zł . Zleciłem wypłate , poprosili teraz o skana dowodu ????

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
jest jakas promocja zagraj w pokera za 50 zł (s&amp;g)i odbierz freebet 50 pisze niby dla nowych a ja dostalem maila nic wiecej nie wiem bo chyba support sobie wolne zrobil

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
kolejna promocja dla wybranych takze poszperac maile (wiadomosc reklamujaca zaklady jednak przedstawia takze mozliwosc skorzystania z bousa w kasynie
tym razem nalezy zagrac w kasynie za 50 zl na dowolnej grze by za kilka dni odebrac bonus 50 zl na zaklady ktory obracamy 3x I WYPLACAMY

U 4

ukasz

Użytkownik
Przez pomyłkę założyłem konto w betclicu w Euro, i chciałbym dokonać depozytu, czy są pobierane jakieś prowizje z przewalutowanie z PLN na Euro(przelew z mbanku). Przelew chcę zrobić korzystając z przelewy24, ale nie widzę tam takiej opcji jest tylko zwykły przelew. Proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu.

vde 119

vde

Użytkownik
Wypytaj się support może zamkna konto i bedziesz mógł otworzyc nowe w PLN ale myślę że nie będzie problemu o ile przez P24 można w € wpłacać

U 4

ukasz

Użytkownik
Więc wysłałem zapytanie w związku z zamiana z EUR na PLN, gość z supportu kazał zamknąć konto i otworzyć nowe, oraz kazał przesłać stary login i nowy aby przenieś cashback na nowe konto już w PLN, dopiero teraz mam opcję do przelewów 24 jak tylko wejdę w menu wpłaty. Mają szybki support✅

M 3

mistrzunio

Użytkownik
a ja mam pytanie dla tych co dostali jakiś bonus od depozytu w zakładach bukmacherskich,\
czy ci co dostali tego maila i bonus mieli na koncie jakiś nieobrócony bonus?

kondor 28

kondor

Użytkownik
Mistrzunio Twoje gmatwanie banalnych spraw już mnie nie dziwi, ale spróbuj chociaż troche sprecyzować i skonkretyzować pytanie.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom