>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Betclick 55 PLN

Status
Zamknięty.
R 10

rysiu1987

Użytkownik
Mam takie pytanie, jakiś czas temu wpłaciłem tam 55zł, zagrałem jeden kuponik i wygrałem coś koło 100zł i całość wypłaciłem, czy teraz gdybym ponownie wpłacił kasę to mógłbym liczyć na zwrot w przypadku ewentualnej przegranej?

S 42

szuwi1

Użytkownik
Nie, to jest zwrot tylko za pierwszy zakład (jeśli przegrany), jeśli wygrałeś pierwszy zakładzik, to potem już nie dostaniesz 55 zł zwrotu za następny, przegrany zakład.

A 0

adin88

Użytkownik
dobrze że Ci wszedł kupon bo zły zagrałes ( powinoo być z zakładem 1x2 ) nie dostałbyś zwrotu

Możesz postawić zakład wielokrotny, w takim przypadku nie ma wymogu trójdrożności.

zomber 9

zomber

Użytkownik
mam pytanko
wchodzę na betclic.com i nie mogę postawić zakładu wyskakuje komunikat że ta strona spowalnia internet
po odznaczeniu kursu nie pojawia się on na kuponie z prawej strony
ma ktoś taki problem

doniooo 1

doniooo

Użytkownik
mam pytanko
wchodzę na betclic.com i nie mogę postawić zakładu wyskakuje komunikat że ta strona spowalnia internet
po odznaczeniu kursu nie pojawia się on na kuponie z prawej strony

ma ktoś taki problem
Sprobuj na innych przegladarkach. U mnie na Opera 10 i na Chrome dziala bez problemow.

L 209

lukbor10

Użytkownik
nie wiem czy dobrze zrozumiałeś. mi chodzi o to, ze wpłaciłem 55zł, zagrałem kupon, przegrałem i czekam na zwrot pieniedzy, ile to moze potrwac? pisalem do supportu, narazie cisza.

marchwiak5 6

marchwiak5

Użytkownik
ok to jak to w końcu jest kasa jest od razu?
czy jeśli dopisują to czy moneybookers tez sie liczy(chodzi mi o wersję praktyczną bo regulamin sobie a w praktyce to nie zawsze tak jest)

J 0

jojo01

Użytkownik
Siemanko;] Mam pytanie czy jak wplace 40 zl i zrobie kupon myslalem zeby zrobic na caly weekend na spora sumke i w razie przegranej jak zwroca mi kase wyplacic bo nie podoba mi sie ten serwis. I czy nie bedzie problemu z Tym? I czy przy wyplacie oni jakies prowizje pobieraja? Jak to Sie odbywa bo zawsze na bwin gram ale wkoncu trzeba pokorzystac z promocji jakis;]
Czy moze trzeba wplacic te 55 zl i za tyle zagrac bo nie chce sie wepchac w lipe jakas;]

S 42

szuwi1

Użytkownik
zarcik,zarcik, nic nie pobieraja, chyba ze to 2 wyplata w tygodniu lub ponizej 15 euro, to biora 5 euro. Tak jest na MB, nie wiem jak na inne opcje wyplaty.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom