J
0
jozekguzek
Użytkownik
raczej minimalna jak cośczemu moja maksymalna wypłata na konto bankowe to 300zł?
raczej minimalna jak cośczemu moja maksymalna wypłata na konto bankowe to 300zł?
Tyle mówi regulamin:U tego buka jest tak, że jak wpłacę X pln przez przelewy24 to tylko będę mógł przelać wygrane na konto? Czy na mb po wcześniejszej mniejszej wpłacie będzie można całość wypłacić? ????
Kłamstwo i marketing. Wpłaciłem kartą, wpłaciłem skrillem i cofnęli mi wypłatę na skrill. Dlaczego? Bo oni ostatecznie decydują, ze względów bezpieczeństwa niby. Żeby było śmieszniej to drobne pieniądze, niecały tysiąc złotych. Buk dla leszczy i frajerów.Tyle mówi regulamin:
Zgodnie z polityką bezpieczeństwa, Betclic zastrzega sobie prawo do wypłacania jakiejkolwiek należnej kwoty częściowo lub w całości przy użyciu tej samej metody płatniczej, jaka została użyta do wpłacenia depozytu na Konto. Betclic zastrzega sobie również prawo do wypłaty żądanej przez Klienta kwoty bezpośrednio na konto bankowe należące do Klienta.
Tyle mówię ja:
Wpłacisz minimum przez Skrill (15 zł), postawisz jeden zakład za 15 zł, a później wypłacisz całość bez problemu.
Pozdrawiam,
Czarek
Musiało Ci się coś pomylić albo źle zrozumiałeś. Możesz wypłacić środki na konto w ratach i nie ma z tym żadnego problemu. Wpisujesz w wypłacie tyle pieniędzy ile chcesz wypłacić i to zostanie zaakceptowane na 100%. Jeśli dalej masz jakiś problem to podeślij mi swój login w wiadomości prywatnej, a ja zobaczę o co chodzi. Na pewno możesz wypłacić swój depozyt w częściach ????Wpłaciłem niedawno trochę pieniędzy na betclic, wygrałem całkiem niezłą sumkę. Małą część wypłaciłem na skrill i nie było problemów, parę dni później chciałem wypłacić na skrill całość i... dupa, nie można bo chcą na konto. Wszystko było by okej, gdyby nie fakt, że oni wymagają wypłaty CAŁOŚĆI, jakbym nie mógł chociaż części przelać na konto, a części na skrilla. Same problemy. Zaproponowałem wypłatę środków na portfel internetowy w mniejszych sumach co jakiś czas. Ewentualnie pierwszą wypłatę na konto, reszte na skrilla też małymi kroczkami. Odpowiedź była prosta: nie można, nie da się i cześć. Czy support może się jakoś do tego odnieść, ewentualnie pomóc w jakiś sposób?