skoro nie odpuszczasz to wykonuj ich prośby i przedstawiaj dokument za dokumentem.Uwaga!!! Pomocy!
Witam mam problem z wyplata pieniedzy. zablokowali mi konto z powodow bezpieczenstwa. wiec wyslalam dowod tozsamosci legitymacje studencka i prawo jazdy a oni wymyslaja nowe problemy i caly czas potrzebuja czegos nowego. wiec wyslalam screen z banku. teraz panowie z betclic wymyslili sobie ze mam zrobic scan potwierdzenia miejsca zamieszkania po ktory musze isc do banku i musi znajdowac sie na nim pieczatka banku.
poprostu zenada z tym betclic. co mail wydaja sie coraz bardziej smieszni.... Wzbudzaja wizerunek naciagaczy i oszustow. Nie polecam! Co mam robic? jestem pewna ze po tym jak wysle im scan oni znowu wymysla nic nowego. przeciez to oczywiste ze nie podrobilabym tylu dokumentow. prosze was o pomoc bo na pewno im nie odpuszcze
tak tylko to jest irytujace ze nie moge odyzkac sowich pieniedzy od miesiaca.Ile to moze trwac...skoro nie odpuszczasz to wykonuj ich prośby i przedstawiaj dokument za dokumentem.
aż przestaną prosić o kolejne dokumenty. Niby banalne, ale właśnie tak się dzieje u buków. Nie pierwsza przechodzisz taką skomplikowaną weryfikację osoby.tak tylko to jest irytujace ze nie moge odyzkac sowich pieniedzy od miesiaca.Ile to moze trwac...
Odzyskać jak zaczniesz współpracować i doślesz to o co prosiliśmy.tak tylko to jest irytujace ze nie moge odyzkac sowich pieniedzy od miesiaca.Ile to moze trwac...
Na czacie w piątek kazaliście mi wysłac ponownie dokumenty poniewaz niby były nie czytelne wiec wysłałam... Chyba sami nie wiecie co juz chcecie....Odzyskać jak zaczniesz współpracować i doślesz to o co prosiliśmy.
Ostatnia informacja mam z czwartku, iż dosłałaś nam screen dokumentów, a nie scan.
Proszę to zrobić, szybciej zakończymy proces weryfikacji.
Ja mam informację w systemie tylko z czwartku.Na czacie w piątek kazaliście mi wysłac ponownie dokumenty poniewaz niby były nie czytelne wiec wysłałam... Chyba sami nie wiecie co juz chcecie....