>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

betboo cd.

matheenn 2

matheenn

Użytkownik
ten gosc zawsze ma problem nie rozumie dlaczego jakis mod sie tym nie zainteresuje
Jaki problem ? Nie rozumiem , czy ja w tym temacie nagadałem na kogoś ? Nie , tylko broniłem się bo mnie jakiś gówniarz nie będzie obrażał.
Zresztą widać że gówniarz jak używa tekstów w stylu klocka na klatę to sory...
I to właśnie on piszę o sobie , twierdząc że ja taki jestem , tylko że to on się przymila do kasyna żeby tylko go kochali i wypłacili. Ja natomiast jak widzę wady i błędy kasyna nie waham się ich wytknąć i powiedzieć na livechacie.
edit-----------
Jak nie chodziło o mnie tylko o katoen to sorki ???? ale i tak to co napisałem musiałem wyrzucić z siebie ????

uzytkownik-23347 790

uzytkownik-23347

Użytkownik
Matheenn Tobie nigdy się nic nie podoba, nawet jeśli ktoś chce komuś pomóc, to Ty zawsze tylko narzekasz, nie mówię tu tylko o tym wątku ale ogólnie, więc przestań udawać kogoś dorosłego, bo po formie twojej wypowiedzi wnioskuję, że to ty jesteś jednym z gówniarzy, więc zacznij pisać normalnie, bo forum jest po to żeby pomagać a nie narzekać.

L 0

lupusek

Użytkownik
Zrobilem pare depozytow do betboo, niech wiedza, ze maja do czynienia z solidnym graczem ;) Moze dzieki temu szybciej wyplaca
BTW: Matheen niepotrzebnie &quot;straszyles&quot; ich playtechem, pewnie dzieki temu ociagali sie z przeslaniem mi maila potwierdzajacego wyplate, pytali sie &quot;a po co? a na co? ;)

matheenn 2

matheenn

Użytkownik
Zrobilem pare depozytow do betboo, niech wiedza, ze maja do czynienia z solidnym graczem ;) Moze dzieki temu szybciej wyplaca

BTW: Matheen niepotrzebnie &quot;straszyles&quot; ich playtechem, pewnie dzieki temu ociagali sie z przeslaniem mi maila potwierdzajacego wyplate, pytali sie &quot;a po co? a na co? ;)
Gdyby nie ten playtech im taki straszny to nadal by nikt nie dostał żadnej informacji ... Ale odziwo po &quot;straszeniu&quot; mail doszedł błyskawicznie a przedtym dwa razy wysyłali i jakoś dojść nie mógł..

L 0

lupusek

Użytkownik
Przy okazji mam pytanie: pewnego dnia dzwonil do mnie jakis gosc mowiacy po angielsku, ojciec odebral, takze po zawolaniu mnie do telefonu gosc tylko kazal potwierdzic swoje dane..nie wi0m skad dzwonil, a numer telefonu z kierunkowym podawalem tylko do playtechu...Do was tez ktos dzwonil?

matheenn 2

matheenn

Użytkownik
tak z ciekawości sprawdziłem czy nadal aktualne :
Bernardo: the withdraw that you asked for, was returned to your account. because that bonus was just to play and get to know Betboo
Bernardo: you could not withdraw the bonus nor me
Bernardo: ner the winnigs
Więc skopiowałem mu od nich maila a on :
Bernardo: ok, let me check
zaraz odpisze co się dowiedział ????
ogarnął się w końcu
Bernardo: ok, let me check
Bernardo: yes, you&#39;re right
Bernardo: we send you that email
Bernardo: what your question about it?
Matheenn: yes ???? So is it still acctuall ? Will there be no problems? I want only to make sure.
Bernardo: don&#39;t worry
:p wiem ktoś zaraz napiszę po co im spamujesz , itp ... a więc to sobie oszczędzcie , ale małe przypomienie po 15 dniach się należy.

matheenn 2

matheenn

Użytkownik
Jak skopiowałem maila i tam było że do 15 i zapytałem czy aktualne to myślę że to potwierdził ???? ważne że 15 to środa i jak co 2 dni będzie na gadanie jeszcze , odpukać...

D 0

dawid-6804

Użytkownik
Posiada ktoś jakieś nowe informacje ? Ja dzisiaj na czacie usłyszałem od Laury że moge spokojnie czekać pieniądze pojawią sie dzisiaj na moim koncie mb . U nich jest 5 godzin w plecy , czyli dochodzi 9 rano . Przy każdej rozmowie z nimi podkreślam że pieniądze z bonusu przegrałem , ale zawsze na czacie mi odpowiadają że to ich wina i że pieniądze , które były zlecone do wypłaty pojawią sie na moim MB . Poczekamy Zobaczymy

tackles 2

tackles

Użytkownik
czekaj cierpiwie ja wczoraj gadalem i kasa ma byc dzis wyslana, jezeli dzis wysla to nie znaczy ze dzis musi dojsc.. ja na nettelea bralem, jak dojda dam znac..

L 0

lupusek

Użytkownik
spokojnie, dopiero teraz (14:00) rozpoczeli prace pracuja od 9-18, takze do naszej 23:00 powinnismy dostac :p Pozdrawiam oczekujacych ! ;]

matheenn 2

matheenn

Użytkownik
Na live chacie powiedzieli mi że moje pieniądze są na moim koncie , nie wiem jak mam to rozumieć nic nie mam , ale może to przez to że Noelia kaleczyła angielski bardziej niż ja ????

tackles 2

tackles

Użytkownik
he he;] sprawdz;p ja tam nic nie mam jeszcze, a mnie pare razy zapewniali ze beda;p
stan konta mam taki jak przedtem, chcialem zmienic metode wyplaty to powiedziala ze wszystko bedzie tak jak to zlecilem wtedy..

matheenn 2

matheenn

Użytkownik
a stan konta w betboo jaki masz? moze tam dodali? albo napisala will?
O konto na betboo to ja się martwię , w historii nie ma że wypłatę zlecałem bo już zniknęło , stan konta zerowy , jedyny ten ich mail został i słowa na live chacie ???? Jak na razie to są puste słowa takie na odwal się.

matheenn 2

matheenn

Użytkownik
o 22 naszego czasu koncza prace chyba
Znając życie , może się mylę ale o tej 22 właśnie wejdziemy na live i się dowiemy że dział finansowy skończył pracę , z powodu dużych ilości wypłat zostaną zrealizowane jutro xD i tak bez końca xD

Do góry Bottom