P
0
piotrciuba
Użytkownik
zapewne caluskie okragle 0
moim zdaniem nie ma sie co napalac
ale zycze zeby wyplacili
ale zycze zeby wyplacili
a ja mysle, ze ci wszyscy, którzy wygrali kase i jej nie stracili po tym jak im z powrotem oddali na konto po odrzuceniu wyplaty, wyslali skany swoich dokumentow ze zdjeciami, zrobli uczciwie obrot na dozwolonych grach i nie zalozyli wiecej niz 1 konta to maja wielkie szanse na wyplate, mysle jakies 99%.zapewne caluskie okragle 0
ale zycze zeby wyplacili
4/5 tyś to jest jak splunąć dla kasyna (nawet najgorszego)... pewnie myślą co tu zrobić, aby choć cześć została u nich :-D
nie zaogniaj sytuacji, czy ty wogole masz mózg??? Po co piszesz im te głupie komenatarze, przecież każdy wie że kręcą... teraz trzeba ich ułagodzić, aby wszystkim wypłacili i basta! Nie rób kreciej roboty...Nie wiem ja powiedziałem wprost , spradź moje konto bo chcę maila ile dostane wypłaty i takowy mail przyszedł .
Potem napisałem że mail mi potrzeby żebym miał dla playtechu dowody jakie gówna odwalają i za słowo ***** użyłem (shit) to mi napisała żebym się kontrolował bo nie są oszustami :d
Ktoś tam chciał rozmowę.. to nie mam bo u mnie livechaty nie działają od kumpla pisalem ale maila mogę dac.
***** Cię to obchodzi co do nich piszę , nie musisz czytać moich postów i podlizuj się dalej w każdym kasynie. Ja wyrażam swoje zdanie i się go nie boję , a że mam rację to druga sprawa. Nie będę się teraz przed nimi "uśmiechaŁ" że wszystko pięknie , kiedy pieniążki ... tak mam czarno na białym sprawdzili moje konto , wysłali maila i jest gitara ????nie zaogniaj sytuacji, czy ty wogole masz mózg??? Po co piszesz im te głupie komenatarze, przecież każdy wie że kręcą... teraz trzeba ich ułagodzić, aby wszystkim wypłacili i basta! Nie rób kreciej roboty...
Wiesz co to jest 15 lipca?????
jak dla mnie to jesteś pusty ????***** Cię to obchodzi co do nich piszę , nie musisz czytać moich postów i podlizuj się dalej w każdym kasynie. Ja wyrażam swoje zdanie i się go nie boję , a że mam rację to druga sprawa. Nie będę się teraz przed nimi "uśmiechaŁ" że wszystko pięknie , kiedy pieniążki ... tak mam czarno na białym sprawdzili moje konto , wysłali maila i jest gitara ????
ten gosc zawsze ma problem nie rozumie dlaczego jakis mod sie tym nie zainteresujejak dla mnie to jesteś pusty ????
robisz obore nie tylko sobie, ale także innym Polakom, no chyba ze ty nie jestes Polakiem, tylko jakimś ŻYDEM, co jest bardzo prawdopodobne bo za przysłowiowe, marne 1 EURO dałbyś sobie postawić klocka na klacie ????
Pozdro dla normalnych!