oferta długoterminowa ? a co jak zwiną się ok 1.04?Zastanawiam sie ciagle ze zakładac tam konto, bo maja bardzo fajna oferte długoterminowa, bardzo duzo lig kto zostanie mistrzem itd, chyba ze zna ktos bukmachera co posiada rowniez tak obszerna długoterminowke?
w przeciagu miesiaca dostalem od nich 3 bonusy: 150, 70 i 25 zl + raz bonus w postaci 300 zl bez koniecznosci jakiegokolwiek obrotu. Maja ten cashback i tylko dlatego cos tam pykne od czasu do czasu ale problemu z nimi nie mialem zadnego tak jak tu wyzej napisaneJeden z gorszych bukmacherów jakich znam w sieci.
MInusy:
1. Zero bunusów lojalnościowych po wiekszych porażkach
2. Wypłaty na karte trwają zdecydowanie za długo nieraz do tygodnia zanim zweryfikują
Odradzam bukmachera.
a moze cos konkretniej ?Najwiekszy syf w sieci ,omijac szerokim łukiem
Potwierdzenie zameldowania z urzędu gminy/miasta.Wysyłałem takowy i przeszłoWitam,
mam takie pytanie może ktoś z was już przesyłał i coś mi doradzi. Przy rejestracji podałem adres zamieszkania, zamiast zameldowania tak jak tego chcieli. Zleciłem wypłatę i wymagają ode mnie dokumentu potwierdzającego adres zamieszkania, rachunku wyciąg z konta itp. Problem w tym, że wszystkie konta i rachunki mam na adres zameldowania i nie mam pomysłu jakiego rodzaju dokument mógłbym przedstawić, aby firma wreszcie wypłaciła pieniądze. Ktoś mógłby coś doradzić z doświadczenia?
Z góry dzięki za odp.
???? ???? Co w tym dziwnego ? Zamiast tracić czas i pisać trzeba było dosłać dokumenty.Witam,
niestety z betano.pl mam problem z wypłatą pieniędzy.
Wpłaty przyjmują ekspresowo ale wypłaty to mordega.
Pomimo tego ze wysłałem ID chcą następnych dokumentów.
Sprawę zgłosiłem do urzędu regulującego bukmacherów na Malcie.
Zobaczymy co z tego wyjdzie.
Jarosław
Dlatego nie warto wypłacać na kartę, tylko innymi metodami. Wypłaty na kartę trwają zdecydowanie dłużej u większości i dlatego czasami można i cały tydzień czekać.2. Wypłaty na karte trwają zdecydowanie za długo nieraz do tygodnia zanim zweryfikują
Polacy jako nacja są bardzo kreatywni jeśli chodzi o różne nadużycia na kontach, z tego też powodu weryfikacja potrafi być męcząca. Sam przez to przechodziłem, bo musiałem m.in robić zdjęcie dowodu przy twarzy, ale czy to naprawdę taki problem?Witam,
niestety z Betano.pl mam problem z wypłatą pieniędzy.
Wpłaty przyjmują ekspresowo ale wypłaty to mordega.
Pomimo tego ze wysłałem ID chcą następnych dokumentów.
Sprawę zgłosiłem do urzędu regulującego bukmacherów na Malcie.
Zobaczymy co z tego wyjdzie.
Jarosław
Tylko właśnie chodzi o to, że muszę wykazać adres zamieszkania, a nie zameldowania.Potwierdzenie zameldowania z urzędu gminy/miasta.Wysyłałem takowy i przeszło